90 دقیقه چپ و راست رئال اتوبان شده بود و مورینیو یه فکری به حالش نکرد.دی
90 دقیقه چپ و راست رئال اتوبان شده بود و مورینیو یه فکری به حالش نکرد.دی
رئال یه سه چهارتا دیگه جا داشت
آره برعکس بارسا که همه بازیکناش مخصوصا ژاوی و اینیستا استاد پاسکاری کردنن ولی بازیکنای رئال اصلا خوب پاسکاری نمی کردن. کلا بازیسازی رو خیلی بد انجام می دادن
اوزیل رو نمی دونم چرا کشید بیرون! فوقش باید دیارا به جای خدیرا می اومد. آخه این خدیرا بازیکنه؟![]()
کریس هم که دیگه غلط بکنه پاشو تو نیو کمپ بزاره،اونقدر فحش بهش دادن که دیگه داشت چپکی از میدون بیرون میرفت.....
چه انگشتی واسه رونالدو بلند میکردن!! : ))
کلی خندیدم که TV ایران هم چاره ای نداشت جز نشون دادن ابراز احساسات بارسایی ها نسبت به رونالدو!
حالی کردم.
طرفدارا احتمالا گفتن پدر سوخته! کارت به جایی رسیده که پپ رو هل میدی؟! : ))
راموس رو بگو انگار نه انگار پویول و ژاوی از هم تیمیاش تو تیم ملین
راستی فکر کنم رکورد رد کردن توپ از بین پاهای بازیکنای حریف تو این بازی شکست
کم مونده بود مسی خودش از بین پاهای بازیکنای حریف رد بشه
خلاصه بدجوری رئالییها تحقیر شدن......
از همین الان شرط مسابقه ی بعدیشون رو هم میبندم![]()
تبریک میگم به همه طرفداران فوتبا زیبا علل خصوص طرفداران بارسلونا .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیزی که بیشتر از برد بارسا بهم حال داد تحقیر مورینیو و تیمش بود ! 5 برد پیاپی دیگه حرفی برای رئال باقی نمیذاره
سایت گل تا اینجا امتیاز داده به بازیکنا . مسی و ژاوی و ویا 9 گرفتن !
ویا عالی بود . 2 گل زد و یک پاس گل داد .
مسی 2 تا پاس گل داد .
رونالدو هم که خوب نگاه میکرد ! و حسرت روزایی رو میخوره که تو منچستر بود !
دوستان بارسایی خواهش میکنم ازتون کاری نکنید که فردا صبح، نصف این بچه ها بن شده باشن!
بردید و مبارکتون باشه اما دیگه توهین و فحش و اینا...این کارها رو مایی که 5 تا خوردیم باید انجام بدیم نه شما ها عزیزان...
----
بد باختیم به 3 دلیل:
1.چهارده نفره بودن بارسا(تیم شاهکار داوری! یعنی واقعا گوجه میذاشتن، بهتر از این بود..)
2.مصدومیت دقیقه 90ی هیگواین که گند زد به شیوه تهاجمی تیم(این کریم 2زار نمیرزه..احمق)
3.تعویض های عجیب خوزه..هنوز باورم نمیشه که چرا مسعوت رو کشید بیرون و لاس رو اورد تو زمین؟!
در کل برد حق بارسا بود اما داور هم خیــلی کمکش کرد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)