سلام دوستان
قرار خوبی بود.
شلوغترین قرار بچه های شیراز با حضور 10 نفر ...8 نفر اقایانو 2 نفر بانوان
منم با سعید دوست قدیمیم تجدید خاطره کردم..همینطور آقا سینا رو برای اولین بار دیدم ...
اینشالله گزارش کامل رو آقا محسن زحمتشو میکشند.
سلام دوستان
قرار خوبی بود.
شلوغترین قرار بچه های شیراز با حضور 10 نفر ...8 نفر اقایانو 2 نفر بانوان
منم با سعید دوست قدیمیم تجدید خاطره کردم..همینطور آقا سینا رو برای اولین بار دیدم ...
اینشالله گزارش کامل رو آقا محسن زحمتشو میکشند.
سلام به همگی...
اول از همه تشکر می کنم از دوستان عزیز که همگی حالا با یه کم اینور و اونور اومدن و شلوغ ترین قرار شکل گرفت...
منتظر گزارش تک تک دوستان هستم تا ببینیم نظرشون در مورد اولین قرار متفاوت با گذشته چی بوده ضمن اینکه محسن جان دوستان از شما گزارش کامل خواستن...منتظریم.
قرار مثل همیشه با جو دوست داشتنی همیشگی برگزار شد ولی حیف که هندی کم نیاورده بودم...به نظر من تا جمعمون جمع هست هفته دیگه یه قرار دیگه بذاریم چون احتمالا با شروع ترم تا یه مدت طولانی نمی تونیم قرار بذاریم...
درسته ...
به نظر من هم محمد خان درست میگن...
هنزو جمعمون جمع هست...
اگر شد اول مهر یکی مدرسش شروع میشه ..یکی ترم جدید دانشگاه...یکی کلاس و....
تا هنوز همه هستیم یه بار دیگه بریم و اینبار خاطره رو ثبت کنیم تا از یادمون نره ....
سلام
خوش گذشت به شما ولی به من نه چون گربه نبود ( همینطور بچه)
همینطور بسیار خوشحال شدیم که دیدیم دوستان در سلامتی کامل به سر میبرند
در مورد عکس ها حجمشون کم نکرم چون هیچی معلوم نمیشد
زحمت گزارش هم یکی از بچه ها میشکه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اردلان جان ممنون بابت عکس ها...این عکس های هنری کار منه!!!
در ضمن علی جان بگو تولدت کی هست یه 5700 برات بگیریم البته بچه ها آماده باش چند ماهی اضافه کاری باید وایسم!
البته اگه تولد اردلان باشه یه گربه واسش میگیریم...خرجی هم نداره!
دستت درد نکنه
بدنش هم سوراخ میکنیم شمع میکنیم توش و بعد فوت میکنم![]()
ممنون محمد خان راضی نیستم اینقدر توی خرج بیفتین...همون بستنی ها بخرین کلاهمون رو میندازیم هوا...تولد منم 23 فروردین هست...
برای اردلان یه بچه هم میشه از پرورشگاه بیاریم...![]()
بستنی چه قابل داره علی جان...ایشالا اگه بشه دفعه بعد حسابی برنامه می ریزیم...
دوستان لطف کنن یه شماره تماس از خودشون به من بدن تا در مواقع لازم و ضروری و همچنین برای ارتباط بیشتر لازم میشه...البته هر کدوم که تمایل دارید از طریق pm ...
امسال گربه...سال دیگه ایشالا....!![]()
حالا اومدیم من یه بچه رو کشتم پلیس ها هم اومدند پیگیری کردند و فهمیدم شماره من دست شماست
آیا زیر شکنجه دوام میاری؟>؟؟؟![]()
مگر نگفتی فقط در حد یه تذکر کوچیکه و بس ؟؟
میخوای بکشی؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)