تبریک میگم
شروع اصلا خوب نبود ، به نظر من کوبا در پنج ست یکی بود این ایران بود که دو ست ابتدایی خیلی بد بازی کرد و سرویس های زیادی خراب کرد
خوشحالم از این که در پایان پیروز این بازی ایران بود
تبریک میگم
شروع اصلا خوب نبود ، به نظر من کوبا در پنج ست یکی بود این ایران بود که دو ست ابتدایی خیلی بد بازی کرد و سرویس های زیادی خراب کرد
خوشحالم از این که در پایان پیروز این بازی ایران بود
کیانوش جان کلا گیر دادی به این حمزه بدبختا!!!!!!؟؟؟؟
امروز به جز اون 4,5تا سرویسی که خراب کرد بد بازی نکرد.................
دریافتاش بد نبود،حمله هاش هم خوب بود.............
فکر کنم یکی از معدود بازیکنایی باشه که 2 بار پشت سر هم سرویس رو زدن به تور و امتیاز دادن به تیم حریف(یه بار اخرین امتیاز ست دوم و یه بار هم اولین امتیاز ست سوم)
فقط دم تشکری گرم سرویس هاش محشر بود ایول داره به خدا ست 5 آخرین امتیاز هم تشکری سرویش زد به خدا محشره
این شرح عکس ها که بیشتر جنبه شوخی داره ولی :
خب عزیز جان 5-4 سرویس و 3-2 تا اوت و تور و ... تو این سطح یعنی باختن یک ست دیگه!کجاش خوب بود آمار رو ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز خوب امتیاز گرفت ولی بازیکن شرایط حساس نیست و یه جاهایی خراب کردناش میره رو اعصاب شدیدا!توپ چشم بسته پشت و زیر توپ زدنا تک دفاع و سرویس خراب ... ست سوم بود یه شرایط خیلی ساده رو بد زد تو اوت!
این گیرها در راستای اینه که بهتر بازی کنه رو موسوی که جواب دادخیلی مشکل فنی نداره روحیش باید بالا باشه تا خوب کار کنه!
بازم میگم به نظر من سرویس هاش از سرویس پرشی هم بهتره و داغون میکنه دریافت اول حریف رو!فقط دم تشکری گرم سرویس هاش محشر بود ایول داره به خدا ست 5 آخرین امتیاز هم تشکری سرویش زد به خدا محشره
دوستان یک نکته ای به چشمم اومد جز اینکه کوبا تیم جوونی داشت حالا ممکنه سن ها کمی اشتباه شده باشهولی اصرار داشتن به دریافت اول با ساعد!به ندرت دیدم پنجه بزنن یا اصلا نزدن!انقدر ضعیف بودن یا دارن از الان تمرین میکنن برای اینکه به زودی قانون دریافت اول فقط ساعد اعمال میشه؟!کلا تیم آینده داری به نظر میاد و به جایگاه اصلیش تو والیبال نزدیک میشه ...
+
2 صحنه پاسور کوبا جاخالی انداخت که بازی فردا امیدوارم معروف جبران کنه![]()
اگر دو تیم در جدول امتیازی برابر داشته باشند ،ملاک چی هست برای بالاتر قرار گرفتن
کلا این معدل امتیازی چه طور حساب میشه؟
حمزه جون سر جمع فقط سه چهار تا ست پوینت داده تو این تورنومنت![]()
ملاک همون معدله که در حال حاضر معدل ایران 1.015 ه و معدل صربستان هم 0.953 ه.
گروه A
گروه B
گروه C
![]()
Last edited by Iloveu-ALL; 06-07-2013 at 18:37.
در صورت برابر بودن امتیازها set ratio (ترجمش چی میشه؟) ملاکه (ستهای برده تقسیم بر ستهای باخته)
و اگه اونم برابر بود points ratio
اگه اونم برابر بود که میگیم گل یا پوچ کنن دیگه
o o ?
چرا صربستان بالای آلمانه؟
ویرایش دوم:
الان یادم اومد در صورت برابری امتیازها ملاک اول تعداد بردهاست بعد اونایی که گفتم
Last edited by Reza31001; 06-07-2013 at 18:39.
آره حاجی مشکل منم همینه دیگه،کلا بازیکن شرایط حساس نیست،نمیدونم هم چطوری روحیه بدست میاره یا از دست میده،همیشه همینجوریه،کاشکی فرهاد قائمی بود
،اگه اون بود هیچوقت به حمزه و داوودی بازی نمیرسید....................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)