این emachines چطور لپ تاپیه ؟مشخصاتش کار منو راه میندازه . تا حالا کسی داشته ؟ کیفیتش چطوره؟
این emachines چطور لپ تاپیه ؟مشخصاتش کار منو راه میندازه . تا حالا کسی داشته ؟ کیفیتش چطوره؟
زیر گروه ایسره و مشکلی نباید داشته باشه . اگه گارانتی دار بخری که مشکلی نیست. به خاطر معروف نبودن برندش کانفیگای خوبی رو میده با قیمت خوب . مثلا برو کیمیا آنلاین ببین .
ولی فکر کنم توقع کیفیت خوب یا زاویه دید بالای ال سی دی رو نباید داشت .
---------- Post added at 05:12 AM ---------- Previous post was at 05:10 AM ----------
به نظرم توی نت بوکا فقط lenovo s10 سایت چاره با پردازنده 2 هسته ای :asus 1215p , asus 1215N , dell m101z
550 تومن 1215P
630 تومن 1215 N
delll
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين چطوره ؟؟؟؟ 4838 بهتره يا 4752 ؟؟؟؟
Acer 4738
Intel Core i3 380M 2.53GHz, 3MB L3 Cache
14" LED
2GB DDR3 1333MHz RAM
500GB SATA 5400RPM HDD
Intel HD Graphics
DVD-RW
6Cell Up to 4 hours Battery
2.2Kg
قيمت 620
![]()
تا 600 تومن چه مدلي از ايسر خوبه بگيرم؟
كسي قرار نيست جواب بده ؟؟ فكر نكنم 4738 مدل غير معروفي باشه كه كسي نداشته باشه . ميخوام اگر عيبي داره حتماً بدونم . نظرم براي خريد روي اينه . لطفاً جواب بدين
دوستان چند مدل ملتی تاچ می خوام معرفی کنید در ضمن شارژ هم زیاد نگه داره اتم باشه رم هم DDR3 باشه
سلام دوستان
من يه لپتاپ sony vgn-cr240n داشتم و 1.2 ميليون خريده بودم و بعد فروختم يه كامپيوتر خريدم 1 ميليون و الان هم خيلي پشيمونم
حالا مي خوام يه لپتاپ هم بخرم واسه كارهاي ساده و معمولي
لطفا يه لپتاپ خوب كه تا حدود 450 يا 500 تومن بيشتر نشه
ترجيحا مارك dell و acer نباشه
مارك sony و msi (اينو دقيق نمي دونم اگر مي دونين خوبه) باشه
چيزهاي لازم:
وايرلس
وبكم
مودم معمولي براي خط تلفن (تازگي ها لپتاپ هايي ديدم كه اين مودم رو ندارن)
مانيتور 13 بيشتر نباشه
ترجيحا يه چيزي باشه كه مرد باشه و حمال باشه
باطريش زود زپرتش در نره و قطعات و باطري و لوازم هم هر وقت بخوام گير بياد (لپتاپ جواد شده باشه)
با تشكر
Last edited by aria_electric_fars; 18-03-2011 at 09:56.
یه مینی لپ تاپ مناسب با حداکثر 550 تومن قیمت میخوام..در اصل بین یه عالمه انتخاب قاطی کردم فعلا نظرم eee pc 1015pem هست
mini10 dell چطوره؟بعضیا ازش تعریف میکنن نمیدونم به خاطر زیاد شدن لپ تاپ های دله یا واقعا خوبه...واقعا قاطی کردم در این راستا کسی پیشنهاد بهتری نداره؟
درود
دوستان دنبال یه نتبوک می گردم با سایز ۱۰ اینچ که رزولوشن اچ دی (۷۶۸*۱۳۶۶) رو ساپورت کنه
بعضی مدل ها هستند که به صورت اپشنال این قابلیت رو دارن ولی از اونجایی که ما تو این مملکت حق انتخاب نداریم اگه مدلی رو سراغ دارید که به صورت دیفالت این رزولوشن رو داره معرفی کنید.
سلام دوستان
اين تاپيك شد كه فقط درخواست راهنمايي پس جواب چي مي شه؟؟؟
با تشكر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)