عزیز مرسی خودنم من خودم به شخصه nx500 رو ترجیح میدم
ولی ختم کلام اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما بینه این مدل خودت کودوم رو انتخاب میکنی اگه
nx500 .. ex500 . w550 . v550
عزیز مرسی خودنم من خودم به شخصه nx500 رو ترجیح میدم
ولی ختم کلام اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما بینه این مدل خودت کودوم رو انتخاب میکنی اگه
nx500 .. ex500 . w550 . v550
fabio عزيز خيلي سخت جواب دادن چون مسئوليت دارم ميترسم از خريدتون ناراضي باشين و من مقصر باشم
خودتون اگه به nx500 علاقه دارين همون رو تهيه كنيد به نظرم عاقلانه تر هست با توجه به سليقه شخصيتون هست
سري v رو مدنظر نگيرين چون w بهتر هست
البته ex500 هم با Nx500 تفاوت فاحشي نداره
البته بدونيد كه من ارادت خاصي به اين مدل w دارم كه چندي پيش دوستي متهممون كرد كه داريم جنس ته مونده فروشگاهها رو تبليغ ميكنيم![]()
دست درد نکنه عزیز من راستش اولویت اولم خرید w550 هستش و بعدشم هم nx500 اگه باشه تو تهران و در اخر ex500 ممنون از راهنماییت
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------
دوست عزیز یه سوال دیگه این سری nx 100 hz نیست یعنی چی مگه w550 و ex550 هستش ؟
خواهش ميكنم nx500 گويا 60 هرتز نيست ولي nx700 120 هرتز و nx800 240 هرتز هست
بله w و ex گويا 100 هرتز هستند
خوب حالا از نظر هرتز کودوم بهتره بگیرم فکر کنمم nx500 تو ایران نیومده
این nx500 چرا اصلا هیچ جا حرفی ازش نیست اصلا ncet نقدش نکرده کلا سرچ میکنی انگار وجود ندراه اصلا اومده این nx500
چرا هستش :
در مورد هرتز هم كلي صحبت شده به نظر شخصي من تفاوت فاحشي بين 60 و100 نيست يعني خيلي كمتر از اون چيزيه كه بشه روش مانورد داد البته ناگفته نمونه در مورد صحنه هاي متحرك كمي نشون ميده خودش ور متها نه اون طور كه تبليغ ميشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته عده اي از دوستان اينجا نظرشون متفاوت هست![]()
اساتید عزیز hdtv باز
خب این همه هزینه می کنید فیلم hd رو چطور تهیه می کنید
کانالهای hd را چطور می بینید
ایا کانالی هست با کیفیت 1080pپخش بشه؟
monipa عزيز من به شخص گانال هاي hd رو با cccam باز دارم البته چند تايي و فيلم هاي hd كه به وفور دانلود ميشه وبا قيمت هاي نازل به فروش ميرسه
1080p خير
به نظر من اگه تلویزیون، تلویزیون باشه باید بین 60 هرتز با 100 هرتزش تفاوت وجود داشته باشه و این تفاوت خیلی هم واضح هست و ولی تا اونجا که من فهمیدم هرتزهای بالای 120 و ... خیلی که هیچ ، واقعا نمی شه به این راحتی ها تفاوت آن ها را به چشم دید. و به نظر من بیشتر جنبه تبلیغات داره تا کاربرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)