از سایت خود سریال به نشانی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از سایت خود سریال به نشانی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلاً به شهرستان نمی فرستن ...از سایت خود سریال به نشانی:
متاسفانه DVD شماره 4 این مجموعه تو شهرستان ها یا توزیع نشده بود یا به قدری محدود بود که نمی شد پیداش کرد !
کیفیت VCD از نظر من هیچ جوره قابل تحمل نیست ! من با تلویزیون 40 اینچ هیچ جوره نمی تونم تحمل کنم کیفیتش رو !
نمی دونم چه سیاستی دارن که این کار رو می کنن ؟! من به عنوان خریدار حق دارم وقتی یه محصول فرهنگی رو ارجینال می خرم با کیفیت عالی از دیدنش لذت ببرم . غیر از اینه ؟
اگر همینجوری پیش بره ترجیحا دانلود می کنم ( دانلود هر قسمتش برام فقط و فقط بیست دقیقه طول می کشه ) . چون عملا هیچ فرقی محسوسی بین کیفیت دانلودی با VCD نمی بینم !
البته مهدی جان ، DVD اش هم HD نیست ها !!به نظر کمی کیفیتش بالا تر از VCD میاد ...
با این حال حتماً طی پک های بعدی ، فکری هم به حال تحویل در محل در شهرستان ها خواهند کرد ...
فکر کنم به پخش الوند زنگ بزنید بتونن راهنمایی کنن که مثلاً دقیقاً کجای شهر مطمئناً DVD رو خواهید یافت! یا اینکه تحویل در محل دارن یا نه ...
این که نمیشه که بگیم چون به طور مثال ، یه آلبوم موسیقی با همون بیت ریتی که فروش میره ، نسخه ی دانلودیش هم موجوده ، پس نمیریم 1500 تومن پول بدیم و خواننده رو حمایت کنیم !!ماهیت این خرید ، حداقل در حال حاضر ، بیشتر حمایتیه ...
به هر حال نظرتون محترمه ...![]()
این سیاست شرکتهاست که DVD کم کار می کنند دلیلش واسه من هم سواله الان 4 ساله اصلا دستگاه vcd تو بازار نیست کسی بخره. تازه داره بلوری میاد هنوز DVD توسط شرکتهای داخلی جا نیافتاده. خدا رو شکر دیگه vhs کار نمیدن بیروندر کل من که تاحالا حتی برای DVD کپی شده هم پول نمی دادم و از دوستام میگرفتم ولی تاحالا که 10 تومن دادم و 4 تا DVD گرفتم واقعا راضی هستم از کاری که میبینم.
امروز پک چهارم رو دیدم.
نظر دوستانی رو که میگن عارف لرستانی عالی بازی کرد رو تایید میکنم.بازیش حرف نداشت به خصوص اونجایی که جلوی مستشار یه دفعه حرفاش رو عوض میکنه.
محتوای مخفی: یه سوتی هم مستشار میده:
البته این سوتی کلامی باعث نمیشه چیزی از ارزشهای بازی زیبای سیامک انصاری کم بشه.![]()
Last edited by Sub007; 13-10-2010 at 19:37.
این سری که دی وی دی گیر نیاوردم.
اگه سری بعد هم گیر نیومد دانلود میکنم...مردم دی وی دی بهتر میخرن اونوقت اینا سی دی پخش میکنن!
دیگه واقعا باید اول فکر این هارو بکنن بعد پخش کنن دیگه!
به مقدار کافی تهیه کنن DVD بعدا پخش کنن: دی
این دیگه ضعف شرکت پخش الوند رو می رسونه...
خیلی نامنظم هست پخش سریال
زنگ هم که می زنی بهشون میگی اهمیت نمیدنخیلی خنده داره!
من تو انقلاب که همیجوری DVD ریخته بود این پک رو به سختی پیدا کردم
شمایی هم که میگین توی شهرستان DVD اش رو نفرستادن یا پیدا نکردین زنگ بزنید واحد فروش شاید اثری داشته باشه بهتر از این هست که بگین دانلود میکنید اگه DVD پیدا نشه
کلا هم واسه آرشیو جمع کردن پک DVD اش جمع و جور تر و بهتره تا اون کاغذ ها!
تازه من فقط پک اول رو VCD گرفتم نمیدونستم که دی وی دی هم دارهالان یکی از دوستام پک چهار رو VCD گرفته عکس و این ها هم دیگه چاپ نکردن روی سی دی فقط قرمز نوشته قهوه ی تلخ پک چندم!اینجوری پیش بره سی دی پرینکو میزارن توی بسته ها: دی : دی
خیلی جالبه . تا الان هیچکس کوچکترین محلی هم به کپی رایت نمیذاشت. حالا یکدفعه همه مشتاق شدن!
بابا مهران مدیری کلی شرمنده ی شماها شد!
دوست عزیز کاری نبوده که ارزش خریدن اورجینال داشته باشه،وگرنه خیلی ها اورجینال رو به کپی ترجیح میدن
از موسیقی بگیر تا فیلم و سریال!چی ساخته میشه که ارزش دیدن و خریدن داشته باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)