تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 1211 اولاول ... 11611011071081091101111121131141151211612116111111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

عزیزم بی خود دور بر ندار ! منظور من از مسخره گرافیک بازی بود ! حتما میخوای بگی گرافیک فیفا تو پی سی خوبه ؟!
    خب عزیز دل (به قول خودت) اگر گرافیک رو بالاتر میبردن دیگه هیچی...
    من الان با 4 گیگ رم و گرافیک 1 گیگ 8600 ، و سی پی یو 3 اینتل ، اگر بازی رو ، روی درجه ی آخر بذارم میشه:
    همش تیک زدن ، یکم هم بازی !!

در ضمن من نگفتم گرافیک بالاست، شما این فیفا رو همش با کنسول مقایسه نکن! اگر گرافیگ بیشتر بذارن هر سال باید یه سیستم کاملآ جدید بگیریم!!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

والا من که فیفا رو روی pc با بالاترین گرافیک بازی کردیم و هیچ مشکلی نداشت
    فکر نکنم اونقدر ها هم که شما میگی سنگین باشه
    البته فیفا روی pc فقط مشکل گرافیک نداره و یک سری مشکل دیگه هم هست...
    ولی کلا مقایسه نسخه کارنت فیفا با pes درست نیست

3. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من تا حالا fifa رو روي كنسول بازي نكردم و نميتونم در مورد اون نظري بدم ولي در جدال بين fifa و pes در كامپيوتر نميدونم برخي دوستان بر چه اساسي ميان و ميگن fifa خوبه در صورتي كه fifa روي pc در مقابل pes مثل يك شوخي بچگانه ميمونه.لطفا بدون طرفداري از يك بازي نظر بدين.من در مورد fifa كنسول نظر نميدم چون كسي كه بازي رو انجام نداده حق صحبت در مورد خوبي يا بدي يك بازي رو نداره.

5. 4 کاربر از redman1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Professor Massoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من هم Fifa و هم PES رو ، روی PC و کنسول بازی کردم، نتیجه گیری این بود که:

اول فیفا روی کنسول
    2- فیفا روی Pc
    3- پیس رو هر کدوم!!

خیلی دوست دارم بدونم با چه جرعتی میگی فیفا روی PC مسخرست؟؟ اون هم خوب بود، واسه Pc خوب بود، از PES روی کنسول هم بهتر بود!! دیگه نگی جاییا!!
    شما نظرت در مورد نسخه 2010 فیفا Pc چیه ؟! آیا عسکهاش رو دیدی ؟ Fifa 2010 PC بهتره یا PES 2010 PC ؟

خب عزیز دل (به قول خودت) اگر گرافیک رو بالاتر میبردن دیگه هیچی...
    من الان با 4 گیگ رم و گرافیک 1 گیگ 8600 ، و سی پی یو 3 اینتل ، اگر بازی رو ، روی درجه ی آخر بذارم میشه:
    همش تیک زدن ، یکم هم بازی !!

در ضمن من نگفتم گرافیک بالاست، شما این فیفا رو همش با کنسول مقایسه نکن! اگر گرافیگ بیشتر بذارن هر سال باید یه سیستم کاملآ جدید بگیریم!!
    با این نظر مخالفم .
    اولا اینکه اگه گرافیک نسخه PC رو بالا ببرن هیچ اتفاق خاصی برای PC بازها نمی یفته ، Crysis با اون همه جزییات گرافیکی برای Pc اومد و خیلیها اجراش کردن ، شما فکر میکنی برای چی این بازی برای کنسول نیومد ؟

دوم اینکه خب شما سیستمتون از رده خارجه و فقط رم به درد بازیهای امروزی میخوره و وقتی بازیها دارن با Intel Core i7 و Nvidia GT200 و GT300 هماهنگ میشن ، کاملا مشخصه که از دست 8600GT با معماری ضعیفش و Intel Pentium کاری ساخته نیست .
    البته من همین Fifa 09 رو با آخرین جزییات با گرافیک ضعیف 9500 و پردازنده Intel E2200 بازی کردم و هیچ مشکلی نداشت .
    پس این بهانه که اگه گرافیک بازی رو بالا ببرن Pc Gamer ها به مشکل برمیخورن ، قبول ندارم .

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

شما نظرت در مورد نسخه 2010 فیفا Pc چیه ؟! آیا عسکهاش رو دیدی ؟ Fifa 2010 PC بهتره یا PES 2010 PC ؟

با این نظر مخالفم .
    اولا اینکه اگه گرافیک نسخه PC رو بالا ببرن هیچ اتفاق خاصی برای PC بازها نمی یفته ، Crysis با اون همه جزییات گرافیکی برای Pc اومد و خیلیها اجراش کردن ، شما فکر میکنی برای چی این بازی برای کنسول نیومد ؟

دوم اینکه خب شما سیستمتون از رده خارجه و فقط رم به درد بازیهای امروزی میخوره و وقتی بازیها دارن با Intel Core i7 و Nvidia GT200 و GT300 هماهنگ میشن ، کاملا مشخصه که از دست 8600GT با معماری ضعیفش کاری ساخته نیست .
    البته من همین Fifa 09 رو با آخرین جزییات با گرافیک ضعیف 9500 و پردازنده Intel E2200 بازی کردم و هیچ مشکلی نداشت .
    پس این بهانه که اگه گرافیک بازی رو بالا ببرن Pc Gamer ها به مشکل برمیخورن ، قبول ندارم .
    اول فکر کن بد بنویس و بی خود دور ور ندار!

1-پیس برای Pc و کنسول تقریبآ تفوتی نمی کنه، یعنی اصلآ تفاوتی نمیکنه، من هر جفتش رو بازی کردم!در ضمن اگر گرافیکش هم بالاتر باشه ، گیم پلی اصلآ به پای فیفا واسه Pc نمی رسه!
    20اون موقع که فیفا 09 اومد هنوز این پردازنده های جدید خیلی شایع نبودن، اگر هم بودن اون موقع گرون بود!
    شما اگه قراره اینجوری حساب کنی که هر سال باید بریم یه سیستم جدید بگیریم!! پس اینجوری از Pc دفاع نکن!
    PC اصلآ واسه بازی کردن مناسب نیست و فقط پول هدر دادنه، من بار ها بارها (قبلآ ) ، Pc رو آپیدیت می کردم ولی بازی همیشه جلوتر بود!! اونکه کرایسیس رو بازی می کنه، رو اخرین حدش اگه بخواد بدون تیک بازی کنه یه سیستم خیلی بالا می خواد!! بازی AC1 که اومد هنوز تو بازار ایران سی پی یو 4 هسته ای نبود، (اگر هم خیلی ،خیلی گرون بود که کسی نمی گرفت)، دوستم یه سیستم بست با این مشخصات ::
    CPU :6000 AMD ، 1gig 8600 +4gig Ram ولی باز هم نم تونست روی درجه ی آخرش بدون تیک بازی کنه!! اون موقع گرافیک 1 گیگ 9400 ، 200 هزار تومن بود!!

من تا حالا fifa رو روي كنسول بازي نكردم و نميتونم در مورد اون نظري بدم ولي در جدال بين fifa و pes در كامپيوتر نميدونم برخي دوستان بر چه اساسي ميان و ميگن fifa خوبه در صورتي كه fifa روي pc در مقابل pes مثل يك شوخي بچگانه ميمونه.لطفا بدون طرفداري از يك بازي نظر بدين.من در مورد fifa كنسول نظر نميدم چون كسي كه بازي رو انجام نداده حق صحبت در مورد خوبي يا بدي يك بازي رو نداره.
    از نظر گرافیک آره ، چون PES سری کنسول و پی سی رو تقریبآ یه جور میده، ولی گیم پلی بازم فیفا روی PC به نظر من بهتره، ولی چون اینجا تاپیک PES هست پس PES بهتره

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

1-پیس برای Pc و کنسول تقریبآ تفوتی نمی کنه، یعنی اصلآ تفاوتی نمیکنه،

بابا نگو یه تفاونهایی بالاخره هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

کسانی که ميگن فيفا تو pc از pes بهتره بايد هرچه سريعتر خودشون رو به دکتر نشون بدن

10. 8 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ول کنید کل کل رو.......
    شماها تا صبح هم با هم بحث کنید به جایی نمیرسین
    الان این تاپیک رو هم می بندن و من دیگه بهانه ای برای اومدن به p30world ندارم
    اون از تاپیک ورزشی که زدن داغونش کردن....حالا اگه میخواین این تاپیک رو هم به نابودی بکشین ادامه بدین
    از ما گفتن بود

12. 10 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

کسی خبر نداره کی یه عکسی یا تریلری از بازی منتشر میکنن؟

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کسی خبر نداره کی یه عکسی یا تریلری از بازی منتشر میکنن؟
    چرا ......

Adam قبل از نمایشگاه بازی gamescome دوباره فرصت بازی داره .....
    گفته وقتی بازی کنه اخبار جدید در مورد بازی اعلام میکنه و پیشرفت بازی نسبت به تست اول رو.....

در ضمن یک سری عکس جدید از بازی و ویدیو از گیم پلی رو نشون خواهند داد.....

اینو بگم که بازی درنمایشگاه gamescome در معرض دید عموم خواهد بود هر کی بره میتونه اونجا بازی کنه .....

این نمایشگاه 1 ماه دیگه برگزار میشه ......

15. 4 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •