آقا حمید لطفا در مورد گیگاهرتز سی پی یو و کش آن و تاثیر بر عملکرد سیستم را جداگانه مختصر توضیح بدید
مثلا یه سی پی یو اگه گیگا هرتزش بیشتر باشه بهتره یا کش کدوم بیشتر برسرعت تاثیر میزارن
ممنون
سلام
ميخوام كنار دست Win xp 32 بيتي رو يه درايو ديگه (درايو D رو با 25 گيگ فضاي خالي براي همين درنظر گرفتم) Win vista 32 بيتي يا Win7 32 بيتي نصب كنم. چي كار بايد بكنم. خيلي وارد نيستم. لطفا" راهنمايي كنيد . ظاهرا" اول بايد با ويندوز XP بيام بالا بعد سي دي ويندوز 7 رو بذارم و مسير نصب رو رو درايو D بدم ديگه؟؟ آموزشي چيزي نداره؟ راحته يا سخته؟
شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟ Win 7 (كه هنوز خيلي نهايي نشده و به قول معروف امتحانشو پس نداده؟؟) يا ويندوز ويستا رو؟
هر كدومو خواستم نصب كنم آخرين سرويس پكشون چيه؟ از كجا بايد آخرين نسخه رو تهيه كنم؟
درايورها (مثل بلوتوث و صدا و گرافيك و... )را از كجا بيارم؟ خودش ميشناسه و نصب ميكنه؟
ويروس ياب و بعضي برنامه ها رو بايد براي اين ويندوز دوباره و جدا نصب كنم؟
اصولا" داشتن دو تا ويندوز رو دستگاه توصيه ميشه؟ با هم مشكل دار نميشن؟
اثر فركانس سي پي يو وقتي ارزش داره كه باس بتونه داده ها رو واسه پردازش با سرعت خوبي بياره
معمولا اگه توان سي پي يو بالا باشه اما باس پايين باشه توان پردازش سي پي يو بيكار مي مونه
مثلا در مورد مدل زد 5738 و 4736 با توجه به اينكه توان پردازش سي پي يو خيلي بالا نيست تغيير باس سيستم اثر چنداني نداشته و در ازمونها هم ديده ميشه
اول اكسپي بعد ويستا و يا 7
من نظرم اينه كه فقط 7 نصب كن بسه
من خودم الان فقط نسخه 7 دارم و كافي هم هست
اكس پي نصب كردن واقعا" ظلم به نوت بوك هست
خوشبختانه ويندوز 7 همه دراويرهاي 5738 رو مي شناسه
اما بهتره با اين روش اخرين نسخه ها رو بگيرين كه سرعت كار خيلي ميره بالا
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط ويندوز 7