پترسن ، المانیه و سابقه حضور توی تیمهای پایه المان رو هم مثل اینکه داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پترسن ، المانیه و سابقه حضور توی تیمهای پایه المان رو هم مثل اینکه داره.
پترسون اگه ميخواد فيكس بازي كنه بهتره بره هامبورگ چون توي بايرن بعد گومز و اوليچ انتخاب سوم هستش
من فک کنم بیاد بایرن بهتره... سنش که خوبه برای مهاجم سوم بودن تو تیمی مث بایرن ...
قدش هم که خوبه احتمال داره برای بازی هایی که بزن زیر توپ هستن :دي ازش استفاده بشه ... اولیچ که سابقه ی مصدومیت هم داره فصل بعد هم احتمال داره بشه .. پس می تونه زیاد بره تو ... :دي
ولی من همچنان اولیچ رفت و برگشت رو ترجیح میدم حتی با وجود اینکه 6ماه مصدوم بوده
کابوس سر الکس![]()
بایرن مذاکراتش با بنفیکا بر سر انتقال کونترائو را آغاز کرد
مدیران باشگاه مونیخی روز سه شنبه با نمایندگان باشگاه بنفیکا دیدار کردند تا در مورد شرایط این انتقال صحبت کنند. مبلغ انتقال این بازیکن چیزی است که هنوز دو باشگاه بر سر آن به توافق نرسیده اند.
گفته می شود که باشگاه پرتغالی برای فروش این بازیکن 30 میلیون یورو می خواهد، مبلغی که باشگاه باواریایی اصلا با آن موافق نیست.به نظر می رسد باشگاه بنفیکا که این فصل به نیمه نهایی لیگ اروپا رسید تمایل چندانی به از دست دادن این بازیکن ندارد اما احتمالا یک پیشنهاد 20 میلیون یورویی از بایرنی ها هم می تواند آنها را به فروش کوئنترائو راضی کند.خرید این مدافع چپ سابق ریو آوه می تواند با توجه به حضور فرانک ریبری، سمت چپ بایرن را قدرتمندتر از قبل کند.
Bayern Munich meet with Benfica over Fabio Coentrao transfer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------------------------------------------
Borussia Dortmund's Shinji Kagawa could return against Eintracht Frankfurt
نام شینجی کاگاوا، بازیساز ژاپنی دورتموند بعد از مدت ها دوری از میدان برای بازی آخر این تیم در بوندس لیگا برابر آینتراخت
در لیست قرار گرفت . کاگاوا از ماه ژانویه و به دلیل مصدومیتی که در خلال بازی های آسیایی و در برابر تیم کره گریبانگیرش
شده بود از ترکیب دورتموند دور بود. یورگن کلوپ در مورد قرارگیری کاگاوا در لیست بازی برای دیدار نهایی این تیم گفته: " او
سزاوار اینه که در بازی نهاییمون نقش داشته باشه." کاگاوا قبل از مصدومیتش ۱۷ بازی برای دورتموند انجام داد و ۸ گل هم
برای این تیم به ثمر رسوند.
----------------------------------------------
Borussia Dortmund & Japan to play in charity match
اما خبر دیگه از دورتموند اینه که قهرمان بوندس لیگا روز ۱۷ می در دیداری خیرخواهانه به مصاف تیم ملی ژاپن میره.
کاگاوا هافیک ژاپنی دورتموند درین مورد گفته: " این نکته ی بسیار مهمیه که قهرمان بوندس لیگا برای کمک به مردم
کشور من این بازی رو انجام میده. من هم شخصا میخوام کمک کنم. فوتبال چیزیه که من میخوام توش بهترین باشم.
من میخوام بازی کنم و به مردم قدرت و امید بدم." درآمد حاصل ازین دیدار خیریه که در دویسبورگ انجام میشه به
بازماندگان بلایای طبیعی اخیر ژاپن و همچنین هزینه برای ساخت بیمارستان کودکان درین کشور اختصاص داده میشه.
.
بایرن بهتره تلاش نکنه....رئال کم بلا سر یونایتد نیاورده...یه بازیکن رو 1سال زیر نظر داریم چند ماه مذاکره میکنیم یه دفعه سر و کله رئال به یه قیمت نجومی پیدا میشه و همه ارزوها به باد میره...کونترائو رو رئال هم دنبالشهبایرن مذاکراتش با بنفیکا بر سر انتقال کونترائو را آغاز کرد
فکر کنم اولین باشگاهی که بطور جدی داره برای کونترائو مذاکره میکنه بایرن باشه . بعدم کونترائو باید خیلی احمق باشه که ترکیب ثابت بایرن رو ول کنه و بره بچسبه به نیمکت رئال . امیدوارم بنفیکا با همین ۲۰ میلیون راضی شه .
حضور پیترسن هم به نظرم ضروریه برا بایرن . باید یه جایگزینی برای افت و مصدومیت احتمالی گومز و اولیچ داشته باشیم.
.
به گزارش وب سايت رسمی کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از سايت رسمی بوندس ليگا- کوروش فروديان
پخش تلويزيونی بوندس ليگا در روز پايانی استاندارد های فنی جديدی را خواهد ديد، مدير بازاريابی فدراسيون فوتبال آلمان آقای تام بندر گفت: بيش از 40 دوربين در استاديوم خواهد بود و برای اولين بار مراسم قهرمانی به صورت 3D پخش خواهد شد که برای اين منظور علاوه بر 40 دوربين ذکر شده 10 دوربين ديگر در استاديوم خواهد بود. پنج ماشين ون مخصوص پخش ماهواره اي و سه کاميون ويژه پخش تلويزيونی به همراه ماشين های اورژانس در استاديوم خواهند بود تا همه چيز طبق برنامه پيش برود. شش کيلومتر کابل و حدود 250 نفر هم در استاديوم برای پخش تلويزيونی کامل فينال بوندس ليگا به کار گرفته می شوند.
اين بازی و مراسم پايانی آن در 196 کشور پخش خواهد شد که رکوردی جديد برای پخش يک رويداد بين الملی است. دو تلويزيون ملی ( SKY و Liga Total) و دو شبکه (Euorsport و Dubai Spoatchannel) با دوربين های اختصاصی خودشان از داخل ورزشگاه به گزارش بازی خواهند پرداخت.(تلويزيون ايران تا لحظه ارسال اين خبر برنامه اي برای پخش فينال بوندس ليگا ندارد)
بعد از بازی دکتر رينارد راوبال سينی قهرمانی و مدال های با طراحی جديد را به قهرمان بوندس ليگا تحويل خواهد داد.
هفتۀ سی و چهارم بوندسلیگا
شنبه 24 اردیبهشت ماه سال 1390
![]()
![]()
Allianz Arena
گنجایش: 69.901 نفر
.:: عملکرد دو تیم در 10 بازی اخیر ::.
.:: چارت عملکرد دو تیم بنقل از کیکر تا پایان هفتۀ سی و سوم ::.
.:: آمار مختصر و کلی از بازیهای رو در روی هم ::.
.:: بررسی نتایج 10 بازی رو در روی اخیر دوتیم در بوندسلیگا ::.
.:: ترکیب دوتیم بنقل از کیکر و اسامی محرومین و مصدومین ::.
![]()
.:: ترکیب دوتیم بنقل از بوندسلیگا ::.
.:: جدول بوندسلیگا ::.
بهترین گلزنان دو تیم:
ماریو گومز
27 گل زده
کوزمانوویچ
9 گل زده
هانریک
9 گل زده
C+ Multideporte 6
NTV+ Sport
Sky Bundesliga
Sky Sport Info *Portal
Sport 1 Live (ned)
SuperSport 2 [DigitAlb]
DigitAlb HD5
Sky Sport HD2 (ger)
Sport 1 HD (ned)
Bayern Munich2 - 1
VfB Stuttgart
37′ Mario Gomez..................................Shinji Okazaki 24′
71′ Bastian Schweinsteiger.................................... ........
fgh
هفته سیوچهارم بوندسلیگا با پیروزی تیمهای بایرنمونیخ و دورتموند و سقوط تیمهای اینتراختفرانکفورت، بوروسیا مونشنگلادباخ و سنپائولی به پایان رسید.
در مسابقات امروز، بایرن با دو گل اشتوتگارت را شکست داد و بوروسیا دورتموند هم با پیروزی 2 بر یک مقابل فرانکفورت، جشن قهرمانی را با شکوه هرچه تمامتر تمام کرد.
بایرن مونیخ 2 – اشتوتگارت یک
بایرنمونیخ فصل ضعیف 2010 -2011 را با پیروزی مقابل اشتوتگارت به پایان رساند. برای بایرنمونیخ ماریو گومز در دقیقه 37 روی پاس روبن و شوایناشتایگر در دقیقه 71 گل زدند. تکگل اشتوتگارت را هم اوکازاکی بازیکن سابق شیمیزو به ثمر رساند. بایرن با این پیروزی 65 امتیازی شد و با اختلاف 5 امتیاز نسبت به هانوفر و 3 امتیاز کمتر از بایرلورکوزن لیگ را با مقام سوم تمام کرد.
آنها سال آینده را نیز در لیگ قهرمانان خواهند بود و این فرصت را دارند با تغییرات کادرفنی شرایط بهتری در سال آینده داشته باشند.
دورتموند 3 – فرانکفورت یک
پیروزی 3 بر یک دورتموند با گلهای باریوس 68 و 90 و روس (گل به خودی 72) به سود زردها به پایان رسید. آنها در این بازی باشکوه، دقایقی هم به کاواگا، ستاره ژاپنی بازی دادند. بازیکنی که تاثیر زیادی در عنوان قهرمانی دورتموند داشت.
فرانکفورت که در صورت پیروزی در این مسابقه و شکست وولفسبورگ باقی میماند، ابتدا با گل رود پیش افتاد، اما اشتباه روس و اخراج ریورو شرایط را به ضرر این تیم کرد تا شاگردان یورگن کلوپ در حضور 80 هزار و 720 تماشاچی، سال را درخشان به پایان برسانند. کریستوف دام مربی معروف اینتراخت که برای نجات این تیم به فرانکفورت به این تیم آمده بود، موفق نشد و ماموریت ناموفقی داشت.
کلن 2 – شالکه یک
تنها نکته خوشحالکننده برای طرفداران شالکه گلزنی رائول ستاره تمامنشدنی سابق رئالمادرید بود که با یک گل دیگر به اندوخته خود در لیگ اضافه کرد. شالکه با این شکست که بدون حضور علی کریمی اتفاق افتاد، خود را آماده فینال جامحذفی آلمان خواهد کرد. مسابقهای که میتواند تمام ناکامیهای این فصل را به فراموشی بسپارد. رائول با 13 گل زده از خود کارنامه خوبی به جای گذاشت.
سایر نتایج:
در سایر بازیها لورکوزن با گل بانیچ یک بر صفر فرایبورگ را برد و با 68 امتیاز دوم شد. آنها 7 امتیاز نسبت به قهرمان کم آوردند. تیم بوروسیا مونشنگلادباخ هم با تساوی یک بر یک مقابل هامبورگ سقوط خود را به دسته پایینتر قطعی کرد. گلادباخ در صورت پیروزی هم نمیتوانست در لیگ باقی بماند. در یک بازی پرگل هم کایزرسلاترن 3 بر 2 وردربرمن را شکست داد.
در جدول کلی، دورتموند، لورکوزن و بایرن نمایندگان آلمان در لیگ قهرمانان خواهند بود و هانوفر و ماینتس با حضور در ردههای چهارم و پنجم به جام یوفا میروند.
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)