قابل توجه كساني كه اينهمه از Comodo تعريف و تمجيد ميكردن ....
در دو تست اخير VB100 ، شركت Comodo شكست خورد و Fail شد. بنابراين شما نميتونيد به اين آنتي ويروس اطمينان كنيد.
در سايت VB100 عضو بشيد و نتايج رو ببنيد. Comodo تا به امروز هيچ كدام از گواهينامه VB100 رو نتونسته دريافت كنه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاكيد ميكنم كه براي ديدن نتايج بايد در سايت عضو بشيد.
البته جاي گفتنش اينجا نيست و پيشاپيش عذرخواهي ميكنم ، ولي يادم مياد يه زماني اينجا بحث Outpost و Comodo خيلي بالا گرفته بود و دوستان همه معتقد بودن كه Comodo از Outpost بهتره. پيشنهاد ميكنم كه نتايج Outpost رو هم نگاه كنيد. شركت Agnitum تا به امروز بسياري از گواهينامه هاي VB100 رو دريافت كرده.
.gif)
دوست عزیز کمودو بیشتر روی فایروال و سندباکس تاکید داره و دیتابیس آنتی ویروسش زیاد قوی نیست . من تو سایت
کد:
متاسفانه مثل سایت
کد:
[/B].org اطلاعات کاملی در مورد تست های انجام شده و اینکه چه امکاناتی از برنامه ها رو تست کردن ندیدم . بنابراین فکر کنم تو این تست سندباکس و فایروال کمودو نقشی نداشتن و بیشتر روی anti malware و چیزهایی شبیه این تست انجام شده و طبیعی است که کمودو رد بشه. ولی صحبتهای بعضی دوستان که گفتن این تست ها اصلا ارزش نداره رو قبول ندارم . شما برای قضاوت بهتر باید سری به سایت
کد:
هم میزدی و هر دو برنامه ی outpost و comodo رو تو سایت pcflank یه تستی میکردی. در مجموع با اینکه کمودو جلوی حملات اینترنتی رو خوب میگیره ولی من خودم به این چند برنامه ی زیر اطمینان بیشتری دارم و از اونها در کنار هم استفاده میکنم :
1- avast antivirus 5 free
2- برنامه ی threatfire free
3- برنامه ی malwarebytes free
4- فایروال مجانی outpost ورژن 6.5.1