سلام علی...نه من هم هنوز وقت نکردم.شاید امشب یه سر برم BH . دلم تنگ شده.
سلام علی...نه من هم هنوز وقت نکردم.شاید امشب یه سر برم BH . دلم تنگ شده.
expansion فردا صبح release میشه.
ئه نمیدونی حجمش چقدره؟
تسلیت میگم
834mb
بالاخره دانلود تموم شد و وارد بازی شدم.
اول اینکه یک سرور PVE جدید اضافه شده که طبیعتا تو این سرور همه لول پایین هستن و بازی کردن در اون می تونه جالب باشه.
دوم اینکه سه تا جزیره در قسمت جنوب شرقی نقشه اضافه شده.که توی یکی از اونها شهر tideborn ها قرار داره و از نظر زیبایی از همه شهرها بالاتر هست.
ضمن اینکه یک نوع quest جدید اضافه شده که public quest هست و هر فرد به نسبت سهمی که که در انجام اون ماموریت داره exp میگیره.البته هنوز اون quest dispatcher مربوطه در محل قرار نداره و من موفق نشدم اون ماموریت رو بگیرم.
در مورد کلاسها هم دو تا کلاس جدید هست که یکی magic هست و یکی melee که هر دو می تونند مذکر یا مونث باشند.من اون کلاس magic رو انتخاب کردم و یک کاراکتر تو سرور جدید ساختم.با اینکه سرور جدید هست ولی جمعیت زیادی توش هست.
فکر کنم تو این سرور جدید همه tidebprn بردارن و از کلاسای دیگه خبری نیست![]()
این ماموریتهای public رو هم امتحان کردم.
وقتی ماموریت رو میگیریم یک سری اهداف هست که باید انجام بشه.مثلا میگه 50 تا از فلان mob باید کشته بشه.البته mob ها قویتر از mob های عادی هستند.همه افراد حاضر در اون منطقه می تونند در ماموریت شرکت کنند و بعضی هم ممکنه مدتی بعد از شروع ماموریت،وارد بشن.وقتی اهداف ماموریت انجام بشه ماموریت به پایان میرسه و هر کس به نسبت damage وارده مدالهایی دریافت میکنه و هر مدال رو با مقداری exp تعویض می کنه.البته کلریکها هم با heal کردن می تونن امتیاز بگیرنو هم با حمله کردن.من نیم ساعت بازی کردم و دو تا مدال گرفتم که در مجموع حدود 26k بهم exp داد.نکته جذابش اینه که خیلی اونجا شلوغ هست و یک دفعه 20 نفر تو یک منطقه میریزن سر یک boss ولی همین باعث میشه که گاهی بازی کند بشه.
با سلام.
من امروز این بازیو شروع کردم. از Shaiya کوچ کردم
اگه هر نکته یا چیز مهمی هست ممنون میشم بگین.
در ضمن تو Shaiya شنیدم اگه پول خرج نکنی نمیتونی پیشرفت کنی PWI هم اینطوریه؟
والا من و هادي كه پولي خرج نكرديم و تا نزديك 80 هم رفتيم و خيلي از چيزهايي كه پولدار ها هم ندارن رو داشتيم !در ضمن تو Shaiya شنیدم اگه پول خرج نکنی نمیتونی پیشرفت کنی PWI هم اینطوریه؟
ولي اينو بگم كه دهنمون سرويس شد![]()
من الان کدوم سرور برم بهتره. میخوام Barbarian بردارم.(الان تو سرور .....Dream ام)
اگه میشه یه توضیحی هم در مورد فرق Skill تانک با اون یکی که Damage زیاد میزنه بدید(کدوم بهتره)
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)