فکر کنم اون کارتهایی که واسه دریبل و... می گرفتیمه. که تو player index بود، چون اسم چند تاش هست: roulette
scissors
فکر کنم اون کارتهایی که واسه دریبل و... می گرفتیمه. که تو player index بود، چون اسم چند تاش هست: roulette
scissors
اره دقیقا اون حالت براق و پلاستیکی مانند رو نداره خیلی خشک و مصنوعی هستش البته تو بازی فکر نکنم اینجوری باشه چون این حالت بی کیفیت لباسها یادمه وقتی گرافیک رو پائین میزاشتی اینجوری میشد![]()
نمی دونم اون ویدیوی 104 مگابایتی که که توی سایت اصلی بازی برای دیدن آنلاین گذاشته شده رو دیدید یا نه ولی واقعا ویدیوی جیگری هست من روزا نمی تونم دانلود کنم واسه همین از ویدیو هایی که بچه ها می ذاشتن نتونستم استفاده کنم شب با real player گذاشتم اون ویدیو رو کپچر کرد الان نگاش کردم گرچه قبلا بسیاری از محتویاتش رو می دونستم و میدونستم که کاپ هایی مثل سوپر کاپ اروپا و کوپا سانتاندر لایسنس شده وجود داره و یا مستر لیگ آنلاین اضافه شده و از اینا مهمتر مود BAL خیلی هدفمندتر شده (نه مثل یارانه هامون ها) خیلی جالب هست که توی رخت کن و بین نیمه ما رو نشون میده اینکه دیگه مثل جادوگر ها قرار نیست از این سر زمین بدویم دنبال توپ تا یه کاری بکنیم حتما. دیگه قراره به ماموریت هایی که ازمون خواسته میشه عمل کنیم . حالا دیگه مربی داشتن برای ما معنی پیدا می کنه تا حالا خودمون بودیم و خودمون انگار نه انگار که عضو یک تیم هستیم. بسیار جالب شده.
در مورد آپشن های اضافه شده مثل موارد Fun نظرات متفاوت هست اینکه اضافه شدن به نظرم ایراد نیست و حسن هست ولی به قول دوستان کونامی قبلش باید می نشست مشکلات داوری آفساید گیری های بد و در یک یک خط رو اصلاح کنه مشکل نگرفتن پنالتی های صد در صد رو حل کنه. خطای هند در بازی باشه و دروازبان ها رفلکس های طبیعی و منطقی داشته باشند. البته اصلا نمیشه الان چیزی گفت شایدم توی نسخه نهایی شاهد اصلاحشون باشیم من بی صبرانه منتظر بازی هستم.
موفق و گیمر باشید
سلام
من كه چندتا از اين ويديو هاي بازي رو ديدم خيلي نظرمو جلب كردن ولي خوب: هنوز بعضي از مشكلات قبل رو داره كه اميدوارم درست بشنواكنش تماشاگرا و چمن خيلي بهتر شدن...
راستي مگه اين عكس از pes 2011 نيست ؟اين دوتا كه علامت زدنو كسي ميدونه چيه ؟؟
![]()
اين قسمت واسه اديت استاديوم هستش ،منظورش اينه كه هر عكسي كه بخواي ميتوني تو قسمت تبليغات استاديوم بزاري.......
اخه عزیزم اونا که نمیان با گرافیک 128 بازی رو تست کنن 100% با حداکثر کیفیت بازی میکنن من واقعا نگران این لباس هستم
الان فقط باید نگران دروازبانها و داوری باشیم،لباس خیلی راحت با یه پچ درست میشه دوست عزیز
اره دروازبان رو که دیگه نگو
داور درسته کامل نیست اما بد هم نیست مگه داورا تو فوتبال واقعی چقدر خوب داوری میکنن
ولی این لباس خیلی مهمه مخصوصا همین یکی
دوستان من تريلر زيادي از بازي نديدم پيشنهادتون كدوم تريلر هست كه ببينم تا بدونم pes2011 چه مدليه امسال؟؟؟ممنون
به نظر من این سری از گیم پلای های لینک زیر نکات جالبی داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)