تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 449 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با توجه به جریانات پیش آمده در اواخر این تاپیک:

××× شرکت ها و وب سایت های بررسی کننده سوئیت های امنیتی برای کاربران basic هستند،که از هیچی سر در نمیارن ، و نکته تاسف بار این که این شرکت ها توسط شرکت های نرم افزاری تولیدکننده سوئیت های امنیتی ساپورت مالی میشن و شرکت هایی که باج نمی دن،سرتیفایس اعطا نمی کنن

×××ببینید ، یک فقر فرهنگی در این حوزه اینه که ما هیچ وقت به خودمون اعتماد نمی کنیم،و همیشه منتظر بررسی و نظرات دیگرانیم،
    برای مثال اگر یک ماشینی مثل بنتلی برا افراد زیادی نا آشناست،ولی این دلیل بر بد بودن و ضعیف بودن آن نیس،چون خاص است زیاد روی فوکوس نیس

×××بارها می گویم الان اگر لایسنس مادام العمر کاسپراسکای یا ناد32 رو برام بدن،بگن کومودو رو پاک کن،این کارو نمی کنم،چون هنگامی که یه پک 10تایی بدافزار بسیار پیشرفته و هوشمند و جدید دارای امضاهای دیجیتالی بود که هیچ یک از آنتی ویروسا طبق "ویروس توتال" نشناختنش کومودو با آنتی ویروس خاموش و دیفینس پلاس خاموش تونست همشونو در دم خفه کنه،به کومودو ایمان آوردم

×××بارها گفته شده،اگر از چیزی خوشتان نمی آید تخریبش نکنید،خوب فن بازی یعنی چشم بستن بر حقیقت،این تاپیک برای ساپورت کاربرای هستن که از کومودو استفاده می کنن،نه محلی برای تشویش اذهان کاربران کومودو

×××تاپیک مجزا برای فن بازی وجود داره،لطفا این تاپیک رو به انحراف نکسونید با فن بازی و این جور کارایی که در شان افراد مبتدی و آماتور هست،و به levelکاربران کومودو این بحثا نمیاد

×××در ضمن کومودو برای افراد پروفشنال طراحی و دیزاین شده و به خاطر همین کاملا اینتراکتیو هست،و کاربران کومودو چون پروفشنال هستن که از کومودو استفاده می کنن،بنابراین نیازی به بررسی این سایتا که باج خور شرکتای ضعیف هستن ،ندارن، و خودشون لابراتور خودشون هستن،

موارد پایین ، ناشی از فن بازی نیست و بارها با مستندات مالتی مدیا ثابت شدن،

"کومودو یک سوئیت امنیتی با لایسنس کاملا" رایگان است و چندین سال از همتایان خود جلوتر است،پارتنرش هم شرکت اینتل است"
    "کومودو تنها سوئیتی هست که حتی بدون آپدیت هم جلوی جدیدترین بدافزارها را می گیرد،باهوش ترین نرم افزار امنیتی در جهان است"
    "سبکترین و هوشمندترین و سریعترین و در عین حال پرقدرت ترین و خلاقترین سوئیت امنیتی بوده که با یکبار استفاده از آن عاشقش می شوید"

|||||||||||در ضمن فرد یا کاربر خاصی در نظرم نبوده و کلی صحبت کردم

~~~~~~~در ضمن هواداران کومودو به 36نفر رسیده،و روز به روز هم بیشتر میشن،
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

{نتایج لابراتورهای تست آنقدر تابلو و عجیبه،که نمی دونم با چه رویی میان اینارو منتشر می کنن،و از سواد و شناخت کم بعضیا سواستفاده می کنن،الان دیگه همه می دونن تنها کومودو بدون آپدیت شدن و خاموش شدن آنتی ویرو و دیفینس پلاس هم می تونه جلوی همه نوع بدافزاری رو بگیره،در حالی که سایر سوئیت ها تو تنظیمات ماکسیمم جلوی این بدافزارها کم میارن،دیگه بیشتر نمی گم.....}

کاربرانی که قبل من هم ، جوابیه های منطقی و پروفشنالی ارائه دادن و ازشون ممنونم:
    Karkas20
    mehdi_08
    M.Hashemi
    imanpod
    mostafa akbari
    این لیست با نام کاربری افرادی که نظرشونو در مورد "مقایسه کومودو با سایر سوئیت های امنیتی|بررسی کومودو از دیدگاه لابراتورهای تست"بدن،آپدیت میشه
    Last edited by santamove; 12-12-2010 at 15:33.

2. 4 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سلام

بنده میخواستم از محصولات کومودو برای محافظت از سیستمم استفاده کنم . الان از فایر والش استفاده کنم یا Internet Security ش ؟ یا اینکه باید از هر دوتا استفاده کنم ؟! یه توضیحی در موردشون بدید و در صورت امکان لینک جدید ترین نسخشونو بزارید !! ممنون

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

شما Internet Security رو نصب کن با خیال راحت استفاده کن
    لینکش هم تو سایت کومودو هست رایگانه

5. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

شما Internet Security رو نصب کن با خیال راحت استفاده کن
    لینکش هم تو سایت کومودو هست رایگانه

ممنون - پس او فایر والش برا چیه ؟! اخه من همیشه فایر وال ویندوزمو به خاطر دلایلی خاموش میکنم !گفتم شاید بهتر باشه چیزیو جایگزینش کنم !
    .
    اگه میشه لینک دانلود اخرین ورژن و اگه نه همون ادرس سایتشو بزارید . ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

بنده میخواستم از محصولات کومودو برای محافظت از سیستمم استفاده کنم . الان از فایر والش استفاده کنم یا Internet Security ش ؟ یا اینکه باید از هر دوتا استفاده کنم ؟! یه توضیحی در موردشون بدید و در صورت امکان لینک جدید ترین نسخشونو بزارید !! ممنون

ورود شما را به دنیای کومودو تبریک می گم....

تمامی مسائلی که ممکنه براتون پیش بیاد ،در پست زیر موجوده:
    کد:
    در ضمن،دلتان برای بدافزارها تنگ خواهد شد،قبل از استفاده از آن ها خداحافظی کنید.....

8. 2 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قابل توجه كساني كه اينهمه از Comodo تعريف و تمجيد ميكردن ....

در دو تست اخير VB100 ، شركت Comodo شكست خورد و Fail شد. بنابراين شما نميتونيد به اين آنتي ويروس اطمينان كنيد.

در سايت VB100 عضو بشيد و نتايج رو ببنيد. Comodo تا به امروز هيچ كدام از گواهينامه VB100 رو نتونسته دريافت كنه.

کد:
    تاكيد ميكنم كه براي ديدن نتايج بايد در سايت عضو بشيد.

البته جاي گفتنش اينجا نيست و پيشاپيش عذرخواهي ميكنم ، ولي يادم مياد يه زماني اينجا بحث Outpost و ‍Comodo خيلي بالا گرفته بود و دوستان همه معتقد بودن كه Comodo از Outpost بهتره. پيشنهاد ميكنم كه نتايج Outpost رو هم نگاه كنيد. شركت Agnitum تا به امروز بسياري از گواهينامه هاي VB100 رو دريافت كرده.

دوست عزیز کمودو بیشتر روی فایروال و سندباکس تاکید داره و دیتابیس آنتی ویروسش زیاد قوی نیست . من تو سایت
    کد:
    متاسفانه مثل سایت
    کد:
    [/B].org اطلاعات کاملی در مورد تست های انجام شده و اینکه چه امکاناتی از برنامه ها رو تست کردن ندیدم . بنابراین فکر کنم تو این تست سندباکس و فایروال کمودو نقشی نداشتن و بیشتر روی anti malware و چیزهایی شبیه این تست انجام شده و طبیعی است که کمودو رد بشه. ولی صحبتهای بعضی دوستان که گفتن این تست ها اصلا ارزش نداره رو قبول ندارم . شما برای قضاوت بهتر باید سری به سایت
    کد:
    هم میزدی و هر دو برنامه ی outpost و comodo رو تو سایت pcflank یه تستی میکردی. در مجموع با اینکه کمودو جلوی حملات اینترنتی رو خوب میگیره ولی من خودم به این چند برنامه ی زیر اطمینان بیشتری دارم و از اونها در کنار هم استفاده میکنم :

1- avast antivirus 5 free
    2- برنامه ی threatfire free
    3- برنامه ی malwarebytes free
    4- فایروال مجانی outpost ورژن 6.5.1

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قابل توجه كساني كه اينهمه از Comodo تعريف و تمجيد ميكردن ....

در دو تست اخير VB100 ، شركت Comodo شكست خورد و Fail شد. بنابراين شما نميتونيد به اين آنتي ويروس اطمينان كنيد.

در سايت VB100 عضو بشيد و نتايج رو ببنيد. Comodo تا به امروز هيچ كدام از گواهينامه VB100 رو نتونسته دريافت كنه.

کد:
    تاكيد ميكنم كه براي ديدن نتايج بايد در سايت عضو بشيد.

البته جاي گفتنش اينجا نيست و پيشاپيش عذرخواهي ميكنم ، ولي يادم مياد يه زماني اينجا بحث Outpost و ‍Comodo خيلي بالا گرفته بود و دوستان همه معتقد بودن كه Comodo از Outpost بهتره. پيشنهاد ميكنم كه نتايج Outpost رو هم نگاه كنيد. شركت Agnitum تا به امروز بسياري از گواهينامه هاي VB100 رو دريافت كرده.

دوست عزیز کمودو بیشتر روی فایروال و سندباکس تاکید داره و دیتابیس آنتی ویروسش زیاد قوی نیست . من تو سایت
    کد:
    متاسفانه مثل سایت
    کد:
    [/B].org اطلاعات کاملی در مورد تست های انجام شده و اینکه چه امکاناتی از برنامه ها رو تست کردن ندیدم . بنابراین فکر کنم تو این تست سندباکس و فایروال کمودو نقشی نداشتن و بیشتر روی anti malware و چیزهایی شبیه این تست انجام شده و طبیعی است که کمودو رد بشه. ولی صحبتهای بعضی دوستان که گفتن این تست ها اصلا ارزش نداره رو قبول ندارم . شما برای قضاوت بهتر باید سری به سایت
    کد:
    هم میزدی و هر دو برنامه ی outpost و comodo رو تو سایت pcflank یه تستی میکردی. در مجموع با اینکه کمودو جلوی حملات اینترنتی رو خوب میگیره ولی من خودم به این چند برنامه ی زیر اطمینان بیشتری دارم و از اونها در کنار هم استفاده میکنم :

1- avast antivirus 5 free
    2- برنامه ی threatfire free
    3- برنامه ی malwarebytes free
    4- فایروال مجانی outpost ورژن 6.5.1

11. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان من قبلا نصب کردم کومودو رو ولی یه روز دیدم اصلا هیچ سایتی واسم باز نمیشه و باید فایروالش رو غیر فعال میکردم تا درست میشد حتی ویندوز هم عوض کردم همین وضع بود....الان دوباره ویندوز عوض کردم و کسپر دارم ولی حجم اپدیت هاش خیلی بالاست و اذیت میکنه...خواستم ببینم ورژن جدید cis اومده دانلود کنم که اون مشکل دیگه برام پیش نیاد...چند صفحه پیش در مورد این موضوع پستهام هست هنوز...مرسی
    Last edited by capitan black; 12-12-2010 at 01:34.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ورود شما را به دنیای کومودو تبریک می گم....

تمامی مسائلی که ممکنه براتون پیش بیاد ،در پست زیر موجوده:
    کد:
    در ضمن،دلتان برای بدافزارها تنگ خواهد شد،قبل از استفاده از آن ها خداحافظی کنید.....

مرسی . اما تو ادرسی که دادید . خبری از فایر وال کومودو نبود !! من میخوام بدونم باید هر دو تارو نصب کنم یا نه .(با توجه به اینکه فایر وال ویندوز رو همش خاموش میکنم !)=== (فرقشون چیه؟) - و اینکه اگه لینک دانلود سراغ ندارید ! لا اقل ادرس سایت اصلیش که از اونجا بایستی دانلود کنم رو بگزارید !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من با اون برنامه ای که کومودو برای تست فایروال ارایه کرده بود ازمایش کردم فقط یک ارور داده بودش :
    Impersonation: DDE --> Vulnerable این چی هست و چه جوری میشه برطرفش کرد. مر30

بالاخره خودم فهمیدم. بعد این که برنامه رو باز کردیم اون فولدری که این برنامه داخلش هستو اول باید ببندیم بعدش شروع به تست کنیم.
    Last edited by majid2124; 14-12-2010 at 02:56.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •