این حرف شما را قبول دارم اما تو کشور ما به این مورد ها فقط شرکت های خصوصی توجه بیشنری می کنند!!
این حرف شما را قبول دارم اما تو کشور ما به این مورد ها فقط شرکت های خصوصی توجه بیشنری می کنند!!
امیدوارم از همه کسانی که واقعا ناراضی هستند شنبه با حضور در مخابرات نشان بدهند که واقعا سرویس ها بی کیفیت شده و نارضایتی خودشون اعلام کنند !!
با سلام
حالا ما بخریم این سرویس ها رو یا نه؟
اگه خططون فیبر نوری(dlc) باشه چاره ای ندارید
![]()
خانم شفیعیان هیچ خبری توی مخابرات نیست؟
افزایش یا کاهش سرعت؟ توی روز توی شب؟
تنوع خدمات؟
افزایش و کاهش قیمت؟
ممنونم.
خانم شفعیان پاسخ گو نیستند !! من که چشمم آب نمی خوره تنوعی در سرویس ها رخ بدهد چون 3ماه پیش در سایت مخابرات اعلام کردند که قرار سرویس های جدید بدهند که هنوزم خبری نیست !!
دوست عزیز من دیروز رفتم مخابرات واز سرعتها وقطعیها خیلی گله کردم اونا گفتند باواحد پشتیبانی فنی تماس بگیر وبه ما ربطی نداره منم 2بار تماس گرفتم گفتند هی زنگ نزن بررسی میکنیم اگه مشکلی بود برطف میکنیم وبهت اطلاع میدیم به قولی منو پیچوندند چیکار کنیم زورمون بهشون نمیرسه اگه همه باهم میرفتیم مخابرات بازم یه حرفی بود
[QUOTE=maziarb;5825024]من مودم dlink دارم مخابرات مدمش tplink منم یکی خریدم وجداگانه کانکت میشم مودمها عیبی ندارن عیب از مخابراته!!!
ما هم اینقدر زنگ زدیم که این حرف های تکراری شنیدیم و مجبور شدیم که شنبه بریم مخابرات به کسانی هم که این سرویس دارند اطلاع بدید که شنبه اونجا حضور پیدا کنند !!
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
[QUOTE=hosein002;5830545]این نقل قول از من نیست نمی دونم چرا به اسم من زده شده !!!
سلام
من 2 تا سوال دارم
1.چطوری کانکشن Bridge بسازم و تنظیمش کنم تو Se7en !
2.رفیق من ADSL میگیره از همین مخابرات اگه مثلا آخرای اکانتش باشه یک گیگ داشته باشه من میتونم از خونم با یوزر نیم و پسورد اون به نت وصل بشم ؟ چطوری ؟!
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)