گوشیتونو یه RESTORE کنید به تنظیمات کارخونه بعد تست کنید احتما درست شه.
گوشیتونو یه RESTORE کنید به تنظیمات کارخونه بعد تست کنید احتما درست شه.
سلام خسته نباشید . من n900 دارم از وقتی که گرفتم خیلی قاطی میکنه ! شاید هر روز حد اقل یک بار رو قاطی کنه . مثلا دو منوی اصلی رو با هام مخلوط میکنه یا هر برنامه ای رو بخوام اجرا کنم کلی طولش میده اخرشم از برنامه خارج میشه میره تو دسکتاپ یا اثلا یه با ویبره و لمسیش از کار افتاد !!!!!!!!!!!!!!!!! همونطور که میدونید غیر ممکن که گوشیم ویروس داشته باشه چون n900 ویروس نمیگیره . البته تمام این مشکلاتی که گفتم با خاموش و روشن کردن گوشی درست میشه . می خوام بدونم شما هم چنین مشکلی دارید ؟ !!!41:
![]()
سلام من 2 سوال داشتم 1.چطوري ميشه حافظه ROOT FS را كه 279 مگابايت است را زياد كرد 2.چطوري ميشه برنامه ها را از CUTE EXPLORER پاك كرد با تشكر
شما اول از گوشیت backup بگیر از *شماره تلفن و پیامهات *
بعد با کد *#7370#گوشیت را فرمت کن هنگام فرمت از شما رمز می خواد که 12345 بزن
و بعد از این کار بکاپی که گرفتی را restorکن
موفق باشی
آیدین جان مگه سیمبینه که 7370 بزنه؟![]()
hc h,k[hdd ;i ndnl
با علم به اینکه تمام گوشیهای نوکیا با این کد ریست فرمت می شن فکر کردم که انم اینطور باشه به هر حال اگر اشتباه بود عذر می خوام و شما کد اصلی این گوشی را در اختیار بذارید
موفق باشید
سلام جواب سوال منو در پست 1103 كسي ميدونه جواب بده لطفا سريع
سلام فرشید جان این برنامه قطب نما رو از کدوم سایت میتونم تهیه کنم اگه میشه لینکش رو واسم بذار ممنون
دوستان عزیز اینترنت این گوشی چطوره ? از آیفون بهتره? من یه گوشی نیخوام بخرم که بهترین بروازر اینترنت را داشته باشه
سلام
تبریک میگم.....پس از اجرای موفقیت آمیز آندروید 2.1 رو N900 امروز خبر رسید که آندروید 2.2 رو هم تونستن روش اجرا کنن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)