حامد جان اگر ویروسی را کاسپرچه از روی گارد وچه ازروی اسکن نشناخت بهتراست ان ویروس را اجرا نکنید .ریسک خیلی زیاد است اگر ویروس را اجرا کنید
حامد جان اگر ویروسی را کاسپرچه از روی گارد وچه ازروی اسکن نشناخت بهتراست ان ویروس را اجرا نکنید .ریسک خیلی زیاد است اگر ویروس را اجرا کنید
ممنون از شما
آقا این گارد و اسکن رو فرقش رو برا من یه توضیح میدی؟
فکر کنم اسکن یعنی اینکه خودمون دستور اسکن بدیم گارد یعنی اینکه تا وارد پوشه فایل میشیم خود کسپر عکس العمل نشون بده نه؟
دمت گرم
بله همانطور است که شما میگید.اسکن یعنی به دستور کاربر انجام بشه ولی گارد به دستور خود کاسپر انجام میشود.راستی کارت حل شد
تست Comodo Internet Security در مقابل مخرب های ناشناختۀ پست 1084
برای تست از مخربهای پست زیر استفاده کردم.
من این تست رو انجام دادم تا نحوۀ مقابله و محافظت توسط CIS بخوبی روشن بشه. در این تست فایل معروف us.exe را هم اجرا کردم تا بخوبی نشون داده بشه که وقتی کسی CIS استفاده میکنه نباید ترسی از این جور ویروسها و تروجانهای ناشناخته داشته باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن بعد از اجرای مخربها نحوۀ کار Automatic Sandbox را در کمودو نشون میدم تا دوستانی که هنوز با نحوۀ کار سند باکس آشنا نیستند بتونند از طریق این فیلم اون رو متوجه بشند. پروسه هایی که اجرا هستند و حملات داسی که از طریق این مخربها انجام شد همشون اتوماتیک داخل سند باکس رفتند و بعد از طریق خود سند باکس با پاک کردن تمام فایل های اجرایی کمودو تونست در این تست بدون بر جا گذاشتن حتی 1 فایل آلوده داخل کامپیوتر موفق به کسب مدال 100 درصد بشه
من این فیلم 10 دقیقه ای را با دو کیفیت پایین و خوب براتون در سرور های مختلفی آپلود کردم. سرور 20upload.com لینک مستقیم با قابلیت Resume میده اما بعضی مواقع ممکنه این سرور قاط بزنه. اگر همچین مشکلی پیش اومد یا میتونید از سرور های دیگه بدون قابلیت Resume دانلود کنید و یا میتونید چند ساعت بعد دوباره 20upload را امتحان کنید شاید درست شده باشه. البته من تا الان مشکلی ندیدم.
پیشنهاد میکنم که اگر میخواهید چشماتون کور نشه و تمام جزئیات با اسم فایل ها و مسیر هایی که کپی شدند و یا پروسه هایی که اجرا شدند را ببینید حتما کیفیت خوب اون رو دانلود کنید.
بعد از دیدن فیلم اگر در مورد قسمتی از آن سوالی داشتید لطفا دقیقۀ آنرا بگید تا من هم متوجه بشم منظور شما دقیقا کدام قسمت است.
موفق باشید.
دانلود با کیفیت پایین: یکی از لینک های زیر را جهت دانلود انتخاب کنید
دانلود با کیفیت عالی: یکی از لینک های زیر را برای دانلود انتخاب کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M E H R A N; 12-10-2010 at 06:49.
خوب اینم اولین ویروس من ببخشید تازه نیست اکثر انتی ویروس ها شناسایی می کنن
اینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:28 AM ---------- Previous post was at 08:26 AM ----------
رمزش:1
.................................................. .......
اینم یکی دیگه فعلا 9 تا انتی ویرس میشناسنش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرمز:1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اینم یکی دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رمز:1کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه مخرب دیگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم Malware
VT تا این لحظه
اینم تست cimaکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون مهران جان
کیفیت خوبش رو با رپید باز دارم دانلود میکنم گفتم بگذارم اینجا شاید به درد خورد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)