تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 215 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض كمك ويروس

سلام به دوستان مشكلي كه من دارم اينه كه هر وقت روي درايوي از كامپيوترم راست كليك مي‌كنم چند گزينه اول را به صورت خط چيني مي‌ياد يعني مفهوم نيست كه چيه دوستان اگه مي‌دونند كه چكار كنم محبت كنند و جواب بدند مممنون از محبت همگي
    شاد و موفق و پر انرژي باشيد
    نگو فردا فردا براي عاشق خيلي ديره

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

قبل از هر چیز باید از همه ی دوستای گلم که پابه پای خودم برا درست شدن سیستم من تلاش میکنن یه تشکر کنم دستتوون درد نکنه

vtn54 جان توو پووشه ی Image File Execution Options همچین کلیدی نیست !

راستی فکر کنم کسی این پست منو ندیده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام عزیز

اگر این طوری است ویندوز را از نو نصب کن , متاسفانه هیچ کدام از کسانی که مشکل شما را داشته اند نتوانسته اند

مشکل سیستمشان را حل کنند حتی گزینه تعمیر ویندوز هم موثر نبوده است . شاید هم مشکل از ویروسها نباشد چون

هیچ کس تا به حال نشانه ای از آلودگی در سیستمهای مربوطه پیدا نشده است .

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

14

سلام عزیزان

لطفا اینو دقیق بخونین !

همونطور که amintnt گفته بوود من تک تک svchost ها رو بررسی کردم متوجه شدم که وقتی یکی از اونا رو که جلوی اسمش تو تسک منیجر نوشته سیستم و

حجمش بین 9 تا 14 مگ متغیره از حافظه خارج میکنم دو تا اتفاق میفته : اول اینکه از اینترنت دیس کانکت میشه ( سیستم ) بعدش هم با پاک کردن explorer.exe

اون فایل دوباره بوجوود نمیاد

بعد از اینکه کاسپر اسکای 7 رو نصب کردم تمام تنظیماتش رو روو ماکزیمم گذاشتم و بعد از اسکن هم چیزی پیدا نشد ولی چون تمام تنظیمات رو ماکزیمم بوود

سیستم برا نفس کشیدن هم از من سوال میکرد بهد از اولین بووت سیستم کاسپر شروع کرد به اجازه گرفتن که در مرحله ی اول بعد از اجازه برای اجرای explorer

برا تک تک dll هایی که تحت اوون اجرا میشدن اجازه گرفت تا اینکه من شانسی به یه dll ای اجازه ی اجرا ندادم ! اسمش cbawv.dll بوود که تحت explorer اجرا

میشد و تو پووشه ی system32 بوود ، بعد از اینکه من نذاشتم این فایل لود بشه یه پیام توسط ویندوز ظاهر شد که این فایله نمیتوونه اجرا بشه و این حرفا . . .

ولی جالب اینجاس که دیگه دسکتاپ خامووش روشن نمی شد ! تا اینجا نتیجه گرفتم که هر چی هست زیر سر اوونه . برای اینکه مطمئن بشم آنتی ویروس رو

خاموش کردم ( به عبارتی دوباره اوون فایله اجرا شد ) و در نتیجه دوباره دسکتاپ چشمک زد
    !

حالا نظرتوون راجع به این وضع چیه ؟
    Last edited by MaSoOd; 11-09-2007 at 23:42.

پروفشنال p_s_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

شما از اسپای ور داکتر استفاده کن یا سایر برنامه های مشابه در کنار آنتی ویروست avg anti spywareو antivirهم نصب کن تمام دلایلی که گفتی دلیل آلوده بودن سیستمتون نیست کسپر را یک بار ریپیر کنین.زیاد وسواس هم نداشته باشین.
    با درود.

اينكه شما گفتي كه نشد راهنمايي !!!!!!

در ضمن من خوب مي فهمم چي ميگم و وسواس ندارم !!!

spyware doctor هم نصب كردم هيچي پيدا نكرد .(در ضمن اين برنامه ربطي به ويروس نداره چون خودم 2ساله باهاش كار ميكنم فقط spyware و بعضي از تروجان ها رو خنثي ميكنه )

در هر صورت ممنون .

در مورد anti vir هم يك توضيحي بدي ممنون ميشم.
    Last edited by p_s_m; 12-09-2007 at 02:32.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با درود.

اينكه شما گفتي كه نشد راهنمايي !!!!!!

در ضمن من خوب مي فهمم چي ميگم و وسواس ندارم !!!

spyware doctor هم نصب كردم هيچي پيدا نكرد .(در ضمن اين برنامه ربطي به ويروس نداره چون خودم 2ساله باهاش كار ميكنم فقط spyware و بعضي از تروجان ها رو خنثي ميكنه )

در هر صورت ممنون .

در مورد anti vir هم يك توضيحي بدي ممنون ميشم.
    وقتی نمی گی کدوم گزینه ها غیر فعال شدن و آیا تنظیمات رو دستکاری کردی اونوقت راهنمایی میشه همین شما یک بار برنامه های پاک کننده رو اجرا کن سرعت پنجره ی خوش آمد گویی برگرده آنتی ویر هم در تایپیک خودش نصب غیر فعالش هست

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام عزیزان

لطفا اینو دقیق بخونین !

همونطور که amintnt گفته بوود من تک تک svchost ها رو بررسی کردم متوجه شدم که وقتی یکی از اونا رو که جلوی اسمش تو تسک منیجر نوشته سیستم و

حجمش بین 9 تا 14 مگ متغیره از حافظه خارج میکنم دو تا اتفاق میفته : اول اینکه از اینترنت دیس کانکت میشه ( سیستم ) بعدش هم با پاک کردن explorer.exe

اون فایل دوباره بوجوود نمیاد

بعد از اینکه کاسپر اسکای 7 رو نصب کردم تمام تنظیماتش رو روو ماکزیمم گذاشتم و بعد از اسکن هم چیزی پیدا نشد ولی چون تمام تنظیمات رو ماکزیمم بوود

سیستم برا نفس کشیدن هم از من سوال میکرد بهد از اولین بووت سیستم کاسپر شروع کرد به اجازه گرفتن که در مرحله ی اول بعد از اجازه برای اجرای explorer

برا تک تک dll هایی که تحت اوون اجرا میشدن اجازه گرفت تا اینکه من شانسی به یه dll ای اجازه ی اجرا ندادم ! اسمش cbawv.dll بوود که تحت explorer اجرا

میشد و تو پووشه ی system32 بوود ، بعد از اینکه من نذاشتم این فایل لود بشه یه پیام توسط ویندوز ظاهر شد که این فایله نمیتوونه اجرا بشه و این حرفا . . .

ولی جالب اینجاس که دیگه دسکتاپ خامووش روشن نمی شد ! تا اینجا نتیجه گرفتم که هر چی هست زیر سر اوونه . برای اینکه مطمئن بشم آنتی ویروس رو

خاموش کردم ( به عبارتی دوباره اوون فایله اجرا شد ) و در نتیجه دوباره دسکتاپ چشمک زد
    !

حالا نظرتوون راجع به این وضع چیه ؟
    سلام عزیز

همانطور که قبلا هم گفتم نمونه هایی شبیه به مشکل شما را در نت پیدا کردم ولی متاسفانه هیچکدام علارغم

استفاده از از پیشرفته ترین ابزارهای کشف و خنثی سازی ویروسها قابل حل نبوده است .فایل cbawv.dll از فایلهای

سیستم عامل نیست و مربوط به برنامه SpywareQuake که یک آنتی اسپایور قلابی است می باشد هر چند نه این

برنامه مشکلی شبیه به مشکل شما را ایجاد می کند و نه من آثاری از آلودگی به آن را در گزارشتان دیدم . حتی اگر

این مشکل شما مربوط به ویروسها هم باشد صرف زمان برای حل آن به نظر من اتلاف وقت است و بهتر است ویندوز

را از اول نصب کنید.

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مسعود جان منم پیشنهاد میدم ویندوز رو عوض کنید و یا اگه Restore Point دارین سیستم رو به قبل از زمان ویروسی شدن برگردونید. اگه هم میتونید اون dll رو پاک کنید و ببینید مشکل حل میشه یا نه! و اگه دیدین حل شد اون فایل رو ضمیمه ی ایمیل کنید و واسه یه شرکت امنیتی مثل کاسپراسکای بفرستین........

موفق باشید

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

با تشکر از دو دوست عزیزم که برا مشکل من این همه وقت گذاشتن

vtn54 عزیز همونطور که خودت گفتی معلووم میشه اینم dll یه فایل مخربه !

فقط چوون میخوام دو سه هفته بعد سیستمو عوض کنم خواستم یه کاری کرده باشم که این سیستم یه چند هفته ای واسم کار

کنه ،

پس با توجه به گفته های خودت و امین با این وضع کنار میام فقط به دلیل کنجکاوی می خوام بدوونم چرا وقتی من سیستم رو از

طریق safe mode بووت میکنم و حتی explorer رو هم از حافظه پاک میکنم این فایل dll که قبلا مشخصاتش رو گفتم پاک نمیشه

و پیام میده که در حال استفاده توسط یه برنامه است !

اگه روشی بلدین که من بتونم اینو پاک کنم خبالم راحت میشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ○ مشهد ○

پيش فرض کمککککککک!!!!

دوستان کمک کنید. من Kasper Sky رو نصب کردم چند تا ویروس پیدا کرد و Del کرد اون فایلارو. حالا روی هر آیکونی که باز میکنم پنجره Open With باز میشه. اصلا سیستمم به هم ریخته. چیکار کنم؟

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با تشکر از دو دوست عزیزم که برا مشکل من این همه وقت گذاشتن

vtn54 عزیز همونطور که خودت گفتی معلووم میشه اینم dll یه فایل مخربه !

فقط چوون میخوام دو سه هفته بعد سیستمو عوض کنم خواستم یه کاری کرده باشم که این سیستم یه چند هفته ای واسم کار

کنه ،

پس با توجه به گفته های خودت و امین با این وضع کنار میام فقط به دلیل کنجکاوی می خوام بدوونم چرا وقتی من سیستم رو از

طریق safe mode بووت میکنم و حتی explorer رو هم از حافظه پاک میکنم این فایل dll که قبلا مشخصاتش رو گفتم پاک نمیشه

و پیام میده که در حال استفاده توسط یه برنامه است !

اگه روشی بلدین که من بتونم اینو پاک کنم خبالم راحت میشه
    سلام مسعود جان.......

امیدوارم این نرم افزار کمکت کنه.....

MoveOnBoot 1.9.5

http://www.gibinsoft.net/gipoutils/bin/moveonb.exe

اول آدرس فایل مورد نظر رو به نرم افزار بدین..... میتونید انتخاب کنید که اون فایل پاک بشه یا Move بشه و یا کپی بشه...... وقتی مشخص کردین ویندوز باید ری استارت بشه.......

من با این نرم افزار کار نکردم......... اما خوب یه سرچ کردم و اینو پیدا کردم...... نرم افزارهای دیگه ای هم بودن..... شما ببین این میتونه فایل مورد نظر رو دلیت کنه یا نه

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •