تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 194 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

-دليلي براي اين گران بودن نيست
    دارند سو استفاده ميكنند نمونه با گارانتي وبدون گارانتي زماني كه من تهيه كردم نزديك 700-800 اختلاف قيمت داشت
    منم از همین زورم میاد،مغازه دار کلی از 6900 تعریف میکنه به نسبت 6960 بعد میگه به اعتبار خودمم گارانتیش میکنم!! خریدار فکر اینو نمیکنه اگه پس فردا طرف ورشکست شد چی میشه!
    مطمئنا اگه یه اختلاف جزئی با قیمت با نه داشت تو خرید 6900 شک نمیکردم.

2. 2 کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان سلام .
    من LED SAMSUNG 6960 دارم قبلا وقتی هارد اکسترنال 500 GB وصل میکردم به راحتی هر چه تمامتر میتونستم از فایلهای تصویری و صوتی استفاده کنم و حالا نمیدونم چی شده فیلمها رو تیکه تیکه نشون میده و یک دفعه وسطش میاد بیرون میگخ کدینگ پشتیبانی نمی شود و یا آهنگها رو هم قاطی پخش میکه واقعا اعصابم چند روزه ریخته بهم خواهشمندم سریع کمکم کنید.
    با سپاس

4. این کاربر از MyDyingBride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان سلام .
    من LED SAMSUNG 6960 دارم قبلا وقتی هارد اکسترنال 500 GB وصل میکردم به راحتی هر چه تمامتر میتونستم از فایلهای تصویری و صوتی استفاده کنم و حالا نمیدونم چی شده فیلمها رو تیکه تیکه نشون میده و یک دفعه وسطش میاد بیرون میگخ کدینگ پشتیبانی نمی شود و یا آهنگها رو هم قاطی پخش میکه واقعا اعصابم چند روزه ریخته بهم خواهشمندم سریع کمکم کنید.
    با سپاس
    -فرمت هارد كه تفاوتي نكرده ؟
    -يكبار رست فكتوري هم بكنيد و نتيجه رو ببينيد

6. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد الرضا

پيش فرض

این اسکار نمیزاره بخوابیم

چرا میشه من با V*P*N وصل شدم مشکلی نداره

کافیه کانکشنV*P*N رو باز کنید برید تو قسمت properties بعد قسمت advanced گزینه

َ Allow other network users to connect through this computer internet connection رو تیکش رو بزنید

بعد قسمت زیر
    home networking connection رو local area connection میزارید

و ok میکنید

کابل lan رو از پشت pc میزنید به tv بعد که
    V*P*N وصل شد کار تمومه ولی خوب مجبور میشید مودم رو از طریق پورت usb

به pc وصل کنید
    یا این که مودم رو از طریق وایرلس به pc وصل کنید تا پورت lan پشت pc خالی بمونه که کابل بزنید به

تلویزیون ضمن این که بعضی از کانکش
    ن های v*P*n این گزینه شیر کردن رو ندارن باید از یه جایی بگیرید که این امکان رو

داشته باشه کانکشنشون
    .

یا اینکه گور بابای همه اینایی که گفتم برید یه مودمی بخرید که داخل تنضیماتش یه قسمت برای
    V*P*N داشته باشه که

user و pass و سروری که بهش وصل میشید رو داخلش بزنید تا وقتی مودم بالا میاد رو اینترنتتون
    V*P*N داشته باشید تا کابل رو مستقیم

بزنید مودم یا با دانگل tv وصل بشید به مودم اگه وایرلس باشه مودمتون البته

شما مودمی سراغ داری که همچین تنظیماتی داشته باشه اگر لطف کنی بگی ممنون میشم چون میخوام یک مودم وایرلس خوب بگیرمبا تمام امکانات

8. 2 کاربر از pan_1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد الرضا

پيش فرض

دوستان در مطالب گذشته خوندم که مدل 7000 pvr نداره اما در سایت مالزی توضیح داده که داره از دوستان میخوام ای موضوع رو پیگیری کنند
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------

آیا از دوستان کسی خبر داره مدلهای 2011 کی به بازار میاد .

10. این کاربر از pan_1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه qazplm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شما مودمی سراغ داری که همچین تنظیماتی داشته باشه اگر لطف کنی بگی ممنون میشم چون میخوام یک مودم وایرلس خوب بگیرمبا تمام امکانات
    یه مودم tplink هست میدونم داره وایرلس هم هست میگردم ببینم مدلشو میتونم پیدا کنم برات همینجا میگم

12. 5 کاربر از qazplm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

دوستان در مطالب گذشته خوندم که مدل 7000 pvr نداره اما در سایت مالزی توضیح داده که داره از دوستان میخوام ای موضوع رو پیگیری کنند
    کد:

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------

-عزيز شما قسمت specification رو هم نگاه كنيد :

کد:
    -هنوز خبري نيست چند ماهي طول ميشكه تا سرو كلشون پيدا بشه احتمالا

14. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

در این که پول مفت میگیرن که شکی نیست ولی به هر حال فکر اینم باید بکنه که وسیله برقی هر چی که باشه ممکنه خراب بشه اونوقت به مشکل میخوره سامی هم که تعمیر نمیکنه بی گارانتی اونوقت باید از تلویزیونش به عنوان دکور استفاده کنه تا دلت بخواد تو این فروم ها خوندم که تلویزیون همین مدل c8000 مشکل پیدا کرده
    چرا تعمیر میکنه ولی هزینه تعمیر دریافت میکنه و رایگان نیست . تازه مگه وقتی گارانتی داری همه جوره ساپورت میشی؟ یادت رفته کجا داری زندگی میکنی؟ هزار تا دلیل جور و ناجور برات ردیف میکنن تا از خود مشتر هزینه دریافت کنن
    اگه دوست داری یه میلیون پول یا مفت به این گرد کلفتهای مفتخور بدی حرفی نیست میل خودته . ما تو خونواده حدود هشت دستگاه تی وی بدون گارانتی داریم (خواهر و عمو و ...) دوتاش سونی و یکیش توشیبا و بقیه همش سامی که سه تاش همین c6900 معروف خودمونه که هرکدومشون تو خونه ما دیدن پسندیدن و سفارش دادن .تا حالا یه کدومشون حتی یه آخ هم نگفته چرا باید خراب بشه.تازه اینایی که مونتاژ ایران هستن بیشتر احتمال خرابی دارن تا مونتاژ خارج هاشون.

---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------

داداش نمونه بدون گارانتی سام یعنی c6900 حدود 70 تومن از قیمت با گارانتی سام سرویسش یعنی c6960 در بازار شیراز گرونتره!
    -پس اومجا دیگه مملکت امام زمان نیست بلکه آخر دنیاس......!!!؟؟؟

---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------

منم از همین زورم میاد،مغازه دار کلی از 6900 تعریف میکنه به نسبت 6960 بعد میگه به اعتبار خودمم گارانتیش میکنم!! خریدار فکر اینو نمیکنه اگه پس فردا طرف ورشکست شد چی میشه!
    مطمئنا اگه یه اختلاف جزئی با قیمت با نه داشت تو خرید 6900 شک نمیکردم.
    -خوب زنگ بزن بانه و پیرانشهر و سقز برات میفرستن با هزینه کم و معقول

16. 2 کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nima210's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Earth

پيش فرض

تلویزیون‌های D8000 و D7000 قرار است تا ماه آوریل وارد بازار شوند
    البته نه ایران

18. 4 کاربر از nima210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

- آقا این تقاضای منم هست اگه کسی از دوستان و اساتید همچین مودمی سراغ داره معرفی کنه دم عیدی ممنونش میشیم و جای دوری هم نمیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •