دوستان من خیلی وقته که راهنمایی خواستم ولی یکمی سرم شلوغ بود گفتم الان بیام ببینم حتما جواب من رو دادید ولی دیدم که اینجوری نیست و هیچکس جواب نداده
حالا اگه جواب من رو هم بدبد ثواب دره
دوستان من خیلی وقته که راهنمایی خواستم ولی یکمی سرم شلوغ بود گفتم الان بیام ببینم حتما جواب من رو دادید ولی دیدم که اینجوری نیست و هیچکس جواب نداده
حالا اگه جواب من رو هم بدبد ثواب دره
سلام
بچه ها من جوی استیک Diamond دارم و میخوام وبریشن رو فعال کنم ولی گزینه فعال نداره.یکی از دوستان گفتن باید درایوش رو باید نصب کنی ولی من درایوش رو ندارم.اگر میشه درایو دانلودش رو بزارین.ممنون میشم.![]()
اقا یکی کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!چرا هیچ کس جواب نمیده اینجا؟چرا اینطوریه اینجا!!!!!!!!!![]()
با سلام به همه دوستان
من یک دسته ps2 رو با تبدیل به pc وصل کردم توی بعضی از بازی ها آنالوگ R محور x , y برعکس میشه
با سلام به همه دوستان
من یک دسته ps2 رو با تبدیل به pc وصل کردم توی بعضی از بازی ها آنالوگ R محور x , y برعکس میشه
سلام دوستان،یه سوال دارم که خواهشآ هر چه سریعتر جواب بدین....
راستش خیلی وقته میخوام یه دسته ی xbox واسه pc بخرم...
امروز تو یه سایتی دیدم یکی از بچه های اون سایت یه دسه مشکی(به گفته ی خودش اصل)رو به قیمت 30 تومن میفروشه(بیسیمه و دست دوم)
ولی چون اطلاعات زیادی در این مورد نداشتم گفتم از شما دوستان بپرسم که ایا ارزش خریدن داره این دسته؟؟؟
راستی قیمت نو این دسته چنده و چی همراهش داره...
این یارو فقط دسته رو 30 تومن میده و باتری هم نمیده...
راستی قیمت ----- دسته چنده؟؟؟
در کل ایا می ارزه اینو بخرم یا نه ؟؟؟؟
بینهایت ممنون...![]()
برای pc حتماً باید رسیورش هم باشه که جایی جدا نمیفروشن.
قیمتش با ----- 72 تومن هست. باتری دراسل هم توش داره (ولی شارژی نیست)
این دسته هم 30 نمیارزه. و اصلاً به درد شما هم نمیخوره
فکر میکنم حدود 35 تا 40 نوی همین دسته باشه.
من از کجا یه دسته ی سیمدار اصل xbox بخرم واسه pc؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمتش چنده؟؟؟
به جز دسته چه چیز دیگه ای رو باید بخرم که روی pc کار کنه؟؟؟
Last edited by LiverBarca; 19-04-2011 at 02:03.
هم میتونید دسته سیم دار بخرید هم بیسیم که مخصوص pc باشه.
یه فروشگاه اینترنتی تو pm بهت معرفی میکنم که دسته هاش اصله
سلام
در مورد گیرنده ( که الان خودم یکیشو دارم ) باید بگم اکثر فروشگاهها ندارن در مورد قیمتش هم باید بگم حدود 27 تا 33 تومنه اینجا تبلیغ میشه وگرنه یک جا رو که میدونم داره بهت آدرس میدادم .
اگه میخوای دسته بخری همین دسته های ایکس باکس بیسیم واقعا ارزش پولی که روشون میپردازیمو دارن . اگه میخوای نو بخری که حتما از فروشگاههای معتبر بخر ( علارغم اینکه هنوز دسته بیسیم تقلبی من توی بازار ندیدم ) اما اگه میخوای دسته دوم بخری اول از همه میزان اعتماد به طرف از جهت اینکه چقدر با دسته کار کرده مهمه از روی ظاهر دسته هم میشه تا حدودی متوجه شد که چقدر کار کرده اگه روی آنالوگها رو نگاه کنی چهار تا نقطه دیده میشه هر چقدر بیشتر از یک دسته استفاده شده باشه اون نقطه ها بیشتر ساییده شدن بخصوص آنالوگ سمت چپ که مال جهتاس .
در حال حاضر نزدیک به 100 درصد دسته های سیمدار موجود در بازار تقلبی هستن و نهایتا چند هفته بیشتر کار نمیکنن و بعد از این مدت آنالوگاشون خراب میشه ( از بابت این اظهار نظر کاملا مطمئن باش )
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)