نکنه خونتون تو الغدیره؟؟؟
آخه یکی از رفیقای منم تو الغدیر بود همیشه سر رانژه شدن خطش مکافات داشت ....![]()
نکنه خونتون تو الغدیره؟؟؟
آخه یکی از رفیقای منم تو الغدیر بود همیشه سر رانژه شدن خطش مکافات داشت ....![]()
نه دوست عزیز من مرکز سیدالشهدا هستمولی همیشه مشکل داشتم
اگه کسی اسیاتک داره خبر بذه.یکی میگفت سرعت روزانه هرچی باشه تو اسیاتک ولی شبانه همه یکیه حدود ۴۰kb !!!!!!!!
حتی اگه شبانه 40 هم باشه بهتر از پارسه که شبا به زور 30 میده !!!!
اگه روزا مثل شهرای دیگه رو 4 مگ ببنده که سرعت دانلود بین 400 تا 500 باشه که دیگه باغلواس گرچه میدونم این حرفا در مورد مخابرات کرمان خیلی رویایی و دور از انتظاره !!!![]()
پیش شماره ما 331 هست و دیده بانت دارم
512 محدود سرعت دان روزا روی 240 هست و شبانه هم حدود 70 ......
من تحقیق کردم روزها burst داره و روی ۴مگ میبندن![]()
پس اگه اینجوری باشه که خوبه ... اما حیف که توی یک ماه باید ترافیک بالا برای شبانه رایگان بخری وگرنه سریع میگرفتم ازش :-(
راستی پارسم هنوز روزا مثل چند وقت پیشا رو 300 یا 400 هست یا نه؟؟من الان دیده بان نت دارم ... 256 محدود ... شبانم خوبه ... روی 110-120 هست سرعت اما روزا افتضاحه !![]()
دوستان همونطور که میدونین در هر شهر یک isp به خاطر نوع زیرساخت هاش در اون شهر بهتر جواب میده.حتی گاهی در مراکز مخابراتی مختلف هم کیفیت متفاوت هست.طی بررسی های فعلی اینجانب در کرمان عزیز ما شرکت اسیا تک علی رغمی که در تهران خوب جواب داده در کرمان نصف پتانسیلش را اجرا نکرده .چیزی که در سایر isp ها هم دیده میشه.در حال حاضر در کرمان در این مرحله از تحقیقات بنده شاتل گزینه اول است.دوستان که از سار isp ها اینترنت دارن همکاری کنن بچه ها به جمع بندی برسن .(همشهری تنبلی نکن کامنت بده) ممنون
![]()
اینجا کسی از مرکز مخابرات شهید صدوقی هست ؟
حدود دو هفته پیش یه sms اومد که به دلیل ارتقا تجهیزات مرکز ، اینترنت دو روزه قطعه !
بعد اون دو روز سرعت کلا پایینه![]()
زنگ بزن ۱۱۸ !!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)