داداش همچین چیزی رو تو show all connection پیدا نکردم ....نیست به مولا
داداش همچین چیزی رو تو show all connection پیدا نکردم ....نیست به مولا
من نظرمو هنوز در مورد این بازی نگفتم:
واقعا یوبی سافت دو تا شاهکار پشت سر هم داد بیرون AC II و SC:Conviction
من با این بازی دارم زندگی میکنم فوق العادس.از هر لهاظ که فکر میکنم کم نداره.گرافیک،گیم پلی،داستان...
امیدوارم روزی ما هم بتونیم بازی ها رو ارجینال بخریم و حاقل اینجوری از شرکتها بایت زحمتشون تشکر کنیم.نه اینکه تازه منتم سرشون بذاریم!!!
من بازی رو نصب میکنم کرکم کپی میشه و هیچ مشکلی ندارم...فقط وقتی میرم تو بازی بعد از ارم یوبیسافت یه صفه میاد که یه موزیک ملایم داره و گوشه ی تصویر یه لودینگه و صفحه ی سیاهه ..دیگه همین جا میمونه و لودینگ رد نمیشه ....همینجوی فقط لودینگه
من عاشق این بازیم ........تمام ورژناشم تموم کردم ....خیلی کمک میخام
رم 2 گیگ
گرافیک 1 گیگ
ویندوز : سرویس پک 3 ...البته از نوع تقلبی و الکی.
اصلا مادربوردت خروجی لن داره؟اگه داره باید درایورشو از رو سی دی اش نصب کنی تا بیاد![]()
کرک واپدیت رو نصب کردم اما فرقی نکرد کسی کرک جدید وآپدیت جدید داره به ما بده به خدا گیریم ما
کسی میدونه چطوری میشه تو این بازی چت کرد؟البته تو قسمت آنلاین بازی
آخه واقعا چت به شدت نیاز میشه.چون بعضی موقع ها شریکت تو بازی گیج میزنهو باید
بهش اطلاع بدی در صورتیکه چت تو بازی نیست.
یه جا بود که همه جا لیزر بود ولی شریکم عین گاو سرشو مینداخت پایین و حالیش نبود.آخر مجبور شدم از بازی بیام بیرون چون اون مرحله رو 10 بار رفتیم
راستی چرا من همیشه kestler هستم؟حالم بهم خورد ازشمن دوست دارم archerباشم ،من بیشتر از archerخوشم میاد
تو آواتارم هم هست
اینم یه عکس زمانیکه آنلاین میزدم:
![]()
درسته! نبود چت صوتی و متنی بزرگترین ایراد در بخش CO OP محسوب میشه و هیچ گونه راهی براش وجود نداره متاسفانه. این مورد حتی تو نقد سایت Gamespot اشاره شده.
دوستان یکی هست منو کمک کنه ؟؟؟؟ این مشکل گیر کردن تو لودینگ منو دیونه کرده .... من همه کاری کردم مشکلم حل نمیشه .تو show ALL connection من چیزی به اسم local نیست ..مادر بردم gigabayt است.....خواهشن با معرفتا جواب منو بدن
رفیق ما با معرفتیم.اگه با معرفت نبودم که این همه از ویندوز 7 به xp نمیرفتم تا کارتو راه بندازم
من بهت گفتم که ببین مادربوردت خروجی کابل lan داره؟مدل مادربوردت چیه؟تو وصل بشی به اینترنت 100% میره تو بازی.
خوب منم به سلامتی این بازی رو گرفتمگفتم یه نمیچه توضیحی درباره ی بازی(البته نظر شخصیم رو) بدم:
در کل اینو بگم که دهنم سرویس شد چون تا نرفتم و درایور 10.4 ATI و پچ 1.2 این بازی رو از کافی نت دانلود نکردم حریفش نشدم که بازی رو درست وحسابی بیاره...خوب اینم از برکات سیستم نفرین شده DRM هست دیگه
ولی در مورد گیم پلی بازی:
والا من خودم تا حالاهیچ کدوم از قسمتهای قبلی splinter cell رو بازی نکرده بودم و این اولین سری از این مجموعه بود و انصافا بگم به عنوان اولین تجربه از این سری واقعا بهم حال داد(لا اقل تا اینجا که رفتم)چون هم هیجان بازیش بالاست هم این مخفی کاریهاش واقعا زیباست فقط من موندم این سری قبلیش چی بوده که بچه ها میگن مخفی کاری در در این قسمت کم شده چون تا اینجا که من رفتم کل این بازی بر اساس مخفی کاری بوده!!
البته اکشنش هم خوبه مخصوصا وقتی دشمنا به حضورت پی میبرند که دیگه بازی یه جورایی اکشن سبک punisher البته مبتنی بر مخفی کاری میشه که اونم برای خودش جذابیتهای خودش رو داره
گرافیکش هم که والا همچین بد هم نیست(البته من بعد از ریختن درایور تونستم تموم تنظیمات رو روی high بگذارم)و به نظر من در مقابل بازیهای کنونی همچین چیزی هم کم نداره حالا قبول دارم جزئیات بافتها خیلی خوب رعایت نشده ولی در کل قابل قبوله...
در مورد صداگذاری والا همچین چیزی مالی نیست و جزئیات صداگذاری مخصوصا محیط خیلی خوب کار نشده و میشه گفت از اون لحاظ یه اثر حداکثر در حد stranglehold یا max payne هست و چیز خیلی بیشتری نسبت به این بازیها نداره...
خلاصه اینو بگم بزای کسانی که تا حالا هیچ کدوم قسمتهای این سری رو بازی نکردن تجربه_ی خوبیه در مورد کسانی هم که نسخه های قبلی این بازی رو انجام دادن با توجه به بازی نکردن نسخه های قبلی نظر خاصی ندارم ولی حداقل اینو می تونم بگم که من یکی به شخصه این بازی رو به همه پیشنهاد میکنم
(خسته نباشم نصف ملت این بازی رو تموم کردن من هنوز دارم تازه توصیه_ش میکنم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)