تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 323 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

من اولین گوشی تاچی هست که خریدم. تا قبل اومدن تاچ خازنی اصلا از تاچ اسکرین ها بدم می اومد. امروز 5800 دوستم که دستم بود خیلی باهاش ور رفتم واقعا بود چیه بابا چندش آوره. ان97 هم مثل اون بود تو تاچ ولی ایکس 6 که اولین و تحولی ترین تاچ تو نوکیا بود منو مجذوب خودش کرد واقعا تاچ فوق العاده ای داره انگشتتو روش میزاری با کوچیکترین فشار واست ریسپانس و فیدبک میده. فکر کنم تو گوشی های بعدی نوکیا حتی بهتر هم بشه
    ولی این گوشی هم در نوبت خودش ایرادات و کم و کاستی هایی هم داره: نسبت به 5800 زیاد قرص و یکپارچه نیستش یا اینکه قاب پشتش لق می زنه و یا اینکه صداش یذره کمتره. من اصلا با گوشی و اسپیکرش به هیچ عنوان آهنگ گوش نمی دم فقط واسه شنیدن صدای زنگ تو خیابون.
    بچه ها اگه از فونت اینترفیس ایکس شیشتون خسته شدین براحتی با این برنامه می تونین فونتشو عوض کنین واقعا خوشاینده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خواهشا برنامه ای چیزی پیدا کردین بدرد بخور همینجا تو این کلوپ مطرح کنید و به جاهای دیگه نکشونین چون تمرکز همه رو این کلوپه گشت و گذار تو جاهای دیگه سردرگم می کنه

اتفاقا من پیش از خرید 5800 با X6 کار کردم و... البته نه به این شدت! اما خب... اصلا باهاش حال نکردم!! ولی در عوض تا دلت بخواد دارم با 5800 حال می کنم؛ شاهکاریه واسه خودش...

اگه لقی در باطری اذیتت می کنه، یه دونه سیمکارت بی مصرف بگذار روی باطری و درپوش رو بگذار ( ترفندی که یونس جان برای N82 بهمون یاد داد. ). درست می شه.

اگه رو لیلبل هم نباشه به نظرم بهترین راه همون خود فونیکسه که خودش پروداکت کد گوشی رو read می کنه. نظر شما چیه؟
    باورت می شه نخستین باره می شنوم که پروداکت کد گوشی روی لیبل درج نشده باشه؟؟؟ همه گوشی ها پروداکت کدشون روی لیبل درج شده... می خوای پایین و بالای گوشیت رو نگاه کن شاید مث N8 حکاکی لیزری باشه! اگه پیداش نکردی بهترینش همون فینیکس هست.

شاد باشین

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

اتفاقا من پیش از خرید 5800 با X6 کار کردم و... البته نه به این شدت! اما خب... اصلا باهاش حال نکردم!! ولی در عوض تا دلت بخواد دارم با 5800 حال می کنم؛ شاهکاریه واسه خودش...

اگه لقی در باطری اذیتت می کنه، یه دونه سیمکارت بی مصرف بگذار روی باطری و درپوش رو بگذار ( ترفندی که یونس جان برای N82 بهمون یاد داد. ). درست می شه.

باورت می شه نخستین باره می شنوم که پروداکت کد گوشی روی لیبل درج نشده باشه؟؟؟ همه گوشی ها پروداکت کدشون روی لیبل درج شده... می خوای پایین و بالای گوشیت رو نگاه کن شاید مث N8 حکاکی لیزری باشه! اگه پیداش نکردی بهترینش همون فینیکس هست.

شاد باشین
    من باتری گوشی رو فقط موقع خرید درش میارم بهمین خاطر اطلاعات رو لیبل رو یادداشت می کنم بزار یه نگاهی به یادداشت هام بندازم دوباره

---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------

پیداش کردم نوشته بودم!!!! 0589448 هستش

---------- Post added at 06:49 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------

ولی متاسفانه تغییر این پروداکت موجب ابطال گارانتی می شه البته از دوستا نگفتند که بعد اینکه پروداکت کدتو عوض کردی و آپ دیتش کردی گوشیتو یا فریم ویرشو عوض کردی میتونی دوباره پروداکت کدتو به همون رو لیبل عوض کنی! گرچه من به فارسی و انگلیسی نیاز دارم دیگه تعویض پروداکت کد نیازم نیست.

3. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

زحمتی به خودت بده دفترچشو یه نگاهکی بنداز واسه ری ست کردن هندزفری که از حالت pair دربیاد

متاسفانه. هیچی پیدا نکردم.

در مورد ریست کردنش یه توضیح میدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من پیشنهاد میکنم سراغ X 6 16 gb برن بهتره

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دوستان من پیشنهاد میکنم سراغ X 6 16 gb برن بهتره
    چرا 16 ؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام بچه ها عجب تاپیک فعالی داشته اینجا ایکس 6 پس من چرا تا حالا ندیده بودمش ؟؟؟ بچه ها من می خواستم بخرمش ولی پست پایینو تو یکی از فروما دیدم یه کم شک کردم کسی می تونه در این مورد واسم رفع ابهام کنه ظاهر این گوشیو خیییییییییییییییییلی دوست دارم ولی مث اینکه اینجا گفتن زیاد به دردبخور نیست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by farzaneh*f; 04-07-2010 at 20:45.

داره خودمونی میشه GUNSHIP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    زاوه‌ا

پيش فرض

سلام من امروز x6 گرفتم.
    فقت گوشه صفحه یه علامت پاکت نامه چشمک میزنه که یه پیغام میده که: sim memory full
    چی کنم؟؟؟

داره خودمونی میشه milanista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان x6 16 gb با x6 32gb به جز حافظه تو چی فرق داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه N.I.M.A _ P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان. من این گوشیو چند روزه خریدم. خیلی باحاله. عاشقش شدم. هیچ مشکلی نداره. به farzaneh*f هم میگم که شک نکن. حتما بخرش.

11. این کاربر از N.I.M.A _ P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

متاسفانه. هیچی پیدا نکردم.

در مورد ریست کردنش یه توضیح میدی
    یبار دیگه سوالتو واضح تر مطرح کن. من اینجوریب فهمیئدم که یه گوشی داشتی به اسم 6680 حالا هر چی.. با اون pair کرده بودی الان میخوای با گوشی دیگه این کار رو انجام بدی وبه گوشی دیگه ای متصل کنی؟ گوشی قبلیتو فروختی یا هنوز تو دستته؟
    اگه اینطوره وقتی که با همون 6680 جفت شد و آهنگ ها رو پخش کرد برو تو تنظیمات گوشیت و اون هدفون رو از این حالت جفت بودن پاکش کن بعد ارتباط بلوتوثتو قطع کن. حالا برو سراغ گوشی جدیدت بلوتوثتو روشن کن. هندزفری خاموش باشه. حالا دکمه هندزفری رو رونک ن و دکمه رو نگه دار تا گوشیتو پیدا کنه در این هنگام به قیمت وسایل جفت شده گوشیت برو و اونجا هم پی هندزفری بگرد در این هنگام اگه همدیگر رو پیدا کردن و لنگ به لنگه هم شدن از گوشیت کد میخواد که در این حال تمومه

حالا اگه سوالت چیز دیگس دوباره بپرس دیگه تنظیمات دیگه ای نداره. اگه تونستی تصویر هندزفریتم بزار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •