هرچی ویرایشش می کنم درست نمیشه بی خیال ....
تنها کار دیگه که کردم این بود که MSAAoption رو گذاشتم روی off.
هرچی ویرایشش می کنم درست نمیشه بی خیال ....
تنها کار دیگه که کردم این بود که MSAAoption رو گذاشتم روی off.
سلام .
آقا یکی تو منجر مود منو کمک کنه پلیز .
من فصل اول رو با آرسنال داشتم تموم میکردم که لطف کردن و از تیم اخراجم کردن! ، با اینکه تو جدول اول بودم . البته جام حذفی رو گفته بودن باید بری فینال که قبلش خوردم به منچستر و حذف شدم . بهر حال اخراجم کردن و منم به یه پیشنهادی که از لیگای پایین انگلیس اومده بود جواب دادم و رفتم تو یه تیم زاقارت . (اسم لیگش نمیدونم چیچی power هست !!! و برا انگلیس هست)فکر کنم یه چیزی تو مایه های لیگ محلاتشون باشه.
حالا میخواستم ببینم تو اون تیم بمونم یا نه ؟ اگه مثلا این فصل رو خوب کار کنم پیشنهادای بهتر و نسبتا خوب برام میاد یا نه.. باید چند فصل و کار کنم و نتیجه بگیرم تا یه پیشنهاد بم بدن .
اگه خیلی طول میکشه و زجرکشمون میکنه بیخیالش بشم برم یه جدید با اوساسونا شروع کنم .
خوب شما باید لولتون بالا بره تا تیمهای خوب بهتون پیشنهاد بدن به نظر من یه منجر جدید رو شروع کن
منم با همچین مشکلی دچار شدم و یک تیم ایرلندی برداشتم و اول شدم و بعد فقط یک پیشنهاد اضافه شد و اونم از لیگ نروژ بود!!!
در نتیجه اگه حوصله نداری توی لیگای در پیت بازی کنی بهتره هممون اوساسونا رو برداری.
وسط بازی ییهو سرعت بازی میره بالا
انگار مثلا فیلمو X 1 ببینی
کی این مشکل مسخره رو داره؟
نمیدونم شاید زیاد بازی کردم دچار توهم شدم!
Last edited by SevenCity; 17-10-2010 at 21:04.
MSAOption كجاست؟!
آخه الآن رو سيستم نصب نيست ميخوام به دوستم روش درست كردن منيجر مود رو بگم.
سلام
این ارور چیه ؟
![]()
سلام دوستان
من یه سوال از سیستم کنترل بازی دارم
تو فیفاهای قبلی اگه دکمه پاس رو می گرفتی بازیکنی که باهاش بازی می کردی عوض می شد، ولی الان این طوری نیست!!!
اگه این امکان تو این بازی هم وجود داره باید با کدوم کلید این کارو انجام داد؟
ممنونم
تو game setting ( وسط بازی استوپ رو بزنید نه در منو) یه قسمتی وجود داره واسه تنظیم کنتراست و روشنایی( که من کنتراست رو آخرین حد گذاشتم و روشنایی رو 1 درجه بالا بردم که کیفیت خیلی بالا رفت و چمن سبز تر و جزییاتش بیشتر نمود پیدا کرد) شماهم یه بار امتحان کنید
منم میخوام بازی کمممممممممممممممممممممممم ............
این کرک خوبه؟
http://www.mediafire.com/?wt75ij66eb02g51#2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)