تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 421 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سیامک جان مطئنی این درایور لازم نیست ؟
    Dell Wireless 365 Bluetooth Module
    راستش من تجربی این رو گفتم وگرنه مطمئن نیستم
    چون توی درایورا یه درایور دیگه به اسم Dell Wireless 365 Bluetooth هست که وقتی این درایور رو نصب کردم و بعدش سعی کردم Dell Wireless 365 Bluetooth Module رو نصب کنم گفت ورژن جدیدتر این درایور نصب شده و اجازه نصب نداد
    از طرفی وقتی اول
    Dell Wireless 365 Bluetooth Module رو نصب کردم و بعد Dell Wireless 365 Bluetooth نصب کردم اجازه داد و بعدش توی device manager چنتا دستگاه ناشناخته بوجود اومد که هرکاری کردم کمتر که نشد هیچ الان 7-8 تا هم شده
    اما بازم مطمئن نیستم شما یا بچه ها اگه درباره این درایور اطلاع دقیقی دارید و بنظرتون با
    Dell Wireless 365 Bluetooth فرق میکنه لطفا برا بچه های دیگه از جمله خودم بگید که در اشتباه نمونیم

2. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

راستش من تجربی این رو گفتم وگرنه مطمئن نیستم
    چون توی درایورا یه درایور دیگه به اسم Dell Wireless 365 Bluetooth هست که وقتی این درایور رو نصب کردم و بعدش سعی کردم Dell Wireless 365 Bluetooth Module رو نصب کنم گفت ورژن جدیدتر این درایور نصب شده و اجازه نصب نداد
    از طرفی وقتی اول
    Dell Wireless 365 Bluetooth Module رو نصب کردم و بعد Dell Wireless 365 Bluetooth نصب کردم اجازه داد و بعدش توی device manager چنتا دستگاه ناشناخته بوجود اومد که هرکاری کردم کمتر که نشد هیچ الان 7-8 تا هم شده
    اما بازم مطمئن نیستم شما یا بچه ها اگه درباره این درایور اطلاع دقیقی دارید و بنظرتون با
    Dell Wireless 365 Bluetooth فرق میکنه لطفا برا بچه های دیگه از جمله خودم بگید که در اشتباه نمونیم
    فقط به طور کلی بخوام بگم الان بلوتوث من با همین عنوان Dell Wireless 365 Bluetooth Module شناخته میشه زیاد سر این موضوع حساسیت بخرج ندادم .. اما به نظرم میرسه درایور بلوتوث همین باشه ... یعنی برای من که همینه شماها رو نمیدونم

4. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فقط به طور کلی بخوام بگم الان بلوتوث من با همین عنوان Dell Wireless 365 Bluetooth Module شناخته میشه زیاد سر این موضوع حساسیت بخرج ندادم .. اما به نظرم میرسه درایور بلوتوث همین باشه ... یعنی برای من که همینه شماها رو نمیدونم
    حذفش کردم کار از محکم کاری عیب نمیکنه
    بچه ها اگه بلوتوث لپ تاپتون کاملا درست کار میکنه درایوری که نصب کردید رو بگید که تکلیفمون با این دوتا درایور معلوم شه که هردو یکی هستن(البته منظورم اینه که برا یه کار ساخته شدن)؟ و فقط دانلود یکی کفایت میکنه؟
    Last edited by sheytoon001; 09-10-2010 at 00:33.

6. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من 2 روز پیش Dell N5010 CPU: Intel Core i3-330M/Ram:4GB/HDD:320/15.6" LED Ati 5470 خریدم
    با قیمت 865 خوبه یا گرون گرفتم ؟
    گرون نخریدی
    منم هفته قبلش خریدم 860 تومن
    به نظر منم واسه خرید لپ تاپ هر وقت اراده کردی بخر
    این بازاری که من می بینم قیمت ها بالاتر نره مطمئنم پایین تر نمی یاد

8. این کاربر از majidbbc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام بچه ها
    من 23 روز پیش یه inspiron n5010 /i5 خریدم سه روزه پیش لب تاب روشن میشد ولی تصویری بالا نمی اومد بردم گارانتی گفتن گرافیکش سوخته.چون یه ماه گارانتیه تعویض داشت یه لب تابه دیگه بم دادن.خلاصه لب تابه خوبیه ولی اساسی ترین مشکلش اینه سخت افزار گرافیکیش در جایی نصب شده که به اندازه کافی خنک نمیشه.حتما از کول پد استفاده کنین

10. این کاربر از behrooztv3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samfire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Queue ban

پيش فرض

اوه چه قدر طرف دار داره این 5010

در آغاز فعالیت Special One's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من Dell Wireless 365 Bluetooth رو نصب کردم.الان هم استفاده میکنم..! پ ن : در مورد صدای فن دستگاه هم باید بگم نه روی فرش و پتو و ... نمیذارم ! یا روی میزمه یا روی تختم (روی شیشه) فکر نمیکنم ربطی به این چیزا داشته باشه!

صداش هم تقریبا از همون اول بود ! خیلی زیاد یا پر تکرار هم نیست. شاید روزی 3 - 4 باز اونم برای یک ثانبه.

من فکر کردم طبیعیه... حالا که 11 ماه از گارانتیش مونده !! بی خیال

13. این کاربر از Special One بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz18's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    بندر پهلوی & شیراز

پيش فرض

دوستان من دیشب می خواستم درایور ها رو دانلود کنم که دیدم همه درایور ها رو برداشته واسه شما هم چنین مشکلی هست ؟
    الان هیچی تو لیست نیست واسه دانلود درایور

کمک کنید کارم گیره

در آغاز فعالیت Special One's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان من دیشب می خواستم درایور ها رو دانلود کنم که دیدم همه درایور ها رو برداشته واسه شما هم چنین مشکلی هست ؟

کمک کنید کارم گیره
    آره !

اتفاقا منم صبح سر زدم ؛ همه رو برداشته بودن !

به احتمال زیاد دارن به روز میکنن ! شایدم یه چیر دیگه !

خب برو بیرون DVD اش رو بگیر ! بدون دردسر !!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من Dell Wireless 365 Bluetooth رو نصب کردم.الان هم استفاده میکنم..! پ ن : در مورد صدای فن دستگاه هم باید بگم نه روی فرش و پتو و ... نمیذارم ! یا روی میزمه یا روی تختم (روی شیشه) فکر نمیکنم ربطی به این چیزا داشته باشه!

صداش هم تقریبا از همون اول بود ! خیلی زیاد یا پر تکرار هم نیست. شاید روزی 3 - 4 باز اونم برای یک ثانبه.

من فکر کردم طبیعیه... حالا که 11 ماه از گارانتیش مونده !! بی خیال
    ظاهرا این دوتا درایور هردو یکی و یکیش ورژن جدیدترشه اما نمی دونم چرا این دوتا رو جدا گذاشتن

نه فن نباید صدایی داشته باشه ، تنها صدا صدای خیلی ناچیز گردششه که طبیعیه ، خوب چون این قطعه مکانیکیه بنابراین چنین(صدای تق) صدایی چندان هم عجیب نیست، شما با یه برنامه ای دمای cpu رو نگاه کن که زیاد بالا نره چون اگه فن خوب کار نکنه نمیتونه خوب cpuرو خنک کنه ، متاسفانه من درباره این برنامه ها اطلاعی ندارم که معرفی کنم اما با یه سرچ توی گوگل حتما میتونی پیداش کنی

---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------

کمک کنید کارم گیره
    برا من همه رو نشون میده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •