تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 180 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان کسی میدونه زبان بازی از کجا تغییر میکنه؟
    من یک کریسیس گرفتم زبان اش روسی هست میخوام ببینم چجوری به انگلیسی تغییر ایش بدم
    ویرایش : مشکل حل شد
    Last edited by sinaxex; 03-04-2011 at 14:14.

داره خودمونی میشه GAM3-OV3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    .:.:Hell City:.:.

پيش فرض

سلام
    دوستان بازی آخرش چرا اینجوری تمام شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      محتوای مخفی: لو رفتن داستان 
    من آخر بازی اصلآ نفهمیدم چی شد!رفتم داخل اون دستگاه بزرگه همه چی قرمز بود ما نیز در حال ذوب شدن بودیم همینجوری موس 1 و2 رو زدیم رفتیم جلو بعد w رو زدیم رو هوا معلق شد گفت space بزن منم زدم همه جا سفید شد بعد اومد تو منو ی بازی !!! اینجا بازی تموم شد آیا؟

این همه بازی رو تمام کردن یک نفر کمک نمی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

واقعا کرایسیس 2 این بود؟ بازی یی که سازنده ها با اب وتاب ازش حرف میزدن همین بود!؟بازی البته نقاط قوتی داره که همه میدونن و ازش حرفی نمیزنم اما در مقابل نقاط ضعف هم زیاد داره...هوش مصنوعی که بعضی وقتها خنده دار میشه (تو درجه ی سختی نرمال)...دشمنها بعضی اوقات از یه نقطه ای جلوتر نمیان..یا در بعضی مواقع وقتی بهشون نزدیک میشی تا یکی دو ثانیه فقط نگاه میکنن.. باگها که زیادن مثلا وقتی یکی از دشمنها رو میکشی به شکل عجیب و غریب و مضحکی روی زمین میافته..در اواخر بازی وقتی به اونجایی رسیدم که دشمنا نامریی میشن یکی از دشمنا مثلا میخواست بیاد طرفم اما جلوی صخره ایستاده بود و همونجا در حال راه رفتن در جا میزد انگار میخواست بره تو صخره ...!!! ..نور پردازی با اینکه نواوریهایی هم داره اما از لحاظ زیبایی اصلا به گرد پای عناوینی مثه RED DEAD نمیرسه...تخر یب پذیری که اصلا مفهومی تو این بازی نداره انگار!!..فقط بعضی ابجکتها قابلیت تخریب نصفه ونیمه دارن (مقایسه کنید با BATTLEFIELD که میتونستید همه ی درها رو با شلیک کردن بشکنید یا زمانی که دشمن ار پی جی میزد همه ی سنگر رو سرتون اوار میشد یا حتی قسمت اول کرایسیس که با شلیک به درختها میتونستید اونها رو قطع کنید)...جزییات و بافتها در همه جا یکدست نیستند و بعضی جاها کاملا متوسط هستند و بیشتر زمانی زیبا هستند که از دور بهشون نگاه بشه اما از نزدیک میزان کم بودن بافتهای بعضی از اشیا بشدت تو ذوق میزنه.. بازی پایان بندی بزرگ و حماسی نداره...غولاخر درست وحسابی نداره...شخصیت اول بازی دیالوگ نداره و حرف نمیزنه و نمیشه باهاش همذات پنداری کرد...بخوام جمع بندی کنم باید بگم در کل بازی کرایسیس بازی خوبیه اما نه برای شرکتی که قسمت 1 رو ساخته و این همه وعده وعید داده بود شاید اگه این بازی رو یه شرکت معمولی ساخته بود خیلی بازی خوبی بحساب میومد اما سازندگان بازی سطح توقها رو با قسمت اول و همینطور با وعده وعید هایی که در مورد این قسمت داده بودن خیلی بالا برده بودند که بنظر من نتونستند موفق بشن و حتی فروش خوب این بازی هم بیشتر به خاطر جو سازی و حاشیه سازی هایی که سازنده ها براه انداختن و همینطور بخاطر اعتبار قسمت اول کرایسیس بود..

4. 13 کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چرا پورت شده! ولی نه پورت کامل و بی کیفیت که در اکثر بازی های مالتی این نسل میبینیم!

ولی چیزی که مشخصه اینه که قطعا این بازی کاملا به صورت جداگانه روی PC ساخته نشده که خوب نشانه های زیادی هم داره. مثلا حالت Auto Aim در گیم پلی بازی که در پچ 1.01 گویا حل شد!

برای اطلاعات بیشتر و پیگیری این موضوع هم میتونین به لینک زیر مراجعه کنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این رو هم مطالعه کنید بد نیست :

کد:
    خب چند روزی وقت نداشتم لینک ها رو بخونم واسه همین دیر جواب دادم
    در مورد لینک هایی که شما دادین هم هیچ منبع موثقی که بر پورت شدن باشه ارائه نشده و فقط یه کاربر مثل من و شما اومده گفته که برای PC از رو Xbox پورت شده حالا من هم شما رو ارجاع میدم به این لینک ها که نقل قول ار خود کرایتک هست
    کد:
    کد:
    و اگر قرار باشه حرف کسی رو باور کنم مطمئنا حرف کرایتک رو باور میکنم تا حرف چند تا کاربر

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باگها که زیادن مثلا وقتی یکی از دشمنها رو میکشی به شکل عجیب و غریب و مضحکی روی زمین میافته
    100درصد با این مورد موافقم و یک نکته دیگه از باگهای بازی این که موجودات فضایی هنگام کاور گیری نصف بدنشون دیده میشد!انگار سازنده همون کاور گیری که دشمنان انسان شما داشتن رو واسه این موجودات هم سوار کرده بودن(به خاطر این میگم که اندازه و هیکل این موجودات 2 برابر انسانها بود!)

7. 5 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

خب چند روزی وقت نداشتم لینک ها رو بخونم واسه همین دیر جواب دادم
    در مورد لینک هایی که شما دادین هم هیچ منبع موثقی که بر پورت شدن باشه ارائه نشده و فقط یه کاربر مثل من و شما اومده گفته که برای PC از رو Xbox پورت شده حالا من هم شما رو ارجاع میدم به این لینک ها که نقل قول ار خود کرایتک هست
    کد:
    کد:
    و
    دوست عزیز من که قبلا گفتم که پورت شده ولی نه به صورت کامل!

مثال هم که زدم.

اما اون دو تا لینکی که گذاشتین رو هم من قبلا خوندم ولی از VG247 :

کد:
    ولی جالبه که نظرات کاربرا در زیر این خبر رو هم بخونید!

و البته یه سر هم توی فروم های معتبر که این خبر رو گذاشتن بزنید و نظرات کاربرا رو بخونین.

90 درصدشون دارن میگن این حرف رو قبول ندارن و میگن دروغ محض هست!

حتی توی متن لینک اولی که دادین این جمله نوشته شده :

However Nathan Camarillo from Crytek stated that Crysis 2 was a port from the PC “not the other way around” but PC fans of the game disagree.
    و دلیلش هم این موارد میدونن :

• no DirectX 11 support
    • textures and effect worse than Crysis 1
    • there’s a START button for Crysis 2 on PC (lol)
    • Preset Graphic Settings
    که خوب بارزترین نمونش هم گزینه آخره که خوب در نسخه اول شاهد این مشکل نبودیم! (البته خودم با مورد دوم مخالفم!)

دوست عزیز کلا روی این حرفا خیلی حساب نکنید چون خیلی هاشون تو خالی از آب درومدن!

مثل قضیه پچ DX11 برای این بازی! که بعد کرایتک اصلا همچین چیزی رو رد کرد!

حتی ببینید جناب Cevat Yerli سال پیش چه مواردی رو توی مصاحبه مطرح کرده :

کد:
    اما توصیه میکنم به لینک زیر هم مراجعه کنید و مشکلات نسخه دوم بازی رو نسبت به نسخه اول ببینید :

کد:
    اگر قرار باشه حرف کسی رو باور کنم مطمئنا حرف کرایتک رو باور میکنم تا حرف چند تا کاربر
    دوست عزیز رئیس جمهورش هم میاد پشت میکروفن دروغ تحویل مردم میده بعد شما به این حرف استناد کردین؟

دوست من توی همین فروم هاست که خیلی حقایق در مورد بازی ها توسط کاربرای حرفه ای آشکار میشه !

مثل قضیه رزلوشن بازی Alan Wake و ...

یا حالا مثلا قضیه تکسچر های کرایسیس 2 که توسط یه کاربر بررسی شده بود!
    Last edited by shab_2008; 03-04-2011 at 22:52.

9. 7 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

دوستانی که آنلاین بازی می کنند سرور خوب با پینگ پایین سراغ ندارند .... ؟؟؟؟
    یک سرور عالی.

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دیروز داشتم یکم بازی می کردم...یه سرباز دشمن از کنارم رد شد و انگار منو ندید ( رو خرین درجه سختی) بعدش می خواست از پله بره بالا که یو رفت تو دیوار و غیب شد و بعدش از طبقه بالا یهو ظاهر شد !!
    یا یه جا دیگه صدا تیر میومد چپ و راست رو نگاه کردم چیزی ندیدم..برگشتم دیدم یکی پشت سرم هی با شات گان داره تیر میزنه...نمیدونم کجا داشت میزد یه دونش هم نخورد بهم !!
    +
    کلا بازی سرشار از باگ و مشکلات هوش مصنوعیه
    اون اوایل یه تریلر از بازی اومده بود و توش می گفت تحول هوش مصنوعی و این چیزا : ))

12. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Cain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

من نسخه ایکس باکس رو داشتم بازی میکردم هنوز 1 ساعت نشده بود که یه صحنه پر انفجار و تیراندازی رخ داد و یهو فریز کرد . واسه شما هم تاحالا همچین اتفاقی افتاده ؟

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

من نسخه ایکس باکس رو داشتم بازی میکردم هنوز 1 ساعت نشده بود که یه صحنه پر انفجار و تیراندازی رخ داد و یهو فریز کرد . واسه شما هم تاحالا همچین اتفاقی افتاده ؟
    مال منم تو PC دقیقا همین طوری شد
    چند جا دیگه هم فریز شد مجبور شدم دکمه ریست کیس رو بزنم

15. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •