یعنی تکسچر رو بکشم رو دیوار یا شی؟نیاز به select کردن نیست context bowser رو بازکن در مارتیل مورد نظر انتخاب و درگ کن و روی شی مورد نظر رها کن
از کجا ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی تکسچر رو بکشم رو دیوار یا شی؟نیاز به select کردن نیست context bowser رو بازکن در مارتیل مورد نظر انتخاب و درگ کن و روی شی مورد نظر رها کن
از کجا ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه طوری میشه تکسچرای مختلف رو به کانتنت برازر اضافه کرد؟
نه منظورم behindview نیستش این یک روش دیگس که خیلی کم توی کیسمت کار داره....
برو تو کانتنت برازر راست کلیک کن و اولین گزینه یعنی ایمپورت رو بزنچه طوری میشه تکسچرای مختلف رو به کانتنت برازر اضافه کرد؟
یکی به من میگه چطوری تکسچر یا متریال به مثلا یه مکعب که با ادیتور اصلی ساختم رو نسبت بدم؟؟؟؟؟
سلام
منظورت چیه ؟
اگه منظورت اینه که یه تکسچر نسبت بدی نه نمی شه . باید تکسچرها رو به متریال تبدیل کنی .
چون من تا یکی دو روز نمی تونم به اینترنت وصل بشم بهت جواب می دم.
اگه منظورت درست کردن متریال که اول باید توی content browser تویه یه جای خالی راست کلیک و new material رو
میزنی . یک اسم براش تعیین می کنی . بعد از زدن ok ادیتور متریال بالا میاد حلا باید برای اوردن تکسچر توی
ادیتور متریال شیئ texture sample را وارد کنی . توی قسمت سرچ متریال ادیتور فکر کنم سمت راستش باشه
بنویس texture sample بعد اینکه پیداش کردی اون رو بگیر و بکشش روی صفحه .حالا حالا به texture sample یه
نگاه کن فکر کنم چند تا خروجی داشته باشه . سیاه . قرمز و سبز و ابی و سفید . حلا سیاهشو وصل کن به diffuse
حالا متریال ادیتور رو مینیمایز کن بررو روی تکسچر مورد نظرت روش کلیک کن . دوباره بیا توی متریال ادیتوری که مینیمایز کردی رو ی texture sample کلیک کن توی تنظیماتش اون جایی که نوشته texture که جلوترش یه فلش سبز داره روی اون کلیک کن تا نکسچرت توی صفحه متریال ادیتور ظاهر بشه . یه جور دیگه هم می تونی این کار رو بکنی روی تکسچرت کلیک کن بعد توی متریال ادیتور texture sample رو بیار تکسچر خودبه خود می ره توی texture sample .
برای انداختنش روی مکعب فقط باید اون متریالی که ساختی رو بگیری و بکشی روی مکعبت یا متریال رو انتخاب و بعدش روی مکعب راست کلیک و aplay material رو بزنی امیدوارم جوابتو گرفته باشی .
فعلا خداحافظ![]()
سلام
چیشو چه جوری کرد؟
خودم با 8400 این مشکلو داشتم تو وین 7. رفتم تو سایت اپیک دیدم مشکل همست، کلن یه سری از این کارتا با وین 7 مشکل دارن. خودش گفته بود باید درایور کارت رو عوض کنی ولی من تست نکردم، آخه گرافیکه بدبخت سوخت.
شما اول ببین شماره درایور که نصبه چنده. بعد برو تو سایت انویدیا، اول یه درایور 190 بگیر تست کن، بعد اگه نشد آخرین درایوری که گداشته رو.
فعلا.![]()
سلام
توی یکی از Viewport ها غیر از Perspective روی حجم اون اتاق کلیک کن، وقتی سلکت شد، دکمه ی Delete رو بزن. بعد هر تغییری هم باید از منوی Build گزینه ی Geometry رو بزنی.
شما مگه با چه دانلودری دانلود می کنی؟فقط یکی دوتا دانلودر هست که فایل سالم تو این حجم بهت میده.
از Iran-Rose.ir . فک کنم میده 500.
خواستی بگیری حواست باشه ویدئوهای آموزشی رو هم بخری.
تا بعد.![]()
سلام
منظورم این بود که درخت اینجوری توش تکون خورد .
راستی حالا که حستی می تونی بهم جواب این سوالم رو بدی.
نینجا توی سایت یه اموزش درباره سوم شخص گذاشته بود .من هم ازش سوال کردم چرا وقتی که کارکتر حرکت می کنه یا اینور و اونور می ره دوربین هم باهاش حرکت می کنه و صحنه هم تکون می خوره . اونم یه جواب نصفه بهم داد تو می تونی مشکمو حل کنی . اگر هم متوجه نشدی نقل و قولشو این زیر میارم
سلام
اون درخته که با InteractiveFoliage درست شده:
اصل اون قضیه ی تکون خوردن با متریال پیاده شده. پستای قبلی رو یه نگا بنداز، چند صفحه پیش یه توضیح کوچیک روش دادم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون سوالتم یه کم صبر کن داشتم می تایپیدم که پست دادی.
دوستان به نظر من بیخیال این روش ها بشید، چرا لقمه رو دور سرتون می چرخونین؟
پست بعدی رو بخونین.
تا بعد.![]()
Last edited by tovamohammad; 26-06-2010 at 17:32.
فایلش این بود .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)