سلام اقای امیر
من pc3000 چینی دارم و تازه کار! آیا امکان آپدیت فیمور هارد های 500 یا 1000 مشکل دار با این دستگاه وجود دارد ؟
![]()
سلام اقای امیر
من pc3000 چینی دارم و تازه کار! آیا امکان آپدیت فیمور هارد های 500 یا 1000 مشکل دار با این دستگاه وجود دارد ؟
![]()
سلام
من یک بار هارد رو درست کردم با همین روش
اما آپدیت بکردم الان دوباره همینجوری شده دوباره با همین روش میخواستم درستش کنم که بعد از دستور U , اررور داد الان هر کاری میکنم توی برنامه هایپر چیزی نمیتونم تایپ کنم مدار رو هم تست کردم سالم بود.....
هارد رو رفع بدسکتور کن
نه نمیشه دستگاه چینی به درد هاردهای قدیمی میخوره
سلام سال نو مبارم Elnaz 202000
سلام احتمالا شما مشکلی در شناسایی هد ها دارید باید به یک متخصص دارای PC-3000 UDMA هارد را نشان بدهید
---------- Post added at 03:10 AM ---------- Previous post was at 03:05 AM ----------
سلام سال نو مبارک
متاسفانه نه تنها این روش همیشه جوابگو نیست بلکه بعضی مواقع خطرناک نیز هست. مراقب باشید.
Last edited by رضا امیر; 29-03-2011 at 11:38.
این که گفتی یعنی چی؟
چه کار باید بکنم
Last edited by esmaeelm2007; 29-03-2011 at 11:45.
سلام سال نو مبارک
در مورد آبدیت کردن احتیاجی به دستگاه خاص ندارید زیرا برنامه هارد را جهت اصلاح ایراد از سایت مادر دانلود میکنید و اگر منظورتان اصلاح فرم ویر و یا کار های دیگر است بر روی هارد های جدید خیر متاسفانه آن سیستم قدیمی قابلیت شناسایی این هارد های جدید را ندارد .
مهندس امیر عزیز
هاردهایی که با اسامی اصیل خود دیتکت می شوند (Non identify) بجز Pc3000 راه دیگه ای هست که بشه مشکل هارد رو برطرف کرد
سلام مهندس.با توجه به اینکه مرکز شما حرفه ای ترین مرکز هارد هست.
یک سوال داشتم.من یه هارد 320 sata seagate لپتاپ دارم.هارد پسورد داره اطلاعاتش هم مهمه.
راه لی به جز دستگاه pc3000 رو به من معرفی کنید.
در واقع من اسم اون نرم افزار رو میخوام.
متشکر دوستدار شما-مهران گرجی
دوست عزیز
متاسفانه هیچ نرم افزاری برای این کار به قیمت پایین تهیه نشده است . مینیمم قیمت نرم افزاری که برای شما پسوورد هاردتان را بردارد از پانصدهزارتومان شروع میشود و دیگر نرم افزارها مانند شینوبی و یا ... همگی بالای چند میلیون قیمت دارند.
متاسفم که راه ارزان قیمتی نیست ( اسم یکی از آنها را هم گفتم ).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)