منم از همین زورم میاد،مغازه دار کلی از 6900 تعریف میکنه به نسبت 6960 بعد میگه به اعتبار خودمم گارانتیش میکنم!! خریدار فکر اینو نمیکنه اگه پس فردا طرف ورشکست شد چی میشه!
مطمئنا اگه یه اختلاف جزئی با قیمت با نه داشت تو خرید 6900 شک نمیکردم.
منم از همین زورم میاد،مغازه دار کلی از 6900 تعریف میکنه به نسبت 6960 بعد میگه به اعتبار خودمم گارانتیش میکنم!! خریدار فکر اینو نمیکنه اگه پس فردا طرف ورشکست شد چی میشه!
مطمئنا اگه یه اختلاف جزئی با قیمت با نه داشت تو خرید 6900 شک نمیکردم.
دوستان سلام .
من LED SAMSUNG 6960 دارم قبلا وقتی هارد اکسترنال 500 GB وصل میکردم به راحتی هر چه تمامتر میتونستم از فایلهای تصویری و صوتی استفاده کنم و حالا نمیدونم چی شده فیلمها رو تیکه تیکه نشون میده و یک دفعه وسطش میاد بیرون میگخ کدینگ پشتیبانی نمی شود و یا آهنگها رو هم قاطی پخش میکه واقعا اعصابم چند روزه ریخته بهم خواهشمندم سریع کمکم کنید.
با سپاس
-فرمت هارد كه تفاوتي نكرده ؟
-يكبار رست فكتوري هم بكنيد و نتيجه رو ببينيد
شما مودمی سراغ داری که همچین تنظیماتی داشته باشه اگر لطف کنی بگی ممنون میشم چون میخوام یک مودم وایرلس خوب بگیرمبا تمام امکانات
دوستان در مطالب گذشته خوندم که مدل 7000 pvr نداره اما در سایت مالزی توضیح داده که داره از دوستان میخوام ای موضوع رو پیگیری کنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------
آیا از دوستان کسی خبر داره مدلهای 2011 کی به بازار میاد .
یه مودم tplink هست میدونم داره وایرلس هم هست میگردم ببینم مدلشو میتونم پیدا کنم برات همینجا میگم
-عزيز شما قسمت specification رو هم نگاه كنيد :
-هنوز خبري نيست چند ماهي طول ميشكه تا سرو كلشون پيدا بشه احتمالاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا تعمیر میکنه ولی هزینه تعمیر دریافت میکنه و رایگان نیست . تازه مگه وقتی گارانتی داری همه جوره ساپورت میشی؟ یادت رفته کجا داری زندگی میکنی؟ هزار تا دلیل جور و ناجور برات ردیف میکنن تا از خود مشتر هزینه دریافت کنن
اگه دوست داری یه میلیون پول یا مفت به این گرد کلفتهای مفتخور بدی حرفی نیست میل خودته . ما تو خونواده حدود هشت دستگاه تی وی بدون گارانتی داریم (خواهر و عمو و ...) دوتاش سونی و یکیش توشیبا و بقیه همش سامی که سه تاش همین c6900 معروف خودمونه که هرکدومشون تو خونه ما دیدن پسندیدن و سفارش دادن .تا حالا یه کدومشون حتی یه آخ هم نگفته چرا باید خراب بشه.تازه اینایی که مونتاژ ایران هستن بیشتر احتمال خرابی دارن تا مونتاژ خارج هاشون.
---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
-پس اومجا دیگه مملکت امام زمان نیست بلکه آخر دنیاس......!!!؟؟؟
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
-خوب زنگ بزن بانه و پیرانشهر و سقز برات میفرستن با هزینه کم و معقول
تلویزیونهای D8000 و D7000 قرار است تا ماه آوریل وارد بازار شوند
البته نه ایران![]()
- آقا این تقاضای منم هست اگه کسی از دوستان و اساتید همچین مودمی سراغ داره معرفی کنه دم عیدی ممنونش میشیم و جای دوری هم نمیره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)