تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 288 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

10

بله...نمايندگي بهتون مي ده....
    ممنون دوست عزیز

پس نحوه تحویل ایران خودرو فرق داره ... چون من دوستم 2 ماه قبل یه روا خرید و نمایندگی ایران خودرو یه برگه بهش داد که اونو برد به راهنمایی و رانندگی و پلاکش و از اونجا تحویل گرفت .....
    ولی سایپا خودش میده .. خوبه

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

4

سلام

ببخشید من یه سوال در مورد بیمه بدنه داشتم

من ماشینی که ثبت نام کردم بیمه بدنه هم داره ...

یکی میگفت بیمه بدنه چندین نوع داره ...

کسی هست که بیمه کرده باشه و توضیح بده .... ممنون میشم

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

يعني چي تجربه ما به چه درد مي خوره؟ مگه فکر کردي بقيه اين نظريات گهربارشون را که به بقيه هم توصيه مي کنن از کجا آوردن؟

من خودم اسپيدي مي ريزم هم 3500 تا هم همراه با ----- روغن و هوا عوض مي کنم.
    ادم وقتی تجربه کسب میکنه که بتونه نتیجه کارشو ببینه. اما تاثیر نوع روغن خیلی زود مشخص نمیشه که من ببینم مثلا اون آترود بهتر بود یا توتال یا تکتاز یا اسپیدی. بنابراین اینجا ناچارا باید تخصصی عمل کرد.

اما در مورد لنت، لاستیک و ... تجربه میتونه کمک کنه.

در کل فکر نکنم برای "پراید" خیلی نوع روغن حساس باشه. البته گروهی ماشین دوست هستن و سعی میکنن بهترینها را انتخاب کنند. اما برای ماشینی مثل پراید چه لزومی داره که توتال استفاده بشه و خلاصه یه بیست تومنی بزاره پا خرج بدون اینکه نیاز باشه؟

ما واسه چی هر 3500 تا فیلتر عوض میکنید. من از اکثر تعویضیها شنیدم هر دوبار یا سه بار روغن. ولی اصلش اینه که فیلتر بررسی بشه تا اگه کارایی نداره بزارنش کنار.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

سلام

ببخشید من یه سوال در مورد بیمه بدنه داشتم

من ماشینی که ثبت نام کردم بیمه بدنه هم داره ...

یکی میگفت بیمه بدنه چندین نوع داره ...

کسی هست که بیمه کرده باشه و توضیح بده .... ممنون میشم

اصلش همون بیمه کل خود ماشینه. چند نوعش اینه که میتونی تا درصدی و بسته به پولی که میدی بدنه کنی. مثلا اگه کامل بیمه کنی (بهش میگن بیمه بدنه کامل) و خدای نکرده زدی ماشینو داغون کردی به کل ، بیمه پول اونو میده. حالا میتونی علاوه بر خود ماشین ، ضبط صوت و دیگر وسایلش هم بیمه کنی.

کلا بیمه بدنه را تمدید کن هر سال. تخفیف میخوره تازه قسطی هم بهت میدن. دو ماهی 30 تومن!

5. 2 کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ادم وقتی تجربه کسب میکنه که بتونه نتیجه کارشو ببینه. اما تاثیر نوع روغن خیلی زود مشخص نمیشه که من ببینم مثلا اون آترود بهتر بود یا توتال یا تکتاز یا اسپیدی. بنابراین اینجا ناچارا باید تخصصی عمل کرد.

اما در مورد لنت، لاستیک و ... تجربه میتونه کمک کنه.

در کل فکر نکنم برای "پراید" خیلی نوع روغن حساس باشه. البته گروهی ماشین دوست هستن و سعی میکنن بهترینها را انتخاب کنند. اما برای ماشینی مثل پراید چه لزومی داره که توتال استفاده بشه و خلاصه یه بیست تومنی بزاره پا خرج بدون اینکه نیاز باشه؟

ما واسه چی هر 3500 تا فیلتر عوض میکنید. من از اکثر تعویضیها شنیدم هر دوبار یا سه بار روغن. ولی اصلش اینه که فیلتر بررسی بشه تا اگه کارایی نداره بزارنش کنار.
    کدوم يک از اعضا اينجا يا تيونينگ تاک کارشناس شيمي هستند و صلاحيت نظر دادن در مورد روغن و محصولات نفتي شرکت هاي رنگارنگ را به صورت تخصصي دارند...؟
    براي امتحان اينکه روغنتان خوب هست يا نه اولا مي توانيد به صدا و کارکرد موتور توجه کنيد و همچنين مي توانيد هر 1000 کيلومتر يا 2000 کيلومتر واني و غلظت و رنگ روغن داخل ماشين را با نمونه اوليه چک کنيد.به اين صورت که يک قطره روغن تازه را روي يک سطح شيب دار ( شيب ثابت ) مي ريزيد و يک قطره از رويغن کارکرده را کنار همان اولي مي ريزيد و مقايسه مي کنيد....

هيچکدام از تعويض روغني ها تخصصي ندارند.بررسي چشمي هم بدرد نمي خورد.خود من به شخصه به علت ارزان بودن ----- و ميل به پاکسازي بيشتر در هر دفعه ----- راا عوض مي کنم.ضمنا به فيلترهاي ايراني اعتمادي ندارم که کارشون را درست انجام بدن در نتيجه روزه شک دار نمي گيرم....

7. این کاربر از Badform بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

خب اگه دوس داری یه سری اطلاعات درباره روغن اسپیدی بده تا بدونم چطوره؟ البته تبلیغاتشو زیاد دیدم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منم مثل بقيه تخصص من چيز ديگري و نظري نمي دم و توصيه هم نمي کنم.اسپيدي را هم يکبار استفاده کردم و صداي موتور کم شد و روغن ارزوني هم هست.10 تومنه چهار ليتريش....و براي من که زود زود عوض مي کنم بهتره...همين !

به شخصه هم تمام روغن هاي ايراني و خارجي که در يک گريد هستند هم در يک سطح مي دونم مثلا تمام روغن ها sg براي من sg هستند و کاسترول و بهران نداره! ضمنا روغن ايراني را هم چون تقلبي ندارد و همچنين قيمتش بسيار مناسب تر است ( ضمن حفظ کيفيت) ترجيح مي دهم به نمونه خارجي....

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

یه سوال ساده غیر حرفه ای (نه اینکه بقیه اش حرفه ای بوده )

عوض کردن روغن قلق خاصی داره خود آدم هم میتونه عوض کنه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هيچ قلق خاصي نداره...ولي ابزار و مکان خاص مي خواد مثل يک جاي گود ( چال تعويض) و يک آچار رينگي يا بکس براي باز کردن پيچ کارتل و آچار ف ي ل ت ر روغن همين....

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

هيچ قلق خاصي نداره...ولي ابزار و مکان خاص مي خواد مثل يک جاي گود ( چال تعويض) و يک آچار رينگي يا بکس براي باز کردن پيچ کارتل و آچار ف ي ل ت ر روغن همين....
    اتفاقا من دایی خودم خودش عوض میکنه
    به خاطر علاقه ای که به اتومبیل داره یه قیف و یه صافی هم داره
    علاوه بر روغن و فیلترش و فیلتر هوا فیلتر بنزین و لنت های جلو و عقب و کلا بیشتر لوازم مصرفی رو خودش عوض میکنه
    هر 2 ماه هم کاربراتور ماشینش رو باز میکنه و تمام سوزن هاشو شست و شو میده و تمیز میکنه و میبنده
    خیلی هم حرفه ای نیست ولی میگه این کارا که دیگه کاری نداره و میگفت فقط 2 باز کار مکانیکی که این کار رو انجام داده نگاه کرده
    2 - 3 باز اولم که مثلا کاربراتور رو باز کرده سوزن ها و ... شماره بندی کرده تا یه موقع اشتباهی نشه ولی الان خیلی راحت این کار رو میکنه
    ببخشید اگه پر حرفی کردم

13. این کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •