تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 354 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه نكته ضايع ديگه تو گوشي كشف كردم.
    وقتي يه اس ام اس فارسي تايپ ميكنم. اگه بخوام برگردم و بين جمله اي كه نوشتم يه كلمه اضافه كنم، هر حرفي رو كه تايپ ميكنم يه دونه هم آينه ايش رو تايپ ميكنه مثلا اگه بخوا بنويسم "سلام" جلوش اينو هم مينويسه "مالس"

2. این کاربر از mohammad_s7201 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

چنتا سوال از اونایی که این گوشی رو دارن!!!!!!!!!!! چون خواندن این همه صفحه خیلی سخته با dial up

1- حساسیت به لمس و سرعت پاسخگویی به لمسش چطوره ؟ مپلا با 5800 و کوکی

2- اگه با گارانتی بخری مشکلی تو خواندن و فرستادن اس ام اس نداره ؟ صفحه qwerty فارسی هم داره ؟

3- صداش تو اسپیکر به پای کوکی و 5800 میرسه؟ کلان در حد چه گوشی هست؟

4- سرعتش تو گالری و جاهای دیگه سریع هست؟ و اینکه اینقدر از گالری کوکی تعریف میکنن بدون تعصب بگین ایا واقعا گالری کوکی از استار بهتره؟

داره خودمونی میشه bashir935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

چنتا سوال از اونایی که این گوشی رو دارن!!!!!!!!!!! چون خواندن این همه صفحه خیلی سخته با dial up

1- حساسیت به لمس و سرعت پاسخگویی به لمسش چطوره ؟ مپلا با 5800 و کوکی

2- اگه با گارانتی بخری مشکلی تو خواندن و فرستادن اس ام اس نداره ؟ صفحه qwerty فارسی هم داره ؟

3- صداش تو اسپیکر به پای کوکی و 5800 میرسه؟ کلان در حد چه گوشی هست؟

4- سرعتش تو گالری و جاهای دیگه سریع هست؟ و اینکه اینقدر از گالری کوکی تعریف میکنن بدون تعصب بگین ایا واقعا گالری کوکی از استار بهتره؟

1- حساسیت به لمسش خیلی عالیه (با 5800 اصلا" مقایسه نکن که به استار توهین میشه) با استار بدون مداد همه کار میتونی بکنی و هیچ مشکلی برات پیش نمیاد ولی حداقل واسه scroll کردن تو 5800 مداد لازم میشی

2- من با گارنتی خریدم و فرسی رو کامل ساپورت میکنه ولی صفحه کلید qwerty فارسی نداره (فقط انگلیسی و عربی) فارسی اگه بخوای تایپ کنی مثله گوشی های معمولی میشه (مثله بقیه گوشی های امسونگ)

3- من گالریه کوکی رو ندیدم ولی استار گالریش بد نیست و اگه عکس ها زیاد باشن هم مشکلی نداره
    من حدود 40-50 تا پوشه پر عکس رو رم 4 گیگ گوشیم دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

اینا که گفتی کجاش قرار داره؟
    منشی تلفنی اش را چجوری تنظیم کنیم مثلا صدای خودمون را بگذاریم؟

بذار من همش رو واست توضیح بدم
    قابلیت SOS :
    این مال زمانیه که فرض کن یه نفر دزدیدتت و حالا گوشیت هم قفل و می خوای سریع بدون این که کسی بفهمه خبر بدی به این صورت که دکمه Down ولوم صدا رو چهار بار پشت سر هم می زنی (البته به شرط اینکه گوشی قفل باشه) و بعد یه دفعه موبایلت برای چند ثانیه می لرزه یعنی این که پیغام کمک به شماره ای که از قبل تنظیم کردی فرستاده شد و اگه اون شخص باهات تماس برقرار کنه تماسش به صورت خودکار وصل می شه و در ضمن تمامی امکانات گوشی هم تا زمانی که دکمه lock یا end (خاتمه تماس) رو نزنی غیر فعال می شن برای فعال کردن این امکان :
    Menu > Messages > SOS messages بعد Sending Options حالا تو این قسمت تنظیمات مربوطه رو انجام می دی و ذخیره در ضمن می تونی در قسمت Receiving options هم بین SOS و Normal انتخاب کنی که در حالت عادی همونی که بالا توضیح دادم (یعنی وصل شدن خودکار تماس شخص)

قابلیت Fack call :
    همون طور که دوستمون گفتن اگه تو یه مهمونی یا جایی بخای که به بهونه این که تماس مهمی باهات گرفته شده جیم شی باید کاری کنی که موبایلت زنگ بزنه برای این کار کافیه که بعد از فعال کردن این قابلیت دکمه Down ولوم صدا رو چند ثانیه نگه داری (چه در حلتی که گوشی قفل باشه یا نباشه که البته باید در این حالت در قسمت widget باشی) بعد گوشی می لرزه یعنی این که این قابلیت فعال شد و بعد از چند ثانیه دیگه (قابل نتظیم از قبل) گوشی شروع به زنگ زدن می کنه و اگه صدات رو هم ضبط کرده باشی با زدن دکمه تماس می تونی اون صدا رو بشنوی. برای فعال کردن این امکان:
    Menu > Settings > Application Settings > Call > Fake Call حالا در قسمت Fake call voice می تونی علاوه بر فعال کردن این قابلیت یه صدایی رو هم واسه این که پخش بشه ضبط کنی و همچنین در قسمت Fake call timer می تونی تعیین کنی که بعد از این که دکمه پایین ولوم صدا رو چند لحظه نگه داشتی بعد از چند ثانیه یا دقیقه گوشیت زنگ بزنه !

منشی تلفنی :
    این واسه زمانیه که بعد از چند ثانیه که گوشیت زنگ خورد منشی تلفنی فعال بشه و .... برای فعال کردن :
    Menu > Settings > Application Settings > Call > All Calls > Answering machine در ضمن واسه گوش دادن به این پیغام ها هم به قسمت Menu > Messages > Answering machine برو.

Mobile Tracker :
    فرض کن موبایلت رو گم کردی و یه نفر هم اون رو پیدا کرده فکر می کنی حالا طرف چی کار می کنه می یاد باهات تماس می گیره و گوشیت رو بهت برمی گردونه ؟ زهی خیال باطل خوب اینجاست که این قابلیت بدرد می خوره وقتی اون شخص گوشیت رو پیدا می کنه اولین کاری که می کنی سیم کارتش رو در میاره و مینداره تو سطل آشغال بعد هم یه اعتباری از این ایرانسل ها یا سیم کارت خودش رو می ندازه داخل غافل از این که اگه این قابلیت رو فعال کرده باشی گوشیت به طور خودکار شماره تلفن سیم کارت این دزد نابکار رو به دو شماره ای که از قبل تنظیم کرده بودی با یک متن 15 کاراکتری ارسال می کنه و بعد اگه خواستی می تونی رد طرف رو بزنی برای فعال کردن این قابلیت : (هشدار : با فعال کرد این قابلیت هر وقت که یه سیم کارت جدید داخل گوشیت بذاری اطلاعات اون سیم کارت به اون دو شماره ای که از قبل فعال کردی ارسال می شه پس حواست رو جمع کن که اگه خواستی یه سیم کارت جدید بذاری حتما این قابلیت رو غیر فعال کن وگرنه عواقبش پای خودتع )
    Menu > Settings > Security > mobile tracker حالا رمز عبور گوشیت رو وارد کن . On رو انتخاب کن در قسمت recipient شماره های مورد نظر رو وارد کن Ok رو انتخاب کن بعد در قسمت sender نام رو وارد کن و در نهایت روی Save > Accept کلیک کن.

رد تماس های تلفنی :
    در قسمت Menu > Settings > Application Settings > Call > All Calls > Auto reject اون رو فعال کن و در قسمت reject list شماره های مورد نظر رو وارد کن و بعد هم ذخیره حالا اون شماره رو چک مارکش رو فعال کن
    از قسمت menu > call log هم با انتخاب add to reject list این کار رو سریع تر انجام بدی.

6. 7 کاربر از khatat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

دستت درد نکنه خطاط جان عالی بود

پروفشنال hamed999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز صداش تو اسپیکر رو یادت رفت bashir935

داره خودمونی میشه bashir935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

دوست عزیز صداش تو اسپیکر رو یادت رفت bashir935

من از صداش راضیم

5800 دوتا speaker استریو داره و ماله استار فقط یه دونه هست

کلا" نسبت به قیمتش عالیه

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

- سرعتش تو گالری و جاهای دیگه سریع هست؟ و اینکه اینقدر از گالری کوکی تعریف میکنن بدون تعصب بگین ایا واقعا گالری کوکی از استار بهتره؟
    اصلا گالریش مناسب نیست به نظر من .. هم کند و هم غیر حرفه ای ... مثلا نمیتونی نحوه ی نمایش رو دائمی تغییر بدی ... و موقع نمایش عکس سرعت شدیدا کند + اینکه موزیک پخش میشه نرو تو گالری که در اومدنت با خداست (کلا با پخش موسیقی سرعت افتضاح میشه )

اینا که گفتی کجاش قرار داره؟
    منشی تلفنی اش را چجوری تنظیم کنیم مثلا صدای خودمون را بگذاریم؟
    این دوستمون دستشون درد نکنه توضیح دادن ... اگه زبان گوشیتون فارسی باشه پیغام پیشفرض هم که برای تماس گیرنده پخش میشه فارسیه .

آپدیت به این فرم ور با همین راهی که تو فروم هست انجام می شه؟ توصیه می کنید این کار را؟ از امکانات (!!!!) گوشی چیزی کم نمی کنه؟
    اگه فریم ور مال من رو بریزی تشخیص دستخط میپره . اما زبان فارسی کامل داره . دیگه میگن فریم ور های بالاتر بهتره ... این فریم ور رو نزاری بهتره ... فارسی شدن که ارزش نداره .

11. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اگه فریم ور مال من رو بریزی تشخیص دستخط میپره . اما زبان فارسی کامل داره . دیگه میگن فریم ور های بالاتر بهتره ... این فریم ور رو نزاری بهتره ... فارسی شدن که ارزش نداره .
    ممنون

فرم ور شما چیه؟
    من عادت به فرستادن پیامک فارسی دارم -جدا از قیمتش؛ خسیس نیستم به خدا - زبون خودمونه؛ باهاش راحت ترم و دوستش دارم

گاهی اوقات نمیشه انگلیسی فرستاد ،منم بدم میاد از فینگلیش

اگه ممکنه 1 پست برای ارتقا هم معرفی کنید؛ چون زیادن این جور پستا؛ پستی که جواب پس داده باشه و بعد استفاده ازش ....

داره خودمونی میشه msdcorp.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان S523AJPIE9 رو میریزم گوشی نه زنگ میخوره نه زنگ میشه باهاش زد و اس ام اس داد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •