حالا که این طور شد
ایشالا چلسی هم مساوی کنه
یا ...
3 . 4 از بازیکنان اصلی مصدوم قرمز بشن![]()
حالا که این طور شد
ایشالا چلسی هم مساوی کنه
یا ...
3 . 4 از بازیکنان اصلی مصدوم قرمز بشن![]()
جریمه 65 هزار پوندی منچستریونایتد به دلیل عدم مصاحبه فرگوسن با شبکه بی بی سی
شبکه بی بی سی در سال 2004 در یکی از برنامه هایش که به بحث دلالی در فوتبال انگلیس اختصاص داشت، ادعا کرد که جیسون، یکی از پسرهای فرگوسن، در نقل و انتقال بازیکن در منچستریونایتد، نقش دارد. از آن زمان سر الکس این شبکه را تحریم کرد.
2010/11/14 1600
سایت گل- ادامه امتناع سر الکس فرگوسن از مصاحبه با شبکه بی بی سی موجب شد تا باشگاه منچستریونایتد مجبور شود بار دیگر جریمه ای 65 هزار پوندی بپردازد.
به گزارش نشریه دیلی میل، شبکه بی بی سی یکی از شبکه هایی است که حق پخش لیگ برتر را در اختیار دارد و مصاحبه نکردن با آن برخلاف قوانین لیگ برتر است. گفته می شود که سر دیوید ریچاردز، رئیس لیگ برتر، با دیوید گیل، مدیر اجرایی باشگاه منچستریونایتد تماس گرفته و در این مورد صحبت کرده است.
براساس قوانین جدید لیگ برتر، مربیان همه تیم ها باید پیش و پس از بازی در صورت درخواست شبکه بی بی سی، با آنها مصاحبه کنند.
فرگوسن تا کنون در این فصل 13 بار از صحبت کردن با بی بی سی خودداری کرده و برای هر بار باشگاه منچستریونایتد باید 20 هزار پوند بپردازد.
با این وجود به نظر می رسد مسئولان لیگ برتر قصد دارند جریمه سبک تری برای شیاطین سرخ در نظر بگیرند هر چند اگر این مسئله ادامه پیدا کند، در ادامه فصل این جریمه ها سنگین تر خواهد شد.
شبکه بی بی سی در سال 2004 در یکی از برنامه هایش که به بحث دلالی در فوتبال انگلیس اختصاص داشت، ادعا کرد که جیسون، یکی از پسرهای فرگوسن، در نقل و انتقال بازیکن در منچستریونایتد، نقش دارد. از آن زمان سر الکس این شبکه را تحریم کرد.
این فصل منچستر داره خیلی بد نتیجه میگیره...من فکر میکنم این فصل هم چلسی قهرمان بشه
متاسفانه تا حوالی دقیقه 60 چلسی 2 بر صفر از تیم قدرتمند ساندرلند عقبه ! اونم توی استمفورد بریج !
ترکیب چلسی در این بازی
Petr Cech
Jose Bosingwa
Branislav Ivanovic
Paulo Ferreira
Ashley Cole
Ramires
John Mikel Obi
Yury Zhirkov
Nicolas Anelka
Didier Drogba
Florent Malouda
ذخیره ها
Ross Turnbull
Jeffrey Bruma
Patrick van Aanholt
Josh McEachran
Gael Kakuta
Salomon Kalou
من نمی دونم جان تری دیگه چه بلایی سرش اومده که تو این بازی حاضر نیست !
وحشتناکه !
تو که اینقدر مستجاب الدعوه ای چرا تا حالا رو نکرده بودی؟
چلسی تا دقیقه ی 80 کماکان 2 بر صفر عقبه!!
3-0 شد !
واقعا متاسفم برای این مردک که اسم خودشو مربی گذاشته !
فقط می تونم سکوت کنم !!!
تا موقعی که چلسی برنده باشه مربی هم بالطبع خوبه
ولی وقتی امتیاز از دست بده مربی بدی میشه![]()
و گل سوم رو دنی ولبک می زنه تا ثابت کنه بازیکنه یونایتد هست ..................( چه ربطی داشت)
هاهاهاهاهاهاهاها
حال میکنیم
باخ تو زمین خودی
چه حالی میده
زنده باد شیاطین سرخ
حالا درد شیاطین از بازیکن نداشتن حس کنید
پیروزی از آن ماست
![]()
من اصلا حواسم به این بازی نبود!
الان رفت نتیجه رو دیدم کپ کردم
جالبه پائولو فریرا دفاع وسط بودش! بعد رمیرس هم توی زمین بوده. احتمالا این دو تا بازیکن سوتی زیاد دادن
کاش اول فصل یه دفاع وسط و هافبک وسط خوب می خریدیم که اینجور موقع ها که بازیکنای کلیدی نیستن به مشکل نمی خوردیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)