ممنون دوست عزیز
پس نحوه تحویل ایران خودرو فرق داره ... چون من دوستم 2 ماه قبل یه روا خرید و نمایندگی ایران خودرو یه برگه بهش داد که اونو برد به راهنمایی و رانندگی و پلاکش و از اونجا تحویل گرفت .....
ولی سایپا خودش میده .. خوبه
ممنون دوست عزیز
پس نحوه تحویل ایران خودرو فرق داره ... چون من دوستم 2 ماه قبل یه روا خرید و نمایندگی ایران خودرو یه برگه بهش داد که اونو برد به راهنمایی و رانندگی و پلاکش و از اونجا تحویل گرفت .....
ولی سایپا خودش میده .. خوبه
سلام
ببخشید من یه سوال در مورد بیمه بدنه داشتم
من ماشینی که ثبت نام کردم بیمه بدنه هم داره ...
یکی میگفت بیمه بدنه چندین نوع داره ...
کسی هست که بیمه کرده باشه و توضیح بده .... ممنون میشم
![]()
ادم وقتی تجربه کسب میکنه که بتونه نتیجه کارشو ببینه. اما تاثیر نوع روغن خیلی زود مشخص نمیشه که من ببینم مثلا اون آترود بهتر بود یا توتال یا تکتاز یا اسپیدی. بنابراین اینجا ناچارا باید تخصصی عمل کرد.
اما در مورد لنت، لاستیک و ... تجربه میتونه کمک کنه.
در کل فکر نکنم برای "پراید" خیلی نوع روغن حساس باشه. البته گروهی ماشین دوست هستن و سعی میکنن بهترینها را انتخاب کنند. اما برای ماشینی مثل پراید چه لزومی داره که توتال استفاده بشه و خلاصه یه بیست تومنی بزاره پا خرج بدون اینکه نیاز باشه؟
ما واسه چی هر 3500 تا فیلتر عوض میکنید. من از اکثر تعویضیها شنیدم هر دوبار یا سه بار روغن. ولی اصلش اینه که فیلتر بررسی بشه تا اگه کارایی نداره بزارنش کنار.
اصلش همون بیمه کل خود ماشینه. چند نوعش اینه که میتونی تا درصدی و بسته به پولی که میدی بدنه کنی. مثلا اگه کامل بیمه کنی (بهش میگن بیمه بدنه کامل) و خدای نکرده زدی ماشینو داغون کردی به کل ، بیمه پول اونو میده. حالا میتونی علاوه بر خود ماشین ، ضبط صوت و دیگر وسایلش هم بیمه کنی.
کلا بیمه بدنه را تمدید کن هر سال. تخفیف میخوره تازه قسطی هم بهت میدن. دو ماهی 30 تومن!
کدوم يک از اعضا اينجا يا تيونينگ تاک کارشناس شيمي هستند و صلاحيت نظر دادن در مورد روغن و محصولات نفتي شرکت هاي رنگارنگ را به صورت تخصصي دارند...؟
براي امتحان اينکه روغنتان خوب هست يا نه اولا مي توانيد به صدا و کارکرد موتور توجه کنيد و همچنين مي توانيد هر 1000 کيلومتر يا 2000 کيلومتر واني و غلظت و رنگ روغن داخل ماشين را با نمونه اوليه چک کنيد.به اين صورت که يک قطره روغن تازه را روي يک سطح شيب دار ( شيب ثابت ) مي ريزيد و يک قطره از رويغن کارکرده را کنار همان اولي مي ريزيد و مقايسه مي کنيد....
هيچکدام از تعويض روغني ها تخصصي ندارند.بررسي چشمي هم بدرد نمي خورد.خود من به شخصه به علت ارزان بودن ----- و ميل به پاکسازي بيشتر در هر دفعه ----- راا عوض مي کنم.ضمنا به فيلترهاي ايراني اعتمادي ندارم که کارشون را درست انجام بدن در نتيجه روزه شک دار نمي گيرم....
خب اگه دوس داری یه سری اطلاعات درباره روغن اسپیدی بده تا بدونم چطوره؟ البته تبلیغاتشو زیاد دیدم
منم مثل بقيه تخصص من چيز ديگري و نظري نمي دم و توصيه هم نمي کنم.اسپيدي را هم يکبار استفاده کردم و صداي موتور کم شد و روغن ارزوني هم هست.10 تومنه چهار ليتريش....و براي من که زود زود عوض مي کنم بهتره...همين !
به شخصه هم تمام روغن هاي ايراني و خارجي که در يک گريد هستند هم در يک سطح مي دونم مثلا تمام روغن ها sg براي من sg هستند و کاسترول و بهران نداره! ضمنا روغن ايراني را هم چون تقلبي ندارد و همچنين قيمتش بسيار مناسب تر است ( ضمن حفظ کيفيت) ترجيح مي دهم به نمونه خارجي....
یه سوال ساده غیر حرفه ای (نه اینکه بقیه اش حرفه ای بوده)
عوض کردن روغن قلق خاصی داره خود آدم هم میتونه عوض کنه؟
هيچ قلق خاصي نداره...ولي ابزار و مکان خاص مي خواد مثل يک جاي گود ( چال تعويض) و يک آچار رينگي يا بکس براي باز کردن پيچ کارتل و آچار ف ي ل ت ر روغن همين....
اتفاقا من دایی خودم خودش عوض میکنه
به خاطر علاقه ای که به اتومبیل داره یه قیف و یه صافی هم داره
علاوه بر روغن و فیلترش و فیلتر هوا فیلتر بنزین و لنت های جلو و عقب و کلا بیشتر لوازم مصرفی رو خودش عوض میکنه
هر 2 ماه هم کاربراتور ماشینش رو باز میکنه و تمام سوزن هاشو شست و شو میده و تمیز میکنه و میبنده
خیلی هم حرفه ای نیست ولی میگه این کارا که دیگه کاری نداره و میگفت فقط 2 باز کار مکانیکی که این کار رو انجام داده نگاه کرده
2 - 3 باز اولم که مثلا کاربراتور رو باز کرده سوزن ها و ... شماره بندی کرده تا یه موقع اشتباهی نشه ولی الان خیلی راحت این کار رو میکنه
ببخشید اگه پر حرفی کردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)