تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 136 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

دوست من خبر نداري هزينه و قيمت اينترنت تو كشورهاي ديگه چقدره كه داري اين طور صحبت مي كني. ماهي 10000 تومن براي 128 خيلي زياد بله خيلي اونهم با اين كيفيت كه خيلي افتضاحه و ثبات هم نداره هي كم و زياد مي شه. ادم تكليفش رو نمي دونه.

الان داماد ما كه تو UK هست ميگه كه اينترنت 6 مگابيت كه تستش رو قبلا تو اين تاپيك گذاشته بودم با هزينه مكالمات تلفن روي هم 16 پوند ميشه كه به پول ما 24 هزار تومن هست اون وقت اين 128 10000 تومنه هزينه تلفن هم كه ديگه هيچي تا گوشي برداري 20 تومني تو قبض مياد.

توي سوئد 1 مگابيت رايگانه
    Last edited by mehrdad38; 26-05-2010 at 18:46.

2. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه citrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست من خبر نداري هزينه و قيمت اينترنت تو كشورهاي ديگه چقدره كه داري اين طور صحبت مي كني. ماهي 10000 تومن براي 128 خيلي زياد بله خيلي اونهم با اين كيفيت كه خيلي افتضاحه و ثبات هم نداره هي كم و زياد مي شه. ادم تكليفش رو نمي دونه.

الان داماد ما كه تو UK هست ميگه كه اينترنت 6 مگابيت كه تستش رو قبلا تو اين تاپيك گذاشته بودم با هزينه مكالمات تلفن روي هم 16 پوند ميشه كه به پول ما 24 هزار تومن هست اون وقت اين 128 فقط 10000 تومنه هزينه تلفن هم كه ديگه هيچي تا گوشي برداري 20 تومني تو قبض مياد.

بخدا میدونم چی میگی ! کاملاً هم بهت حق میدم ! خیلی جاها اصلاً این سرعت 128 رو اصلاً سرعت نمیدونن ! اصلاً همین پاکستان خودمون ! 512 داره رایگان میده ! اما آخه اینجا همه مینالن و کاری هم نمیشه کرد ! اینجا ایرانه و نباید با بقیه کشورهای اروپایی و آمریکایی مقایسه کرد چون ما همیشه از اونا عقبیم ! اینجا وزیر ارتباطات وقتی میگه سرعت 128 کافی هست و جوانای ما برای چت کردن میخوان چه انتظاری میشه داشت آخه خدایی ؟الان من شاتل دارم آرت 1 دارم با 117 میگیرم و هیچ وقت هم پایین نیمده ماهی 28 تومن میدم خیلیم راضیم و به نظر من همینکه تونستم با این پول این سرعت رو بگیرم خیلی عالیه ! و هر چی هست بهتر از مخابراته !امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی اما به نظر من خودت رو به خاطر این چیزا ناراحت نکن دوسته من

4. 2 کاربر از citrix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

شماها ماهی 10 تومن میدین توقع دارید سرعت 1مگ بدن بهتون ! همینم که دارین و دادن باید خدارو شکر کنید !
    خدا چرا؟ از شما تشکر میکنیم که اجازه دادین ما از اینترنت استفاده کنیم 128 رو بکنید 32 و 10 تومن رو بکنید 20 تومن باز شکرگذار شما هستیم.

داره خودمونی میشه citrix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خدا چرا؟ از شما تشکر میکنیم که اجازه دادین ما از اینترنت استفاده کنیم 128 رو بکنید 32 و 10 تومن رو بکنید 20 تومن باز شکرگذار شما هستیم.
    ای آقا من که کاره ای نیستم اخه میدیدم مدام میگن که من از مخابرات طلب دارم و بهم کم دادن سرعت و... ! اصلاً مشخصه که وقتی قیمت 10تومنه سرعت چیه دیگه ! من رفتم مخابرات محلمون(نبوت) گفتن پرتامون پرن و خانومه گفت که سرعت ما 128 که ماهی 10تومنه در واقع بین 2نفر share هستش و هر نفر باید با 8 دانلود کنه ! گفت همه سرویسامون اینطوری هستش ! خوب اینطوری که ارزش نداره آخه

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

ای آقا من که کاره ای نیستم اخه میدیدم مدام میگن که من از مخابرات طلب دارم و بهم کم دادن سرعت و... ! اصلاً مشخصه که وقتی قیمت 10تومنه سرعت چیه دیگه ! من رفتم مخابرات محلمون(نبوت) گفتن پرتامون پرن و خانومه گفت که سرعت ما 128 که ماهی 10تومنه در واقع بین 2نفر share هستش و هر نفر باید با 8 دانلود کنه ! گفت همه سرویسامون اینطوری هستش ! خوب اینطوری که ارزش نداره آخه

چه خانومي بوده اون با 2 نفر شير بشه كه سرعتش خوبه ميشه نيمه اختصاصي. احتمالا اون خانوم كارمند ساده اي بوده كه چيزي از سيستم ADSL نمي دونسته خواسته يه حرفي زده باشه. شما حرفاشو جدي نگير.

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

الان داماد ما كه تو UK هست ميگه كه اينترنت 6 مگابيت كه تستش رو قبلا تو اين تاپيك گذاشته بودم با هزينه مكالمات تلفن روي هم 16 پوند ميشه كه به پول ما 24 هزار تومن هست اون وقت اين 128 10000 تومنه هزينه تلفن هم كه ديگه هيچي تا گوشي برداري 20 تومني تو قبض مياد.

بله تایید میکنم اینم آدرس این رفیقمون توی آلمان فقط یه لیوان آب بعد خوندن بخورین برای رفع عصبانیت

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مشکل جدید !
    دیشب مودم رو خاموش کردم صبح روشنش کردم لاگین نشد ! بعد از 3 بار لاگین شد
    کارمو انجام دادم خاموشش کردم
    عصر روشنش کردم لاگین نشد ! بعد از 4 بار لاگین شد !
    در همه حالات وقتی وارد 192.168.1.1 میشد لاگین میشد !
    جالب نیست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مشکل جدید !
    دیشب مودم رو خاموش کردم صبح روشنش کردم لاگین نشد ! بعد از 3 بار لاگین شد
    کارمو انجام دادم خاموشش کردم
    عصر روشنش کردم لاگین نشد ! بعد از 4 بار لاگین شد !
    در همه حالات وقتی وارد 192.168.1.1 میشد لاگین میشد !
    جالب نیست ؟
    من وقتی بریج داشتم این طوری بود.بعضی وقتا باید چند بار کانکشن رو می زدی تاردیف شه.ولی بعد آز ریختن دوباره فریم ویر و ریست سخت افزاری و تنظیم روی ppoe درست شد

11. این کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مال من پی پی او ای هستش ( همون پی پی !!)
    ولی جدیدا اینجوری شده همین امروز و وقتی که شماره IP 192.168.1.1 رو میزنم همن لحظه کانکت میشه !!!
    راه تست من هم اینه که خیلی سریع چهارتا حرف بصورن رندوم توی گوگل سرچ بالای مرورگرم میزنم و یهو میبینم توی استاتیوس بار سریع مینویسه که waiting for site replay یعنی سایت داره میاد !
    خیلی جالبه ولی در حالت عادی connecting to ...
    واقعا مسخره است ! معلوم نیست توی این مخابرت لعنتی چه غلطی میکنند یکی نیست بگه مخابرات مال شما حداقل چهارتا باسواد پشتش بزارین
    پس چرا تا وقتی که فن اوای (ره) رو داشتیم از این ارورهای زگیل مانند خبری نبود ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من وقتی بریج داشتم این طوری بود.بعضی وقتا باید چند بار کانکشن رو می زدی تاردیف شه.ولی بعد آز ریختن دوباره فریم ویر و ریست سخت افزاری و تنظیم روی ppoe درست شد
    مگه اگر فرم ور دستگاه ورژنش تغییر نکنه میتونه فرقی رو کارایی مودم داشته باشه ؟ به نظرم همون ریست کارخانه کافیه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •