تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 228 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این مشکل افت سرعت و کمبود پهنای باند ( اصطلاحاً تک کانکشن ) گاهی اوقات اتفاق می افته و چندان آزار دهنده نیست و سریع رفع میشه ( تا حالا که اینطور بوده، امیدوارم بعداً هم همینطور خواهد بود ) اما مشکل من این است که اکنون که قرارداد ماه نخست من تقریباً تمام است و ماه دوم سرویس اینترنت من از این شرکت داره آغاز میشه، وضعیت تغییر کنه چونکه همه ی شرکت ها در ماه نخست معمولاً سرویس با کیفیت ارائه می دهند تا مشتری را نگه دارند و در ادامه هست که خوب بودن و با کیفیت بودن یک شرکت مشخص می شود که من امیدوارم درباره پیشگامان در ادامه هم قابل قبول خواهد بود. بایستی صبر کرد و دید. زمان مشخص خواهد کرد. به هر روی اگر تغییری ایجاد شد من آنرا در اینجا گزارش خواهم کرد.
    من این که شرکت ها تو ماه اول خوب سرویس میدن تا مشتری بمونه رو قبول ندارم و خیلی بعیده چنین چیزی واقعیت داشته باشه!
    اصلا عقلانی نمیاد چنین چیزی!
    وقتی بتونه خوب سرویس میده دلیل نداره مال اول خوب و ماه دوم بد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امروز پیشگامان بشدت کمبود پهنای باند داره. مشکل افت سرعت از ظهر آغاز شده و تا به الان ادامه داره و این واقعاً افتضاح و ناامیدکننده است. بخش جالب موضوع این است که سرویس من فردا تمام خواهد شد و امروز ظهر من برای یک ماه دیگه تمدید کردم . الان واقعاً نمی دونم بهترین کار برای انجام دادن چیست! صبر کنم یا سفارشم رو کنسل کنم. چونکه هنوز قرارداد ماه بعد من آغاز نشده، احتمال زیاد بتونم پولم رو پس بگیرم.
    نظر شما چیه دوستان؟

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

امروز پیشگامان بشدت کمبود پهنای باند داره. مشکل افت سرعت از ظهر آغاز شده و تا به الان ادامه داره و این واقعاً افتضاح و ناامیدکننده است. بخش جالب موضوع این است که سرویس من فردا تمام خواهد شد و امروز ظهر من برای یک ماه دیگه تمدید کردم . الان واقعاً نمی دونم بهترین کار برای انجام دادن چیست! صبر کنم یا سفارشم رو کنسل کنم. چونکه هنوز قرارداد ماه بعد من آغاز نشده، احتمال زیاد بتونم پولم رو پس بگیرم.
    نظر شما چیه دوستان؟
    کنسل!
    بیا دیده بان خیلی عالیه!
    تبلیغ نمی کنم ، فقط گفتم بدونی ! تاپیکشم میخونی!

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کنسل!
    بیا دیده بان خیلی عالیه!
    تبلیغ نمی کنم ، فقط گفتم بدونی ! تاپیکشم میخونی!
    در تماس با پشتیبانی پیشگامان همان صحبت های تکراری را به من تحویل دادند. کارشناس فنی ملاک رو IDM و سرعت دانلود در این برنامه می دونست که این واقعاً افتضاح و مضحک هست. راستش نمی دونم باید در این مملکت از هم پاشیده چکار کرد. حکومت دزد و شرکت های اینترنتی نیز دزد. جالب اینجاست که در قرارداد ذکر شده است که در 95% زمان باید سرعت خریداری شده به مشتری داده شود. این واقعاً نوبر موضوع است. در قرارداد هیچ اشاره ای به اشتراکی بودن پهنای باند نشده است. من که چنین چیزی در قرارداد پیدا نکردم که اگر هم باشد کاملاً در تناقض با آن بند از قرارداد است که ذکر کردم.
    در واقع نمی دونم اگر به دیده بان نت بیایم آیا باز با این حرفهای مضخرف از طرف کارشناسان آنها نیز روبرو خواهم شد یا نه!
    استفاده من از اینترنت در اکثر مواقع تماشای ویدیو-استریم ها یا ویدیوها در youtube است که هنگام خرید از پیشگامان به بخش فروش متذکر شدم اما گویا برای فروختن سرویس، مهم نیست چی، فقط دروغ می گن.

5. 4 کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

پیشگامان امروز نیز تا به این ساعت در حال گندیدن است ( کمبود پهنای باند شدید )، تا ببینیم در ساعات آینده چطور خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از پریروز که مشکل کمبود پهنای باند در تمام روز وجود داشت، دیروز فقط اواخر روز شدید بود و در کل قابل تحمل. اما امروز نوسان پهنای باند زیاد است و گاهی وضعیت خوب و گاهی واقعاً بد است. نمی دونم ایا این مشکل را دیگران نیز در شرکت های دیگر دارند تجربه می کنند یا نه؟ منظور من فقط یک اتصال یا تک کانکشن است وگرنه هرگز هیچ شرکتی در موردی که با برنامه مدیریت دانلود و ایجاد چند کانکشن نرم افزاری دانلود انجام بشود مشکلی نداشته است.
    اگر پیشگامان این مسیر را در پیش بگیرد واقعاً ارزش ماندن در آن کم است.

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من در پیشگامان ، مثل پارس آنلاین مشکل پهنای باند ندارم .
    خودم که زیاد اهل نگاه کردن ویدیو لایو یا نگاه کردن معمولی ویدیوهای ضبط شده نیستم اما برادم تمام طول روز یا مشغول تماشای ویدیو از یوتیوب است و یا بازی های استریم شده رو به صورت زنده نگاه میکنه.
    خوشبختانه مشکلی نیست و درگیر قطعی یا کمبود پهنای باند نمیشه .
    برای بازی نیز پینگ پایین هست با سرویس 16 مگابیت حالت گیم نیز فعال هست و ارتباط بسیار پایدار و باثبات است هیچ کس از اعضا خانواده شکایتی نداره.
    البته من در منزل با استفاده از یک روتر پهنای باند دریافتی را بین دستگاه ها تقسیم کردم و یک دستگاه ، مثلا یک موبایل دارای تلگرام، با دانلود ویدیو نمیتواند تمام پهنای باند را اشغال کند ، زیرا هر دستگاه حداکثر یک سوم پهنای باند رو میتونه دریافت کنه .
    لازمه شما حتما توجه داشته باشید در زمان هایی که با مشکل پهنای باند مواجه هستید ، آیا دستگاه دیگری به مودم شما متصل شده و یا خیر .
    اگر متصل هست ، ارتباط دیگر دستگاه ها را در همان لحظه قطع کنید و مسئله پهنای باند را مجدد بررسی کنید .

البته ممکنه مرکز مخابرات شما و محلی که از اون اینترنت دریافت میکنید کمبود پهنای باند داشته باشه .
    اطمینان پیدا کنید که مشکل شما به isp مربوط میشه و ربطی به اتصالات داخلی نداشته باشه.
    چندروز پیش من برای ماه سوم از پیشگامان سرویس گرفتم ، روی هم رفته سرویس شون قابل قبول هست و راضی هستم .
    تنها مشکل اینه که شاید یک یا حداکثر دوبار درماه چندساعت قطعی داشته باشیم (چراغ اینترنت خاموش میشه) که در سرویس های گرانتر این مشکل وجود نداشت.

پیشنهاد میکنم اگه مشکل پهنای باند رو قطعا از isp میدونین ، isp خودتون رو عوض کنید .
    (من چنین مشکلی ندارم بنابراین فکر نمیکنم مشکل سراسری باشه)
    اونم اونجوری که شما میگین یک روز کامل!! ، افت سرعت به هیچ عنوان قابل تحمل نیست.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این بسیار جالب است که شما هرگز کمبود پهنای باند ( مشکل تک کانکشن ) رو در پیشگامان تجربه نکرده اید. بیشتر کاربر ها این مشکل را هر چند کم داشته اند.
    اگر می خواهی و مشکلی نیست شهر و مرکز مخابراتی که از آن اتصال دارید را نام ببرید.
    یک پرسش: آیا واقعاً 3 ( یا 4 ) روز پیش که همه ی مشترک ها از همه ی isp ها کم و بیش دچار کمبود پهنای باند شدند ( بدلیل مثلاً حمله سایبری گسترده دژژژژژمن )، شما مشکل کمبود پهنای باند نداشتید؟
    شما در توییچ ویدیو استریم ها را در چه رزولوشنی و fps ای تماشا می کنید؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پست بعضی کاربران رو دیدم که فقط دارن علیه پیشگامان پست میزارن!
    لازم دونستم بعنوان کاربری که 7 ماهه مشترک پیشگامان هستم نظرم رو بگم.
    من کاربری هستم که اگر از کیفیت و تعرفه های یک شرکت ناراضی باشم سریع تخلیه میکنم و از شرکت دیگر سرویس میگیرم...
    در این مدت 7 ماه از کیفیت پیشگامان راضی بودم و از همه لحاظ(سرعت/پینگ/تک کانکشن و...) بسیار استیبل و عالی هست.
    دو ماه پیش هم مرکز ما با مشکل پهنای باند مواجه شد و با پیگیری از واحد شکایات پیشگامان این مورد در عرض کمتر از 3 هفته برطرف شد و همه چیز عالی بوده تا به الان و بهترین سرویس دهنده ای بوده که تا به الان داشتم...
    در حال حاظر هر دو خط از پیشگامان هست و در مواقع نیاز لودبالانس میکنم:

------------------------------
      محتوای مخفی: single connection 
    تست تک کانکشن(1 خط):

11. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من در پیشگامان ، مثل پارس آنلاین مشکل پهنای باند ندارم .
    خودم که زیاد اهل نگاه کردن ویدیو لایو یا نگاه کردن معمولی ویدیوهای ضبط شده نیستم اما برادم تمام طول روز یا مشغول تماشای ویدیو از یوتیوب است و یا بازی های استریم شده رو به صورت زنده نگاه میکنه.
    خوشبختانه مشکلی نیست و درگیر قطعی یا کمبود پهنای باند نمیشه .
    برای بازی نیز پینگ پایین هست با سرویس 16 مگابیت حالت گیم نیز فعال هست و ارتباط بسیار پایدار و باثبات است هیچ کس از اعضا خانواده شکایتی نداره.
    البته من در منزل با استفاده از یک روتر پهنای باند دریافتی را بین دستگاه ها تقسیم کردم و یک دستگاه ، مثلا یک موبایل دارای تلگرام، با دانلود ویدیو نمیتواند تمام پهنای باند را اشغال کند ، زیرا هر دستگاه حداکثر یک سوم پهنای باند رو میتونه دریافت کنه .
    لازمه شما حتما توجه داشته باشید در زمان هایی که با مشکل پهنای باند مواجه هستید ، آیا دستگاه دیگری به مودم شما متصل شده و یا خیر .
    اگر متصل هست ، ارتباط دیگر دستگاه ها را در همان لحظه قطع کنید و مسئله پهنای باند را مجدد بررسی کنید .

البته ممکنه مرکز مخابرات شما و محلی که از اون اینترنت دریافت میکنید کمبود پهنای باند داشته باشه .
    اطمینان پیدا کنید که مشکل شما به isp مربوط میشه و ربطی به اتصالات داخلی نداشته باشه.
    چندروز پیش من برای ماه سوم از پیشگامان سرویس گرفتم ، روی هم رفته سرویس شون قابل قبول هست و راضی هستم .
    تنها مشکل اینه که شاید یک یا حداکثر دوبار درماه چندساعت قطعی داشته باشیم (چراغ اینترنت خاموش میشه) که در سرویس های گرانتر این مشکل وجود نداشت.

پیشنهاد میکنم اگه مشکل پهنای باند رو قطعا از isp میدونین ، isp خودتون رو عوض کنید .
    (من چنین مشکلی ندارم بنابراین فکر نمیکنم مشکل سراسری باشه)
    اونم اونجوری که شما میگین یک روز کامل!! ، افت سرعت به هیچ عنوان قابل تحمل نیست.
    یک تست پینگ از اینجا میگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •