اره واسه من چنتا بازی اجرا نمیشه
call of duty bo
halo reach
assassin bh
اره واسه من چنتا بازی اجرا نمیشه
call of duty bo
halo reach
assassin bh
چي پچ شده نيست؟!
ببينيد شما بازي هاتون بايد پچ بشه تا بتونيد اجراش كنيد .
روشش هم بخوام كلي بگم اين طوري هست كه از بازي ايميج ميگيريد و بازي نرم افزار abgx360 نگاه ميكنيد كه بازيتون Stealth patch هست يا نه.
اگه نبود كه روش هايي داره كه روي بازيتون اون پچ رو بزاريد و دوباره رايتش كنيد روي يه ديسك خام
در نهايت ميتونيد اجراش كنيد و
با امنيت خيلي بيشتر هم ميتونيد آنلاين بازي كنيد.
اجرا نشدن اين چند تا بازي ربطي به فلگ شدن نداره.
به كپي خور درايو هم ربطي نداره.
شما نهايتش بن ميشيد كه فقط از شبكه ي لايو محدود شديد و نميتونيد انلاين بازي كنيد.
وگرنه حتي اگه بن هم بشيد تاثيري تو اجراي بازي ها نداره.
+ Cod MW 2
راه حلش بالا هست.
پ.ن : پيشنهاد ميكنم از يه جاي مطمئن بازي هاي رو بخريد تا خودتون پچ كنيد.
دردسر و هزينش خيلي بيشتر ميشه.
من یه جا زنگ زدم گفت کنسولتو بیار یه اپدیت نرم افزاری میکنم درس میشه میخواستم بدونم اون اپدیت چیه خودم بکنم
دیروز به لایو وصل شدم ، ورژن جدید داشبورد اومده . اشکالی نداره آپدیت کنم ؟
البته تا نیمه کار رفتم . الان آواتارم سفید شده .....
سلام دوستان من بازی سونیک رو گرفتم اما روی lt با آپدیت اکتبر 2009 اجرا نمیشه یعنی فقط یه آرم play dvd میاد باید چی کارش کنم؟؟؟
من lt+ دارم آخرین آپدیت برام میذارید بعضی از بازی ها رو اجرا نمیکنه مثل هالو ریچ و فابل 3 و بعضی بازی قدیمیتر
سلام دوستان . آخرین آپدیت چیه ؟ (شنیدم یکی جدید اومده) ... اگه lt+ نصب کرده باشیم میشه آپدیت کنیم ؟
سلام 2 تا سوال داشتم
1.از کجا بفهمم فریمور دستگاهم چیه؟
2.آیا امکانش هست داشبورد را با ورژنهای قبلی آپدیت کرد؟
مایکروسافت کلا سالی یه بار آپدیت میده بیرون((همه رو بد بخت میکنه)) اونم تازه به زور.........
نه عزیز هنوز آپدیت جدید نیومده.
سلام
من کنسولم رو از تیرماه پارسال که خریدم تا به حال آپدیت نکردم . چند روز پیش که بازی NFS HP رو توی دستگاه گذاشتم به طور کل محیط اولیه ایکس باکس و تم اون رو عوض کرد ولی بازی اجرا نشد و مشکل از قدیمی بودن فریمور بود. حالا می خوام آپدیت کنم. اما متاسفانه یا خوشبختانه انقدر توی این تاپیک صفحه رفته جلو که سر در گم شدمالان آخرین آپدیت موجور در این تاپیک کجاست؟ برای آپدیت کردن باید مطابق پست اول اقدام کنم؟
در ضمن من اگر آپدیت کنم با مشکل بن شدن مواجه نمی شم؟
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)