این گزارشها منو کشته !! ماجرای گوشت خر هم باحال بود !![]()
این گزارشها منو کشته !! ماجرای گوشت خر هم باحال بود !![]()
چی میشد ما هم خارگوت داشتیم؟
من که عاشق این خارگوتم...
هیچکس خارگوت در دسترس نداره؟![]()
قشنگ ترین تیکه دیشبش اونجایی بود که ناهید گفت من از صب تا شب اینجا بشو بصاب بپز هیچ کدومتون یه لیوان آب دست من نمیدید بعد بهرام یه لیوان آب از تو اتاق اورد داد دستش![]()
به نظر من قشنگترین صحنه هاش یکی سر میز شام مهمونی ناهید بود که مکالماتشون حالت پینگ پنگی داشت
یکی هم آخراش روی پله ها که ناهید به تدریج نتیجه گرفت که آداب معاشرت یعنی هر چی تو دلته به زبون نیاری و حرف دلتو به دیگران نزنی و فرید همزمان و به تدریج برعکسشو نتیجه گرفت:هر چی میکشیم از این آداب معاشرته و باید حرف دلتو بزنی.
برخورد دوم ستاره با استادشم جالب بود.
استادشم بینیشو عمل کرده بوده
این قسمتو شقایق دهقان نوشته بود.
شقایق دهقان به نظرم از بهاره رهنما بهتر مینویسه.![]()
به نظر اینجوری میادشقایق دهقان به نظرم از بهاره رهنما بهتر مینویسه.![]()
مخصوصا اونجاییکه اسم غذا ها رو خارجی تلفظ می کرد ابتکار جالبی توش بود
Deizy
karfos
![]()
سلام ! دیروز یه تیکه بود که اون زنه گفت یکی نیست یه لیوان آب بده دست من بعد بهرام آب آورد رو کسی داره بزاره !
مسافران تو قسمت دانلود سریال تایپیکی نداره؛نمیدونم چرا با این همه طرفدار دانلود نداره.
اون دوستی که کلیپهاشو اینجا میذاشت هم چند روزی نیستن.
چه عجب! بالاخره فرید یه تصمیم قطعی گرفت؛ البته اگه قسمت بعدی نشون بدن که پاشو از در بیرون بذاره و اینقدر تردید نکنه؛ فرخ که معلوم شد همه کاراشو تو زندگی بی هدف و از روی لذت آنی انجام میده اعتماد به نفسش (البته از نوع کاذب!) خیلی از فرید بیشتره و با اینکه میدونه بدون فرید زندگی تو اون خونه چقدر بهش سخت میگذره عین خیالش نیست.
اینکه فرید باید بهش یاد آوری میکرد که از ترس تنها شدن دست به اون کارا میزنه به خوبی احمق بودن کسیو که به راحتی برادرشو احمق میدونه نشون میداد.
اما از اونجایی که با امثال فرخ زیاد تو جامعه سر و کار داشته م دیدن رفتاراش توجه آدمو برمی انگیزه.
امشبم که همش صحنه هاییو نشون میدادن که فرخ داشت یه چیزی میخورد؛ خیلی بد غذا میخوره و همش محتویاتو از دهنش پرت میکنه، ناخوشایند بود.
Last edited by H a m e e d; 30-10-2009 at 21:04.
تا جاییکه یادمه حمید دان نمیکردی !
اون خانوم تپله آبجی فرخنده مامان رهنماست ؟!
فرید: فرخ پاشو یزره کمک کن اینجارو جمع کنیم
فرخ : تو کردی(یه سرفه کوچیک)عروسی اونوخت من پاشم جمع کنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)