یعنی چی دوست عزیز ، چرا دروغ میگین ... مگه بازی Crysis 2 اومده که در پست های بالاتر قرار دادین ؟؟؟![]()
یعنی چی دوست عزیز ، چرا دروغ میگین ... مگه بازی Crysis 2 اومده که در پست های بالاتر قرار دادین ؟؟؟![]()
دوست عزیز حتما منظورش warhead بوده!
یکم مهربون تر باشیم با هم بد نیست![]()
سلام به همه دوستان
کارت گرافیک من SAPPHIRE 5850 هست
مانیتور هم 22 اینچ
میخوام بدونم بازی PES 2010 رو حداکثر تو چه Resolution میتونم اجرا کنم؟
آیا 1080*1920 میشه؟
آره بابا برو تا جا داره بزار حالشو ببر.
مشکل همینه که تو حالت 1080*1920 وقتی شوت میکنم یه حالت خط افقی تو صفحه میاد اما وقتی resolution پایین میارم درست میشه
احتمالا از درایور کارتتون هست.جدیدش رو نصب کنید.90 درصد حل میشه!مشکل همینه که تو حالت 1080*1920 وقتی شوت میکنم یه حالت خط افقی تو صفحه میاد اما وقتی resolution پایین میارم درست میشه
version جدید درایور گرافیک تست میکنم ولی فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه
وقتی NFS:Shift رو اون طوری میکشه واسه چی نباید PES رو نیاره. احتمالا بازی خرابه.
سلام به همه
من قصد دارم سیستممو جوری کنم که تا دو سال بتونم تمام بازیهایی که میانو بازی کنم در حد خوب راستش هیچ اطلاعاتی هم در مورد گرفیکو رمو این جور چیزا ندارم
شما چی پیشنهادی دارین از رم گرفته تا گرافیکو مادربردو و cpu
راستش الان رمم 512 هستش گرافیک 128 و cpu فکر کنم همین باشه cpu 3.06GHz مادربردم هم نمیدونم چیه اثلا!!!!!
اینارو بخوام عوض کنم شما چه پیشنهادی دارین اگه میشه راهنمایی هم کنید که چقدر خرج بر میداره
مرسی![]()
اگه مشکل پول نداری برو به یارو ینا رو بگو:
Graphic Card: GeForce nVidia 1G 9800 XFX
RAM: 4G DDR2
CPU: INTEL 8800 Gz Core Due 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)