nacturne babate posti ke gozashti manoonam
الان دارم لیست رشته های بدون کنکورو میبینم واقعا با حاله حتی نمایش شیرازم غیر انتفاعیش بدون کنکور شده فقط نمایش سوره و نبی نیست وگرنه همه رشته ها تو غیرانتفاعی تقریبا هستن تو پیام نورم عکاسی نیست ولی خیلی باحاله من پارسال همش تو فکر قبولی برا شیراز بودم اما حالا امسال بدون کنکور میشه رفت!حتی طراحی صنعتی نو شهر و قایم شهر!!!!!!!!!!یه سوال اگه کسی امید نداشته باشه به قبولی تو یه رشته خوب برا پیام نور یا غیر انتفاعی که آبان انتخاب رشته کرده و اینجا بتونه قبول بشه چی؟
خوب از دستش که میره باید جوابای مارو زودتر میدادن که کسایی که جای خوب قبول نشدن برن اینجاها شرکت کنن .ولی اگه اینطور بشه خدایا شکر امسال کنکور دادم تموم شد وگرنه معلوم نبود سال دیگه چند نفر اساسی میخوندن برا کنکور چون مطمینن اونایی که سال دیگه کنکور میدن کارشون خیلی سخت میشه چون متقاضی برا رشته های خوب و خاص زیاده اما تعداد رشته های خوب کم.چون هر چی باشه این رشته ها خوبن اما برا اونایی که به هر قیمتی فقط میخوان مدرک داشته باشن و فقط دنبال دانشگاه رفتنن.اما بازم خوبه شاید اگه پارسال بود من الان داشتم مدیریت جهانگردی یا یه همچین چیزی میخوندم چون پارسال من حتما وسوسه میشدم واسه جهانگردی.امیدوارم همه قبول بشن بچه هایی که کنکور دادن تابستون نیازی به این انتخاب رشته نداشته باشن اصلا و بهترین جایی که انتظار داشتن قبول بشن. ولی باحال بود.!!!!
![]()
عزیزم یه ده بیستا شهر دیگم بزن تعارف نکن. والا عکاسی فقط تهران داره و اصفهان و سمنان اگه اشتباه نکنم که من با رتبه 407 سهمیه کل منطقه دو سمنانو اوردم البته انتخابای بعدم بود و تو کارنامم زده بود اوردم اما اونای دیگه رتبه زیر 100 میخواد چون هر کی متمرکز انتخاب میکنه انتخاب اولش نباشه دومش 90 درصد عکاسیه. البته پیام نورم عکاسی داره که تهران و یزد و تبریزو اصفهانو یکی دو جا دیگه هست که باید داشته باشه که البته باید بومیش باشی و اونم اولین انتخابای پیام نور حساب میشه یعنی رتبت نهایت 1000یا 1500 همین. موفق باشی
ممنوون betiart.خب من از کجا بدونم کجاها داره این رشترو.من از تجربی اطلاعاته کافی دارم نه این....بعدشم شماها اینجا چیکاره این پسباید اطلاع بدین دیگه...بازم کلی ممنووووووووون
خواهش میکنم کمکی از دستم بر باید حتما چراک هنه به قول ندامون!!البته میتونی دفترچه انتخاب رشته رو هم از سایت سنجش دانلود کنی اون تو زده چه شهرایی چه رشته هایی میگیرند. البته امسال همونطور که باید بدونی خیلی رشته ها بدون کنکور شدن اما با این حال رشته های شبانه روزانه را میتونی تو دفترچه ببینی. امیدوارم موفق باشی و یکی از قبولی های سال دیگه رشته عکاسی تهران باشی.![]()
برای رشته نمایش-بازیگری دانشگاه تهران چه رتبه ای باید آورد.؟؟؟؟![]()
سلام به همهبرای قبولی توی رشته عکاسی همون که دوستمون گفتن باید زیر 100 باشین.البته برای انتخاب رشته ی عکاسی این نکته رو مد نظر داشته باشین که از رشته های پر هزینه هست.رشته نمایش هم نیمه متمرکزه و علاوه بر کنکور یه ازمون عملی هم داره. برای ازمون عملی که من رفتم تا رتبه 3000 دعوت به مصاحبه شده بودن ولی این هیچ تضمینی نیست که سال بعد هم همینطور باشه.البته هر چه رتبه کنکورتون بهتر باشه به نفعتون هست.ضمنا بچه های کنکوری هنر این رو هم باید بدونن که خیلی به شایسته سالاری بها داده نمیشه و موارد دیگه بیشتر مهم هستن که نیاز به ذکر نیست و همه میدونن.
Last edited by sevil_son12; 17-01-2013 at 17:15.
سلام
کیا از دیر اومدن جوابای کنکور خسته شدن؟
یکیش خودم
نمیشه بریم به آقای توکلی بگیم بابا جون هرکی دوسداری جواب کنکور مارو بزار توسایت این همه جوونو خیالشونو راحت کن
میشه هان؟!![]()
منم خسته شدم البته زیاد بهش فکر نکن یه 20 روزی دیگه مونده تا جوابا احتمالا بعد 22 بهمن جوابا میاد. اما اگه تونستی به توکلیان بگی از طرف منم بگو.
![]()
وای نه ازکجامیدونی 22 به بعد میاد؟ مطمئنی؟ میگم بیاید بریم جلو در سازمان سنجش تظاهرات کنیم بگیم بابااااااااااااااااا جوااااااااااااااااااااااب ببببببببببببببه کنکور مارووووووووو بگید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)