اینم یه لینک توی سایت موبایلستان برای برنامه های سری 5.و دیگه اینکه بنظر من دیگه وقتش رسیده که مدیر محترم یک بخش برای سیمبیان سری 5 درنظر بگیره مثل سری 3 و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه لینک توی سایت موبایلستان برای برنامه های سری 5.و دیگه اینکه بنظر من دیگه وقتش رسیده که مدیر محترم یک بخش برای سیمبیان سری 5 درنظر بگیره مثل سری 3 و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی خیلی از سایت ها گشتم راهی به جز آپدیت پیدا نکردم . اگه راهی پیدا کردی حتما لطف کن اینجا مطرحش کن...
وقتی عکس می گیری بعدها اگر بخوای بفهمی عکستو کجا گرفتی توسط جی پی اس گوشی بهت نشون می ده که مکان گرفته شدن عکس کجا بوده
خب آخرین آپدیتش اومده یا نه؟همون که ژئو تگینگ داره؟
از کدوم سایت باید گرفت؟
یه سوال داشتم
قبل از اینکه گوشی را آپدیت کنم زبان عربی هم جزء زبانهای گوشی بود ولی از وقتی آپدیت کردم زبان عربی هم حذف شده.دیگه نمیشه حتی مسیج عربی هم نوشت.راه حل چیه؟؟
چی کار باید کنم؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
فروش 5800 نوکیا در آمریکا متوقف شد
منبع :دنیای اقتصاد
نوکیا ناچار شد فروش تلفن صفحه لمسی 5800 خود را به دنبال دریافت شکایت در مورد مشکل داشتن این دستگاه با شبکه های تلفن آمریکایی متوقف کند. به گزارش ایسنا، این گزارش ها تنها چند روز پس از آغاز فروش این تلفن اعلام شده و نوکیا سرگرم تحقیق در مورد آنها است. بر اساس این گزارش، این دستگاه که ظاهرا برای اتصال به شبکه های نسل سوم مشکل دارد از دو فروشگاه بزرگ در آمریکا جمع آوری شده است. نوکیا تلفن «5800 ایکس پرس موزیک» را جمعه گذشته در آمریکا به بازار عرضه کرد. مدل اروپایی 5800 که نمی تواند به شبکه های نسل سوم در آمریکا دسترسی یابد نیز همچنان به فروش رفته و با همین مشکل روبه رو شده است. این تلفن صفحه لمسی دارای امکاناتی نظیر موقعیت یاب gps، دوربین 2/3 مگاپیکسلی، حافظه قابل توسعه و قابلیت های مولتی مدیای پیشرفته بوده و با پنجمین نسخه سیمبیان s60 کار می کند.
گوشی من که هیچ مشکلی نداره و با سیستم موبایل ایران خوب جواب داده.شاید هم علت جواب دادنش روی سیستم موبایل ایران داشتن اشکال توی سیستم 5800 باشه
نوکیا هیچ وقت تو ایالات متحده حضور موفقی نداشته ...اینو آمار میگه، البته ظاهرا نقص های 5800 هم کم نیست ....
مشکل از قسمت 3g گوشی هست...تو ایران که کاربردی نداره...
شاد باشی![]()
3g چیکار میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)