دانلود کردم از همونجا و ریختم توی C:/program files ولی باز میگه unable to find ubisoft Game Launcher بنظر من ایراد از Server.exe هست چون وقتی اجراش میکنم (در حالت آنلاین) مثل اون تصویری که توی صفحه اول این تاپیک گذاشتن نمیشه
دانلود کردم از همونجا و ریختم توی C:/program files ولی باز میگه unable to find ubisoft Game Launcher بنظر من ایراد از Server.exe هست چون وقتی اجراش میکنم (در حالت آنلاین) مثل اون تصویری که توی صفحه اول این تاپیک گذاشتن نمیشه
سروری که من گذاشتم بگیر تو اون فایلی هم که قبلا گرفتی ac2 و ac2game که هر دو exe هستنو محل نصب بریز
Last edited by eslamy_iut; 09-04-2010 at 16:50.
سلام.من وقتی بازی رو نصب می کنم اصلا پوشه ای به نام Ubisoft Game Launcher وجود نداره هیچ جایی.ارور میده میگه game luncher رو نمی تونه پیدا کنه.![]()
سلام
توی اون قسمتی که مشکل جمجمه وجود داشت ( دنبال کردن یک سرباز و بعد مقبره قدیمی ) بعد از باز کردن قبر ...
وقتی در رو فشار می دم که برم بیرون در می ره عقب و کاراکتر بیرون می ره ولی بعد صفحه سفید می شه . چی کار باید کرد ؟ با value 1845 و 1776 و همون نسخه ای که خودتون چند صفحه پیش مخصوص مقبره گذاشته بود امتحان کردم جواب نداد .
کسی نیست مشکلمو حل کنه؟
وقتی فایل server.exe رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
C:\Documents and settings\saee\Desktop\AC2+Emulator+V0.4+by+dormine \Server.exe
This Application has faild to start because the application configuration is incorrect.Reinstalling the application may fix this problem.
فایل server.exe که توی همین سایت واسه دانلود گذاشته بود رو امتحان کردم ولی بازم همین ارورر رو داد .
icelove is online now گزارش تخلف ويرايش/حذف پيغام
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
کسی نیست مشکلمو حل کنه؟
وقتی فایل server.exe رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
C:\Documents and settings\saee\Desktop\AC2+Emulator+V0.4+by+dormine \Server.exe
This Application has faild to start because the application configuration is incorrect.Reinstalling the application may fix this problem.
فایل server.exe که توی همین سایت واسه دانلود گذاشته بود رو امتحان کردم ولی بازم همین ارورر رو داد .
icelove is online now گزارش تخلف ويرايش/حذف پيغام
آقا من اینبار DRM-Ac2-Off-Line.Server-v0.3.1 را دانلود کردم و server.exe اجراش کردم در حالت آنلاین باز هم نوشت:
2010-04-08 17:43:27,190 - root - INFO - Listener for port 13200 active
2010-04-08 17:43:27,190 - root - INFO - Listener for port 13000 active
2010-04-08 17:43:27,288 - root - INFO - Listener for port 13005 active
تو رو خدا کمک کنید ، ملت بازی رو تموم کردن من هنوز نمیتونم اجراش کنم....
برو آموزش امضا بازی رو طبق راهنما پاک کن و دوباره نصب کن و طبق آموزش کرک کن
فکر کنم ایراد از server.exe هست چون مثل صفحه اول این تاپیک باز نمیشه ، فرقی نمیکنه که موقع اجرا کردن server.exe آنلاین باشیم یا آفلاین ؟
تموم این کارا رو که که تو 4 تا انجمن ترفندستان و تالار بزرگ ایرانیان و پردیس گیم و اینجا گفته شد دانلود کردم و اجرا کردم ولی مشکل من اینجاست که فایل سرور باز میشه و در کمتر از 2 ثانیه بسته میشه.خواهشا بگید چی کار کنم؟
ویندوزم 7 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)