تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 674 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211611 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

کسی میدونه منظور از این عکس چیه؟

فکر کنم اون کارتهایی که واسه دریبل و... می گرفتیمه. که تو player index بود، چون اسم چند تاش هست: roulette
    scissors

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

من یه مشکلی با لباس مسی توی عکسهادارم زیادی مصنوعیه قبلا طبیعی تر بود
    نظر شما چیه؟

اره دقیقا اون حالت براق و پلاستیکی مانند رو نداره خیلی خشک و مصنوعی هستش البته تو بازی فکر نکنم اینجوری باشه چون این حالت بی کیفیت لباسها یادمه وقتی گرافیک رو پائین میزاشتی اینجوری میشد

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمی دونم اون ویدیوی 104 مگابایتی که که توی سایت اصلی بازی برای دیدن آنلاین گذاشته شده رو دیدید یا نه ولی واقعا ویدیوی جیگری هست من روزا نمی تونم دانلود کنم واسه همین از ویدیو هایی که بچه ها می ذاشتن نتونستم استفاده کنم شب با real player گذاشتم اون ویدیو رو کپچر کرد الان نگاش کردم گرچه قبلا بسیاری از محتویاتش رو می دونستم و میدونستم که کاپ هایی مثل سوپر کاپ اروپا و کوپا سانتاندر لایسنس شده وجود داره و یا مستر لیگ آنلاین اضافه شده و از اینا مهمتر مود BAL خیلی هدفمندتر شده (نه مثل یارانه هامون ها) خیلی جالب هست که توی رخت کن و بین نیمه ما رو نشون میده اینکه دیگه مثل جادوگر ها قرار نیست از این سر زمین بدویم دنبال توپ تا یه کاری بکنیم حتما. دیگه قراره به ماموریت هایی که ازمون خواسته میشه عمل کنیم . حالا دیگه مربی داشتن برای ما معنی پیدا می کنه تا حالا خودمون بودیم و خودمون انگار نه انگار که عضو یک تیم هستیم. بسیار جالب شده.

در مورد آپشن های اضافه شده مثل موارد Fun نظرات متفاوت هست اینکه اضافه شدن به نظرم ایراد نیست و حسن هست ولی به قول دوستان کونامی قبلش باید می نشست مشکلات داوری آفساید گیری های بد و در یک یک خط رو اصلاح کنه مشکل نگرفتن پنالتی های صد در صد رو حل کنه. خطای هند در بازی باشه و دروازبان ها رفلکس های طبیعی و منطقی داشته باشند. البته اصلا نمیشه الان چیزی گفت شایدم توی نسخه نهایی شاهد اصلاحشون باشیم من بی صبرانه منتظر بازی هستم.

موفق و گیمر باشید

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من كه چندتا از اين ويديو هاي بازي رو ديدم خيلي نظرمو جلب كردن ولي خوب: هنوز بعضي از مشكلات قبل رو داره كه اميدوارم درست بشن واكنش تماشاگرا و چمن خيلي بهتر شدن...
    راستي مگه اين عكس از pes 2011 نيست ؟اين دوتا كه علامت زدنو كسي ميدونه چيه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من كه چندتا از اين ويديو هاي بازي رو ديدم خيلي نظرمو جلب كردن ولي خوب: هنوز بعضي از مشكلات قبل رو داره كه اميدوارم درست بشن واكنش تماشاگرا و چمن خيلي بهتر شدن...
    راستي مگه اين عكس از pes 2011 نيست ؟اين دوتا كه علامت زدنو كسي ميدونه چيه ؟؟
    اين قسمت واسه اديت استاديوم هستش ،منظورش اينه كه هر عكسي كه بخواي ميتوني تو قسمت تبليغات استاديوم بزاري.......

6. این کاربر از hasani2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اره دقیقا اون حالت براق و پلاستیکی مانند رو نداره خیلی خشک و مصنوعی هستش البته تو بازی فکر نکنم اینجوری باشه چون این حالت بی کیفیت لباسها یادمه وقتی گرافیک رو پائین میزاشتی اینجوری میشد
    اخه عزیزم اونا که نمیان با گرافیک 128 بازی رو تست کنن 100% با حداکثر کیفیت بازی میکنن من واقعا نگران این لباس هستم

8. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اخه عزیزم اونا که نمیان با گرافیک 128 بازی رو تست کنن 100% با حداکثر کیفیت بازی میکنن من واقعا نگران این لباس هستم
    الان فقط باید نگران دروازبانها و داوری باشیم،لباس خیلی راحت با یه پچ درست میشه دوست عزیز

10. این کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

الان فقط باید نگران دروازبانها و داوری باشیم،لباس خیلی راحت با یه پچ درست میشه دوست عزیز
    اره دروازبان رو که دیگه نگو
    داور درسته کامل نیست اما بد هم نیست مگه داورا تو فوتبال واقعی چقدر خوب داوری میکنن
    ولی این لباس خیلی مهمه مخصوصا همین یکی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان من تريلر زيادي از بازي نديدم پيشنهادتون كدوم تريلر هست كه ببينم تا بدونم pes2011 چه مدليه امسال؟؟؟ممنون

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من تريلر زيادي از بازي نديدم پيشنهادتون كدوم تريلر هست كه ببينم تا بدونم pes2011 چه مدليه امسال؟؟؟ممنون
    به نظر من این سری از گیم پلای های لینک زیر نکات جالبی داره:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 5 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •