دوستان سلام...
از كجا بايد بازي هاي آيفون رو دانلود كرد؟
چطوري بايد بريزيم رو گوشي؟
دوستان سلام...
از كجا بايد بازي هاي آيفون رو دانلود كرد؟
چطوري بايد بريزيم رو گوشي؟
باید آیتیونز رو دانلود کنید ، اکانت آیتیونز بسازید، گوشی رو وصل کنید به کامپیوتر ...
سورس appsyne رو از سدیا روی گوشی نصب کنید.
وارد سایتبشید برنامه مورد نظر رو دانلود کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید ، وارد بخش آیفون آیتیونز بشید ، برنامه مورد نظر رو با آیتیونز باز کنید ، و روی گوشی در محل مورد نظر نصب کنید .
اگر هم برنامه اورجینال می خواهید باید مستقیم با آیفون به اینترنت وصل بشید و سپس به اپل استور و از اونجا برنامه رو خریداری کنید
ممنون دوست عزيز...
مشكل اينجاست كه اون كسي كه گوشي رو ازش خريدم برام كلي برنامه ريخته...اگر بخوام خودم برنامه بريزم اونا همه پاك ميشن
راهي نيست كه بشه از اين برنامه ها بك آپ گرفت و بعد برنامه هاي جديد رو اضافه كرد؟
موقعی که به آیتیونز وصل می کنید ، بزنید پروفایل جدید برای آیفون بسازه ، از همشون بک آپ میگیره...
کلا پول نباید به این چیزا داد چون کار واقعا آسونی هست ، اون طرف فقط گوشی شمارو وصل می کنه به کامپیتور یک کلید میزنه همه برنامه ها نصب میشن .
حالا چقدر گرفته ؟
اقایون من نه وقت خواندن ۱۰۰ صفحه رو ندارم .
۱ کلام ، مشکل انتن از پایه حل شده یا نه
مرسی مرسی
همون اول كه خريدم روش اين برنامه ها رو ريخت ديگه....24 صفحه برنامه ريخت 20 تومن...
ميگم اين آيتونز و پروفايل و اينا رو زياد بلد نيستم ( تازه كارم)....سايتي يا مقاله اي نيست كه اينا رو ريز به ريز و خيلي ابتدايي توضيح داده باشه؟
خیر ، از پایه حل نشده و همچنان به قوت خودش باقیه!
راه حلهای این مشکل زیاده!مختصر و مفید.
شما مگه آیفون 4 داری که اینطوری قاطع میگی حل نشده؟؟؟؟
دوست عزیز جبهه نگیر!!! من 1هفته هست دارم و با قاطعیت میگم که حل نشده!!!! ولی خوب یه سری مثل ما عاشق اپل نیستن و می خوان یه گوشی کامل بگیرن و اینجا برای همین کاراست !!!! من الان خودم دنبال قاب جدید Zagg هستم که برای دور گوشی به صورت Invisible هست تا ازتماس دست جلوگیری کنه تا آنتن اش فول باشه همیشه!!!
بهتره منطقی باشین به عنوان کاربر فعال این سایت !!!
چطوری؟اقایون من نه وقت خواندن ۱۰۰ صفحه رو ندارم .
۱ کلام ، مشکل انتن از پایه حل شده یا نه
مرسی مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)