باهاشون وارد صحبت بشو...
قیمت آخر این گوشی رو کی داره؟
باهاشون وارد صحبت بشو...
قیمت آخر این گوشی رو کی داره؟
فوا پك ... 570
پک معمولی 470000 تومان سفارش انگلیس
فول پک 535000 تومان
هر دو Sensius Black
قیمت امروز 4 آمرداد
دوستان پاسخ سوال من رو بدید لطفا.![]()
من یه گوشی نوکیا دارم اینجور چیزی داشت ولی غیرفعالش کردم در ضمن اسم ها رو هم می خوند
دوستان من میخوام گوشی رو آپدیت کنم قبلا با خود گوشی به 20 آپدیت کردم ولی مثل اینکه توی این آپدیت کیفیت دوربین بهتر میشه و...
از 2 طریق باید آپدیت کرد یکی برنامه Se Pc Companion
یکی دیگه Upade service
از طریق خود گوشی امکان پذیر نیست حالا مشکل اینجاست که با برنامه Se PC Companion سریع تر آپدیت میشه و فکر کنم قضیه همون 35 مگابایت و 145 مگابایت هست! ولی مشکل اینه که تا تقریبا 60 درصد میره دوباره برمیگرده اول!!!
مشکل چیه به نظرتون؟
این مشکل به خاطر سرور های سونی هست ، باید اینقدر تکرار کنید تا رد کنه ، اگرم حوصله این کار رو ندارید با update service انحام بدبد!!!!!!!
یک سوالی شما دیبرند کردید یا update ؟
کشور و برند گوشی تون چیه؟؟؟
شما اگه به 20 update کرده باشی فکر نکنم اپدیت جدیدی اومده باشه!!!فقط اونایی که 014 بودند به 023 و 024 up شدند،اونایی که 016 بودن به جز بعضی جاها همه به 020 up می شن!!!!!!!1
برای آپدیت نیازی به Debrand نیست
ورژن اول گوشی من 016 بود با EDGE آپدیت کردم فکر کردم به 23 آپدیت میشه بعد دیدم به 20 آپدیت شده
تغییراتی که دیدم یکم ظاهر mediaspace عوض شده بود و برنامه Back up & restore اضافه شده بود یکم هم سرعت تغییر کرده بود و همینطور بر روی مموری برنامه Se Pc Companion نصب شده بود که وقتی به PC وصل میکنی برنامه رو نصب میکنه...البته این رو بگم مموری بنده مال خود گوشی نیست
وقتی به PC companion وصل کردم دیدم نوشته آپدیت جدید که چندتا تغییر ایجاد میکنه و از مهمترینش میشه به بهبود کیفیت دوربین اشاره کرد
با خود گوشی دوباره خواستم آپدیت کنم نوشت آپدیت جدید شامل این چیزاست ولی باید از طریق PC آپدیت کرد
احتمالا سر دانلود update engine گیر نمی ده؟؟!!
شما با update service انجام بده،از این مشکل ها نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)