ای بابا برو بچ هنوز هم باید صبر کرد خدا این IW رو نابود کنه با این مسخره بازی که راه انداخته برو بچ تکنوگاد بزنن این هارو سرویس کنن تا دیگه از این چیز خوریا نکنن.
ای بابا برو بچ هنوز هم باید صبر کرد خدا این IW رو نابود کنه با این مسخره بازی که راه انداخته برو بچ تکنوگاد بزنن این هارو سرویس کنن تا دیگه از این چیز خوریا نکنن.
اقا اگر کسی تونسته بازی کنه یه راهنمای هم به من کنه کهبدجوری درگیرم![]()
سلام خسته نباشید
آقا من میخوام توی Game netام Modern warfare 2 رو آنلاین بازی کنیم
میشه یک راهنمایی مختصر بکنید ممنون
فعلا باید با چهار بسازی تا امولاتور ددیکیتت سرور بیاد!
سلام
در ModernWarfare 1 چطور میتونم بعد از نصب بازی سریال رو عوض کنم؟
.........................................
دوستان میدونم اینجا جاش نیست اما تاپیک مربوطه رو پیدا نکردم
ممنون
خیلی راحت میتونی از اینجا تاپیک هر بازی رو که بخواهی پیدا کنی :
لیستش هم به صورت الفبایی اسامی بازی هست. ضمنا Call of Duty 4 باید بگردی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب سوالت : اول بازی رو در حالت مولتی پلیر اجرا میکنی بعد میری قسمت آپشن بعدش مولتی پلیر آپشن و از سمت راست Enter Key Code رو میزنی. اینجا میتونی هم کی قبلیت رو ببینی و هم عوضش کنی.
راستی به نظر من این تاپیک فعلا تا اومدن امولاتور سرور ددیکیتت تکنو گاد بسته بشه خیلی بهتره، واقعا بی محتوا شده و حی سوالات تکراری و نامربوط مطرح میشه!![]()
سلام خوب فعلا Modern warfare 1 رو آموزش آنلاینشو بدید ممنون
یک سرور معرفی کنید
سلام
من تازه بازی رو نصب کردم و می خواهم LAN بازی کنم وقتی co-op می زنم می گه تو steam باید آنلاین باشی من اونجا هم آن هستم ولی این error رو می ده لطفا کمک کنید .
سلام دوستان یه خبری خوبی براتون دارم.از فردا تا سه روز میشه بازیو مجانی بازی کردمن از تو بازی سنتر خوندم
حالا اطلاعاتی بدست آوردم به شما هم میدم.فردا میبینمتون
![]()
Multiplayer MW2 for free starting Thursday at 4 PM PDT 8 Aprilاز طریق سایت Steam با خبر شدیم پنجشنبه این هفته (آخره هفته) به مدت 3 روز مولتی پلیر این بازی رایگان است و بنابراین دو باره می توانیم آنلاین بازی کنیم بدون نیاز به هیچ گونه کرک !
البته این کار استیم جنبه ی تبلیغاتی و فنی دارد تا بتواند کاربران بیشتری جذب کند .
زمان اجرا شدن حالت Pre-Load ساعت 4 PDT PM و مورخ هشتم ماه میلادی آپریل است برای اینکه بفهمید الان ساعت چند PDT و چندم ماه میلادی می باشد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.(PDT مانند GMT یک مقیاس ساعت است.)
آموزش سریع : کار به اینصورت پیش می رود که شما از داخل نرم افزار Steam برچسب Store بر روی لینک Pre-Load Call of Duty: Modern Warfare 2 now مطابق با عکس زیر کلیک می کنید تا به My games شما اضافه شود .
نیاز نیست بازی را دانلود کنید با زدن کلید Pause updating دانلود را متوقف کنید سپس از اکانت خود در نرم افزار استیم Logout شوید و استیم را ببندید.
سپس کلیه محتویات بازی را که در پوشه دلخواه نصب کرده بودید انتقال (Cut) دهید به پوشه Call of duty Modern Warfare 2 که خودتان در پوشه ی common ساخته بودبد.(پوشه common در پوشه ی steamapps در محل نصب نرم افزار استیم قرار داشت. )
سپس دوباره استیم را اجرا کنید و با اکانت خود دوباره Log in شوید و با زدن Resume updating دانلود را پیگیری کنید . خواهید دید که خیلی سریع دانلود تمام می شود .
سپس برای دریافت پچ های جدید این بازی بر روی آیکون Multiplayer بازی راست کلیک کنید و Properties را انتخاب و سپس از پنجره باز شده برچسب Local files را انتخاب کنید . سپس گزینه Verify integrity of game cache را انتخاب کنید .
در نهایت با کلیک بر روی آیکون بخش مولتی پلیر بازی , در نرم افزار Steam بازی را اجرا کنید .
در نهایت وقتی از آموزش سریع استفاده کردید و سپس بر روی قسمت مولتی پلیر بازی کلیک کردید باید پنجره بالا ظاهر شود (عکس بالا) . این پنجره نشان می دهد که باید صبر کنید تا زمان مقرر که Pre-Load بازی فعال می شود.
آخره هفته خوبی داشته باشین !!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)