شما میتونی به نمایندگان سازگار ارقام که گارانتی کننده ایسر هستش سر بزنید. اینم لیست نمایندهاش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما میتونی به نمایندگان سازگار ارقام که گارانتی کننده ایسر هستش سر بزنید. اینم لیست نمایندهاش
از دوستان کسی اطلاع داره مدل Acer Aspire Ethos 5951G
تو ایران کجا میشه پیدا کرد.لپ تاپ خیلی خوبی به نظر میرسه.
سلام . دوستان کسی میتونه بگه لپ تاپهای ایسر کیفیت تصویرشون چجوریه ؟ و همچنین به درد گیم و اینا میخوره ؟ منظورم اینه که زیاد داغ نمیکنه که ؟
در ضمن نظرتون در مورد ایسر مدل : Acer Aspire 7745G چیه ؟با 1400 تومن ؟
CPU: INTEL i7 740M (2.93 Ghz) / CACHE: 6.0 MB / RAM: 16GB DDR3 / HDD: 1 TB GB SATA / LCD: 17.3" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: ATI - 5850 - 1GB / PORTS: LAN + WiFi + eSATA + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 3.0 Kg / WIN7 / 9 CELL
Last edited by hps2142; 31-08-2011 at 02:43.
سلام دوستان
میخواستم راهنماییم کنید
به نظرتون من از بین این دو مدل کدوم رو انتخاب کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای اینجور کارها میخوام : اینترنت - فقط بازی PES 2011 (فوتبال)- جایگزین و در کنار PC یاشه - نرم افزار تدوین(EDIUS) (این خیلی مهم نیست) -دیدن فیلم و شنیدن موسیقی و از این قبیل کارهای ساده
اونوقت با چه سی پی یو ای بگیرم i7/i5 ؟
بهترین گارانتی چیه ؟!!
اگه لپ تاپ هایی با همین مشخصات و قیمت میشناسید لطفا معرفی کنید .
خیلی ممنون
سلام
من جدیدا لپ تاپ aspire one d255e گرفتم که cpu atomn455 هست تو کامپیوتر زده 1.6*2 و تو یه برنامه نوشته 2cpusمیخواستم بدونم این بالاخره دو هسته ای هست یا نه؟
آیا ممکنه cpu رو عوض کرد؟مثلا n550چنده؟
نخیر
یک هسته است
ولی 2 ترده
مسلما ضعیفتر
بین تک هسته ای و دو هسته ای!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)