من تنظیمات مودمم روی ppoe(درست یادم نیست) هست
که وقتی مودم را روشن میکنم مستقیم میره تو اینترنت
نمیخوام هم این تنظیم را دستکاری کنم(چون ازش راضیم)
آیا این نرم افزار که هر 1دقیقه دیسکانکت میکنه برای این حالت هم کار میکنه؟!؟!!!؟!؟؟!؟
من تنظیمات مودمم روی ppoe(درست یادم نیست) هست
که وقتی مودم را روشن میکنم مستقیم میره تو اینترنت
نمیخوام هم این تنظیم را دستکاری کنم(چون ازش راضیم)
آیا این نرم افزار که هر 1دقیقه دیسکانکت میکنه برای این حالت هم کار میکنه؟!؟!!!؟!؟؟!؟
سلام دوستان
تنها یک راه حل برای درست شدن سرعت صبانت چه شبانه و چه روزانه اش مونده
کل این شرکت های adsl زیر نظر سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هستند و حسابی از این سازمان می ترسن چون راحت می تونه درشون رو تخته کنه. و من هم امتحان کردم سر یک شکایتی که از صبانت داشتم.
حالا هر کی که الان مشکل داره می تونه یکی از دوکار زیر رو انجام بده:
1- پر کردن فرم شکایت در سایت سازمان:
2- زنگ زدن به سازمان:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دفتر بازرسي، ارزيابي عملكرد و پاسخگويي به شكايات سازمان:
88112504 ,88112505 (021)
راه دوم فوق العاده موثرتره. حتما زنگ بزنید. اگه واقعا غیرت دارید زنگ بزنید و اگه واقعا پولی که دادید براتون مهمه پس همین الان زنگ بزنید.
نظری ندارم متاسفانه چون با تنظیمات مودم اصلا اشنایی ندارم. چرا یه کانکشن نمیسازید؟
نه نمیشه دوست عزیز به آدرس 192.168.1.1برید و نوع ارتباط رو روی bridg بذارید بعد یه کانکشن broadband بسازید اینطوری نرم افزار میتونه عمل کنه
ممنون دمت گرم . کارم رو راه انداخت .
من فردا میرم مخابرات ترای میکنم برای 256.
مطمئنم که 256 مخابرات شرف داره به 13600 تومان با سرعت دان 7
ممنون .
غیرت که داریم ولی حالا چرا اینقدر حرص میخوری
من این متن رو براشون فرستادم :
{
سلام.
شرکت انتقال داده های نداگستر صبا به شماره 310/12/15322 با آدرس تهران - خ میرزای شیرازی شمالی ، کوچه شهدا ، شماره 23، طبقه 5 ، واحد 11 از ابتدای مهر ماه اشتراک شبانه اش دچار اختلال شده است و تاکنون اقدامی موثر برای رفع آن انجام نداده و حتی بیانیه ای هم برای آن صادر نکرده است . طبق مورد درج شده در سایت شرکت به آدرساین شرکت موظف به ارائه خدمات فوق الذکر میباشد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لذا خواهشمند است نسبت به احقاق حقوق مشتریان این شرکت بنابر وظیفه نظارتی سازمان اقدامات مقتضی را انجام فرمایید .
با تشکر
"ایمیلم"
}
یادم باشه فردا تماس هم میگیرم . لطفا دوستان کوتاهی نکنند . کمک کنند شاید بتونیم پاتکی بهشون بزنیم .
سلام
من که چشمم اب نمیخوره درست شه ولی منم فردا ایمیل میزنم,زنگ هم میزنم.
امیدوارم بقیه هم بزنن شاید یه اتفاقی افتاد.
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی صبانت گرفتم که دیدم بدشانسی آوردم و شبانه افتضاح شده.
از اون روشی هم دوستان گفتند استفاده کردم و باید بگم با اینکه این روش مشکل رو اندکی حل می کنه ولی عیبهایی داره از جمله اینکه اگه فیلم دانلود کنید متوجه می شید که بعضی وقتها فیلم دانلود شده تصویرش مربعی یا شطرنجی می شه و این به خاطر قطعی های مکرری هست که این نرم افزار ایجاد می کنه و باعث می شه بعضی از پکیج ها درست به دانلودر ما نرسند .
در ضمن من از IDM برای دانلود استفاده می کنم.
ببخشید چه ربطی به غیرت دارهاگه واقعا غیرت دارید
خوب شما شاکی هستی منم هستم همه دوستان از دست تمامی شرکتها ناراضی هستند ولی چرا جو رو خراب میکنید
ببخشید اگه یک بقالی گرون فروش هست ما همه رو آتیش بزنیم
لطفا رعایت کنید به خدا آدم خسته میشه از بس این پستهای الکی رو نگاه میکنه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)