سلام دوستان میشه بگین ساعت رایگان شبانه صبانت از چه ساعت تا چه ساعتی ؟ و آیا کانکشن و یوزر و پس جدا میخواد یا با همنون یوزر و پسورد اصلی باید کانکت شیم ؟
سلام دوستان میشه بگین ساعت رایگان شبانه صبانت از چه ساعت تا چه ساعتی ؟ و آیا کانکشن و یوزر و پس جدا میخواد یا با همنون یوزر و پسورد اصلی باید کانکت شیم ؟
بچه ها ديشب 1gig دانلود داشتم.
ولي حواسم نبود با اكانت خودم رفته بودم.
داره گريم ميگيره![]()
واسه اينترنت شبانه صبانت مودم هايي كه خودكار انلاين ميشن رو چجوري راه بندازيم كه رايگان شه؟يعني با يوزر و پس رايگان دانلود كنيم
سلام..
این حجم و سرعت دانلودی که توی Connection Status نوشته، واقعیه؟ دیشب با شبانه در عرض یه ساعت، دانلودم [چیزی که تو Status دیدم] ۳۶۰ مگ بود (میانگین ۱۰۰کیلوبایت\ثانیه)! سرویسم ۱۲۸ئه.
خدایش ضرر می کنن همچین جشنوارهای میذارن
اگه یه جستجوی ساده میکردی جواب میگرفتی!!!
شبانه 7-3 هست. یوزنیم و پسورد جدا:
User: guest
Pass: ngsnet
یا باید از حالت یه سره درش بیاری یعنی بذاریش روی Bridge Mode که با کانکشن هر شبوصل شی یا باید هر شبی که می خوای دانلود کنی یوزنیم و پسورد شبانه رو بزنی و صبح برش گردونی.
تقریبا آره.
اگه می خوای دقیق تر بدونی با برنامه ی صفحه ی قبل یا 2 صفحه قبل این کارو انجام بده.
کسی سراغ نداره این اینترنت 3 ماه 13900 رو چه پورتی بسته میشه؟ اگر شبانه 1 مگ باشه خوراک منه.
در حال حاضر تو کدوم شهرها 128 رو روی 2 مگ می بندن؟
سلام امروز هم با اینکه adsl ام وصل شده بازم زنگ نزدن یوزر و پس وردم رو بگه!!! من امروز خونه نبودم و گرنه بهشون زنگ میزدم !! فردا هستن زنگ بزنم ؟
فردا که تعطیل هستند.
ایشالله شنبه زنگ بزنید.
دوستان ، اون پستی که در مورد DUMeter زده بودم رو با چند تا عکس از برنامه و همچنین توضیحاتی به روز کردم تا بتونید به خوبی و صحیح از برنامه استفاده کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)