من الان بازیو تموم کردم ولی این dlc کجان؟ تو خود بازی بودن ؟ (تو منو رفتم رو case بعد دیدم همه ی اون مرحله هایی ک رفتم اونجا هس ،چیز جدیدی نداشت)
من الان بازیو تموم کردم ولی این dlc کجان؟ تو خود بازی بودن ؟ (تو منو رفتم رو case بعد دیدم همه ی اون مرحله هایی ک رفتم اونجا هس ،چیز جدیدی نداشت)
داداش یک راهنمایی کن ما هم کم کم تموم کنیم
تونستم حلش کنم
یک سوال دیگه و قتی تو ماشین هستم و تو نقشه یک عکس آدمک هست که باید حتما برم بگیرمشون ؟!؟
پرونده های زیر, که میشدن DLC های کنسولی, از اول کار باز بودن:
The Consul's Car << Traffic Case
A Slip of the Tongue << Traffic Case
Reefer Madness << Vice Case
The Naked City << Vice Case
Nicholson Electroplating << Arson Case
نه. اجباری وجود نداره, ماموریت فرعی هستن.
یلام بچه ها.من تو مراحل اول این بازی گیر کردم.اونجایی که یه ماشین خونی پیدا میکنن.من مدارک کیف و عینک رو پیدا کردم و لی ظاهراً یه میله یا لوله خونی هم هستش که پیدا نمیکنم.اون لوله خونی هم که پشت ماشین تو صندوق عقب هست بر میدارم و اینور و اونورش میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیافته و به عنوان مدرک نمیشناستش.لطفاً کمک کنید.
من تو این مرحله گیر کردم که اولش میرم وسط پارک که یک آبشار هست 2 تا کاغذ رو که بالای آب نما هست برمیدارم و بعدش نمیدونم که باید چیکار کنم .
من اینجا هم رد کردم ولی کمی جلوترش که باید برم library گیر کردم و ساختمانش بالاش هرمی شکل هست
این بازی عرضه شده چون نتنستم لینک دانلودشو پیدا کنم
دوستان DLC این بازی چند تا مرحله و پرونده داشت ؟
آخه من همه دی ال سی ها رو ریختم ولی فکر کنم کلا 3 یا 4 تا مرحله داشت و بازی هم تموم شد.
آخرای بازی رو هم درست و حسابی متوجه نشدم اصلا چی شد !
سلام من بازیو قبلا میکردم ولی ویندوزمو عوض کردم
پچ بازی خراب شد! و یکی Patch_2382_02393_1برام فرستاد
میرم تو بازی نوشته ها و آرم راک استار و تیم باندی میاد ولی وقتی نوشته L.A. Noire به رنگ زرد که روی داربست وصله از این صفحه دیگه جولوتر نمیره! مشکلم چیه پچ خرابه؟!
Last edited by Iman-Emperatour; 02-02-2012 at 01:05.
عزیز وقتی بازی رو اجرا می کنی به اینترنت کانکت نباش. یحتمل مشکل همین باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)