من پارسال سوم بودم ولي سوم رو تموم نكردم و امسال ديماه سوم و اسفند و خرداد هم پيش رو تموم ميكنم
حسابان هم قراره جديده رو امتحان بدم و بعدش برم تجربي . اهميتي از نظر كنكور نداره حسابان واسم
دقيقا ميخوام بدونم حسابان جديد چيا داره
من پارسال سوم بودم ولي سوم رو تموم نكردم و امسال ديماه سوم و اسفند و خرداد هم پيش رو تموم ميكنم
حسابان هم قراره جديده رو امتحان بدم و بعدش برم تجربي . اهميتي از نظر كنكور نداره حسابان واسم
دقيقا ميخوام بدونم حسابان جديد چيا داره
چرا همتون دارین میرین؟
براتون از ته دل آرزو میکنم که خوب درس بخونید و از درس خوندنتون لذت ببرین.
ایشالا بچه های پی سی ورد امسال بترکونن.اینجور که شما میخواین بخونین حتما همینجوریه.
منم سعی میکنم کمتر بیام.آخه تا الان که درس نمیخوندم روزی 10 بار میومدم....
ولی بیاین کارنامه هاتونو بذارین.عین تاپیک کنکور 89....
فکر کنم کار خوبی باشه...
اگه شما قول بدین که کارنامه هاتون رو بذارین منم میذارم...
من که آزمون اولم 30 مهر گزینه 2.
کیا کارنامه هاشونو میذارن؟
بچه ها میشه یه توضیحی درمورد این کتاب کلاس که میگید بهم بدید ؟
من خوشخوان دارم ... میخوام ببینم اگه اون بهتره اونو بگیرم ...
مرسی
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
منم قلمچی قراره بدم البته نه همه رو ... تمام سعیمو میکنم کارنامه هامو بذارم ...
سلام دوستان...
این آی دی منه خوشحال میشم تو مسنجر در خدمتتون باشم چون اونجا بیشتر هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلی اشتباه بود.. ببخشید.. تصحیح شد
Last edited by Special User; 25-09-2010 at 19:20.
کتاب های ادبیات و معارف تغییری کردن ؟ یعنی چیزی بهشون اضافه شده ؟
حذفیات مهم نیست
دوستان تجربه نشون داده كه كلا از اينترنت و كامپيوتر زدن جواب نميده!(خودم كنكوري 89 بودم كه اينو ميگم)
سعي كنين كه اراده قوي داشته باشين و فقط 2 يا 3 روز يكبار براي 1 ساعت از كامپيوتراستفاده كنين...
اين تاپيك هم فرصت خوبيه كه اشكالاتتونو رفع كنين و باهم بحث و تبادل نظردلشته باشين اما اگه زياد بچسبين به اين تاپيك ضررش بيشتر از فايده اش ميشه!
مثلا يه پست ميدين و ميرين سر درستون اما يه مدت بعدش فكر ميكنين كه برم ببينم حالا كي از پيستم تشكر كرده يا فلاني نظرش راجع به پستم چي بوده و....! همين طوري از درستون ميوفتين...!
يه چيز ديگه هم يادم اومددرس هرروز رو هم حتما همون روز بخونين! تاثيرش قابل ذكر نيست! به خصوص رياضي و فيزيك...
فعلا![]()
منم سوالم همینه.
برای فیزیک پیش و پایه چه کتابی پیشنهاد میکنید(برای کسب درصد بالا در سراسری مثلا 70-80)(کتاب آموزش نمیخوام بلکه نکته و تست کنکور و تالیفی باشه)
راستی از کامپیوتر کاملا نبرید. سرگرمی باید باشه. خیلی ها اول سال طوفانی شروع میکنن بعدش خسته و سرخورده میشن.مخصوصا زمستان(خیلی ها زمستون واقعا به هم میریزن)
تعادل همیشه چیز خوبیه.
من واسه پیش رمزینه گرفتم البته بین رمزینه فار و خیلی سبز مونده بودم فار رو به این دلیل حذف کردم که خیلی حجیم بود نمیدونم توش چی نوشته که اوقدر شده مثلا پیش 1 دو جلد و پیش 2 هم دو جلد بود
به نظرم خودت برو کتاب فروشی به خیلی سبز و رمزینه یه نگاه بنداز
فیزیک رمزینه پیش 1 چطوره ؟ خوب توضیح داده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)