تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 192 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 1918

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ Acer Aspire 5738

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

مگه کلا سری 4736 رمش ddr2 نشده

منظورم 4736 و 4736z هستش(اینایی که توی بازار ایران هست)

بعدشم فرکانسش 800 شده یا 667؟

مرسی
    ممنون!
    دوست عزیز آخه من گیم هم میخوام!
    فکر کنم باید به فکر 5748 g یا zg باشم!
    آخه بودجه هم به حدود 850 کاهش پیدا کرد!
    حالا شما با این تفاسیر چی پیشنهاد میدید؟
    راستی حالا 5748 g یا zg اصلن پیدا نمیشه؟
    اگه میشه گرونتره؟ چنده مثلن؟ گارانتی به جز سازگار هم مشکلی ندارما!
    پیشاپیش ممنون!
    پیشنهاد میکنید من چی کار کنم:

از بندر بگیرم یا از تهران؟

اگه من لب تاب رو از تهران بگیرم و مشکلی براش پیش بیاد نمایندگی بندر واسه من کاری انجام مبده یا خودم باید ورش دارم بیارم تهران؟

اون 550 که گفتین با گارانتی سازگار ا هست دیگه؟
    بله مدل زد 4736 هم مثل 5738 زد دچار تغييراتي شده اما باز هم به نظر من تو رنج قيمتش و اينكه 14 اينچه و 2100 گرم هست خيلي عاليه شك نكن

متاسفانه الان مدل جي و زدجي نيست. علتش هم اينه كه سازگار سود زيادي توش نداره و اين مملكت هم همه مشغول دزدي هستن و اون رو خدمت به خلق الله مي دونن
    البته مدل زدجي و جي در بازار تك و توك با گارانتي الماس سبز و يا بدون كارانتي هست
    اگه هم باشه اونقدر دندون گردي مي كنن كه پشيمون بشي. جالبه من امار گرفتم تو دوبي فراوانه و فكر كنم عمدي وارد بازار ايران نميشه چرا نمي دونم؟؟؟

شما اگه مي توني برو تو سايت سازگار نمايندگي ها نزديك خود شهرتون و تا حدود چند ساعت راه كه رجيستر گفت رو در بيار و بعد ببين اگه مي توني همونجا بگير با گارنتي هم بگير. اگه نشد اگه كسي آشنا تهران داري بگو برات بگيره با 12 هزار تومن راحت مي تونه برات پست كنه
    من اين كارو كردم با 12 هزار تومن يك روزه فرستادم يك نوت بوك واسه دوستم در يك شهر ديگه

2. 2 کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال wahid2003vj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    هرمزگان-بندرعباس-خلیج تا ابد فارس

پيش فرض

شما اگه مي توني برو تو سايت سازگار نمايندگي ها نزديك خود شهرتون و تا حدود چند ساعت راه كه رجيستر گفت رو در بيار و بعد ببين اگه مي توني همونجا بگير با گارنتي هم بگير. اگه نشد اگه كسي آشنا تهران داري بگو برات بگيره با 12 هزار تومن راحت مي تونه برات پست كنه
    من اين كارو كردم با 12 هزار تومن يك روزه فرستادم يك نوت بوك واسه دوستم در يك شهر ديگه

ممنون از راهنمایی تون

البته من قبلا اشاره کردم که میتونم لب تاب رو از تهران هم بگیرم ولی میخواستم بدونم اگه لب تاب رو با گرانتی سازگار بگیرم

نمایندگی بندرعباس سازگار در قبال لب تاب که من از تهران گرفتم مسئولیتی داره یا نه ؟

اگه داره چه مسئولیتی هست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون

البته من قبلا اشاره کردم که میتونم لب تاب رو از تهران هم بگیرم ولی میخواستم بدونم اگه لب تاب رو با گرانتی سازگار بگیرم

نمایندگی بندرعباس سازگار در قبال لب تاب که من از تهران گرفتم مسئولیتی داره یا نه ؟

فرقي نمي كنه
    سازگار گارانتي كرده
    نه بندرعباس
    همه جا بايد بهت سرويس بدن

5. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون

آقا شما چرا با تهران مستقیم کار نمی کنی ؟ چرا واسطه ؟

پول رو بفرست مدل سفارش بده تا برات بیاد !

وقتی خراب بشه بدی نمایندگی ، فکر کردی هزنه ارسال رو نمیگیره ؟ 15 تومن ازت پول میگیره

پس با خود تهران کار کن. ... زنگ بزن و مدل رو سفارش بده ، پول رو بریز تا قبل از 12 تا 1 (چون میره برای فردا بعدش) ف لپ تاپت رو مثل هلو بگیر

تمام شرایط قرارداد و اینا رو هم توی فاکسی که براشون میفرستی بنویس ... مثلا بنویس اسم و ادرس و مشخصات دقیق لپ تاپ سفارش شده ... اینطور مطمئن میشی دستت میرسه

سخت نیست ... امتحان کنید

7. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه magical's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    BABOL CITY

پيش فرض

سلام

چند صفحه پیش دوستان گفتند cpu مدل Core 2 Duo و Core Duo فرقی ندارند! دوستان تایید می کنند؟؟

موفق باشید...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

چند صفحه پیش دوستان گفتند cpu مدل Core 2 Duo و Core Duo فرقی ندارند! دوستان تایید می کنند؟؟

موفق باشید...
    خير
    كور دو در واقع همان دوال كور هست و كور تو دو خيلي بهتر از كور دو هست
    اما براي كارهاي معمولي اختلاف بين كارايي اينها اصلا به چشم نمياد

10. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-soltani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Kordestan

پيش فرض

آقا حمید لطفا در مورد گیگاهرتز سی پی یو و کش آن و تاثیر بر عملکرد سیستم را جداگانه مختصر توضیح بدید

مثلا یه سی پی یو اگه گیگا هرتزش بیشتر باشه بهتره یا کش کدوم بیشتر برسرعت تاثیر میزارن

ممنون
    Last edited by f-soltani; 19-09-2009 at 10:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    ميخوام كنار دست Win xp 32 بيتي رو يه درايو ديگه (درايو D رو با 25 گيگ فضاي خالي براي همين درنظر گرفتم) Win vista 32 بيتي يا Win7 32 بيتي نصب كنم. چي كار بايد بكنم. خيلي وارد نيستم. لطفا" راهنمايي كنيد . ظاهرا" اول بايد با ويندوز XP بيام بالا بعد سي دي ويندوز 7 رو بذارم و مسير نصب رو رو درايو D بدم ديگه؟؟ آموزشي چيزي نداره؟ راحته يا سخته؟
    شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟ Win 7 (كه هنوز خيلي نهايي نشده و به قول معروف امتحانشو پس نداده؟؟) يا ويندوز ويستا رو؟
    هر كدومو خواستم نصب كنم آخرين سرويس پكشون چيه؟ از كجا بايد آخرين نسخه رو تهيه كنم؟
    درايورها (مثل بلوتوث و صدا و گرافيك و... )را از كجا بيارم؟ خودش ميشناسه و نصب ميكنه؟
    ويروس ياب و بعضي برنامه ها رو بايد براي اين ويندوز دوباره و جدا نصب كنم؟
    اصولا" داشتن دو تا ويندوز رو دستگاه توصيه ميشه؟ با هم مشكل دار نميشن؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید لطفا در مورد گیگاهرتز سی پی یو و کش آن و تاثیر بر عملکرد سیستم را جداگانه مختصر توضیح بدید

مثلا یه سی پی یو اگه گیگا هرتزش بیشتر باشه بهتره یا کش کدوم بیشتر برسرعت تاثیر میزارن

ممنون
    سلام
    ميخوام كنار دست Win xp 32 بيتي رو يه درايو ديگه (درايو D رو با 25 گيگ فضاي خالي براي همين درنظر گرفتم) Win vista 32 بيتي يا Win7 32 بيتي نصب كنم. چي كار بايد بكنم. خيلي وارد نيستم. لطفا" راهنمايي كنيد . ظاهرا" اول بايد با ويندوز XP بيام بالا بعد سي دي ويندوز 7 رو بذارم و مسير نصب رو رو درايو D بدم ديگه؟؟ آموزشي چيزي نداره؟ راحته يا سخته؟
    شما كدومو پيشنهاد ميكنيد؟ Win 7 (كه هنوز خيلي نهايي نشده و به قول معروف امتحانشو پس نداده؟؟) يا ويندوز ويستا رو؟
    هر كدومو خواستم نصب كنم آخرين سرويس پكشون چيه؟ از كجا بايد آخرين نسخه رو تهيه كنم؟
    درايورها (مثل بلوتوث و صدا و گرافيك و... )را از كجا بيارم؟ خودش ميشناسه و نصب ميكنه؟
    ويروس ياب و بعضي برنامه ها رو بايد براي اين ويندوز دوباره و جدا نصب كنم؟
    اصولا" داشتن دو تا ويندوز رو دستگاه توصيه ميشه؟ با هم مشكل دار نميشن؟
    اثر فركانس سي پي يو وقتي ارزش داره كه باس بتونه داده ها رو واسه پردازش با سرعت خوبي بياره
    معمولا اگه توان سي پي يو بالا باشه اما باس پايين باشه توان پردازش سي پي يو بيكار مي مونه
    مثلا در مورد مدل زد 5738 و 4736 با توجه به اينكه توان پردازش سي پي يو خيلي بالا نيست تغيير باس سيستم اثر چنداني نداشته و در ازمونها هم ديده ميشه

اول اكسپي بعد ويستا و يا 7
    من نظرم اينه كه فقط 7 نصب كن بسه
    من خودم الان فقط نسخه 7 دارم و كافي هم هست
    اكس پي نصب كردن واقعا" ظلم به نوت بوك هست
    خوشبختانه ويندوز 7 همه دراويرهاي 5738 رو مي شناسه
    اما بهتره با اين روش اخرين نسخه ها رو بگيرين كه سرعت كار خيلي ميره بالا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط ويندوز 7

14. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه f-soltani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Kordestan

پيش فرض

یه جایی پیدا کردم که خودش مستقیم لپتاپ وارد میکنه و لپ تاپ های ایسر رو گارانتی سازگار میکنه و برای این کار حدود 35 تومن میگیره
    قراره یه مدل 5738 زد براش بیاد حدود ده روز دیگه که با گارانتی سازگار 580 تومن میده
    تنها تفاوتی که داره اینه که سی پی یو آن 2.16 گیگا هرتزاست
    در مورد رم هم که چیزی ننوشته بود که دی دی آر 3 هست یا 2
    1اگه رم دی دی آر 3 باشه آیا طرف خودش میتونه عوضش کنه
    2آیا این سی پی یو 2.16 گیگا هرتز با 2 گیگا هرتز در 5738 با باس 800 تو سرعت تفاوت محسوسی میزاره
    3این 16. اختلاف فرکانس تو قیمت حدودا چقدر تفاوت میکنه
    ممنون
    Last edited by f-soltani; 21-09-2009 at 10:04.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •