تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 394 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

چی بگم والا دوستمون خریده میگه کیفیت صداش در حد سری N نوکیاس حالا اگه اینم نباشه اصلا کیفیت صداش باید اینقدر بالا باشه که با گوشی نشه مقایسش کرد.
    ( دوستمون در مورد دوربینش صحبت کرد پس حتما نانو نسل 5 ه)
    یه ترسی به جونم افتاده که نکنه بخرم و صداش بزنه تو ذوقم
    واسه من 180 ت پول پلیر زیاده حالا اگه چیز دیگه ای بود بحسش فرق میکرد ولی میترسم یه پلیر بگیرم 180 و فقط پول اسمشو داده باشم.

اگه من بتونم با 90 تومن یه U5 بگیرم که کیفیتش در حد نانو نسل 5 باشه قید مسائل جانبی نانو رو میزنم حدود 90 تومن کمتر خرج میکنم میرم U5 میگیرم.

والا من دارم هر روز حتی امروز با نانو 5جی کار میکنم و صداش رو با هدفون میشنوم هیچ فرقی با ای تاچ نداره ...
    ای تاچ هم هیچ فرقی با کلاسیک نداره ........
    نانو 5 جی فقط اسپیکرش کیفیت نداره که اونم با اون اندازه عالی هست ...
    ........
    راستی دوستان تاچ ایپاد تاچ برعکس فکر غلطی که خیلیا دارن که با گرما کار میکنه این طور نیست نوع تاچ خازنی هست و حسگر هایی که روی صفحه اش هست بار الکترواستاتیک پوست بدن رو حس میکنه همین .... سطح پوست بدن هم دارای این نوع بار هست شما اگه یه جسم دیگه ای هم که بار الکترواستاتیک داشته باشه بزنید بهش کار میکنه ... البته باز حساسیت های مختلفی هم داره که بهترین شرکتی که این نوع تاچ رو داره اپل میباشد ...
    شما میتونید تاچ ای تاچ و ایفون رو باسایرین مقایسه کنید ...
    Last edited by a.z.p.z; 09-11-2009 at 19:15.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

اگه ميشه به من هم يه كمكي بكنيد :

من رفتم رايتك ( تو مركز كامپيوتر ايران ) گفت 8 گيگ Iriver E50 ديگه نمياد قيمتش هم 95 تومن بود ، منم ميخواستم اينو بخرم كه خورد تو حالم.

u5 cowon هم كه ديگه توليد نميشه و از قيافشم زياد خوشم نميومد.

يه Creative EZ300داشت كه ميداد 115 تومن و چيزه خوبي به نظر ميومد

حالا به نظر شما من با حدود 110 تومن چي بگيرم؟؟ اين EZ300 چطوره؟؟ با اين قيمت چيزه ديگه‌اي هم ميتونم بخرم؟؟
    خب مدلهای بالاتر از همون سری E رو چی ؟ ... E150 ؟ E200 ؟ ... چک نکردی یا نداشت؟

//

تولید نشدن یه مدل رو بی خیال .. خیلی مدلها هنوز تو بازارن و تولید هم نمیشن .. بحث اینه که هنوز موجودی داشته باشن، شما میری و می خری ... از نمایندگی cowon بازار رضا پرسیدی ؟ .. گفت ندارم؟

//

EZ300 نسخه جدید مدل موفق موزائیکه ... مدل خیلی خوبیه از نظر شیکی و کیفیت صدای عالی .. اسپیکر هم داره.
    ممنون محمد جان و همچنین اقای فارس گلف.
    من از s9 خیلی خوشم میاد ولی حیف که پولش یکم زیاده و یکم سختمه اینقدر پولشو بدم از اون طرف از قیافه d2 هم زیاد خوشم نمیاد ولی باهاش کنار میاد.
    ممنون از همه که رهنمایی کردن ما بریم واسه جمع بندی خرید d2 شاید تو این مدت جمع بندی i9 هم اومئ رفتیم اونو خریدیم.
    به سلامتی .. ایشالا هر چی می خری راضی باشی .

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

خب مدلهای بالاتر از همون سری E رو چی ؟ ... E150 ؟ E200 ؟ ... چک نکردی یا نداشت؟

//

تولید نشدن یه مدل رو بی خیال .. خیلی مدلها هنوز تو بازارن و تولید هم نمیشن .. بحث اینه که هنوز موجودی داشته باشن، شما میری و می خری ... از نمایندگی cowon بازار رضا پرسیدی ؟ .. گفت ندارم؟

//

EZ300 نسخه جدید مدل موفق موزائیکه ... مدل خیلی خوبیه از نظر شیکی و کیفیت صدای عالی .. اسپیکر هم داره.

به سلامتی .. ایشالا هر چی می خری راضی باشی .
    خيلي ممنون كه جواب دادين

E200 و E150 يه مقدار بزرگ و سنگين هستند ( كوچيك و سبك بودن براي من مهم هست ) و البته قيمت 8 گيگشون از بودجه من ميزنه بالا.

اين E50 هم كه ديگه نيست همه جارو گشتم هيچ جا نداشت و ميگفتن زنگ بزن شايد اورديم ...... شما جايي سراغ ندارين داشته باشه؟؟

اگر اين EZ300 كيفيت صداش خوبه همين برم بخرم ....... چند وقته اومده؟؟ قيمت و قيافش كه خوبه فقط كيفيت صداش موندم !!

Last edited by dsa; 09-11-2009 at 19:50.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هه هه ، استاد دست کم گرفتی ما رو ها ، قبل از این که شما بگید ، هم این جا رو زیر و رو کردم ، هم پی تی رو
    آره دیدم ، خورد تو ذوقم
    اولشه ؟ صبر کنم می آد پایین یا نه ؟
    بی خیال استاد ، جدی گرفتی ها
    من برای خرید یه دیوایس 50 تومانی یه ماه کامل ریویو می خونم ، برا 250 ت خودتون 2*2 تا کنید دیگه ....
    اول انتخاب کنیم ، بعد می ریم سر قیمت ( قیمت اینترنت هست دیگه ، فوقش 20 ت بالاتره ، اون هم که .... : دی )
    //

استاد ، کارای سخت سخت می خواید ها ... .... چشم
    //

واااااااااااو
    عجب چیز خفتی بود ، یه فیلم از یوتیوب دیدم ، طرف با چاقو افتاده بود به جونش ، لامصب هیچی اش نشد ، خیلی مرده ( لینک بدم ، خیلی حال می ده ها ؟ )

//

باشه ، بذارید اول پیست کنم اینجا ، می ریم سرش

استاد دستاتون رو گرم کنین که حالا حالا ها باید تایپ کنید
    نه - قیمت s9 چندان پایین تر از این نمیاد و الان در حالت ثباته ..
    اوستاد سلام

بگذریم ، سرتون رو درد نیارم استاد ، برم سر اصل مطلب ، این وی پلاس دلم رو یه چند وقتیه که زده ( یکی نیست بگه چی دل تو رو نزده ) هم چنین اون 630 کریتیو ...

تو فکرم که یه یه برنامه بلند مدت ، شاید هم کوتاه مدت ، نمی دونم ، جفتش رو عوض کنم ....

انتظارات ام از پلیر اینه :
    1 _ پخش صدای خوب
    2 _ پخش فیلم هم خوبه ، و خوب هم باشه ( تازگی ها فیلم می بینم ، و تو فکر این هستم که نصف عمرم رو که تو مترو هدر می دم ازش استفاده کنم ....، بحث ساب تایتل هم پیش میاد ، اما اگه نشد ، نشد )
    *** راستی استاد ، تازگی که نمی شه گفت ، اما یه یک سالی می شه که یه 19 اینچ خوب خدا به ما داده ، توش فیلم دیدم لذت خوبی داره ، فیلم دیدن تو یه پی ام پی ، خیلی تو ذوق ام می زنه ؟ نظر شما ؟
    3 _ تاچ نباشه بیتره
    4 _ خروجی داشته باشه خوبه ( خوراکه فیلم با بروبچ )
    5 _ باتری اش مرد باشه
    6 _ برای فیلم نه ، اما برای آهنگ ، دیتا ترنسفرش دهن آدم رو صاف نکنه ، یعنی بدون برنامه هم بشه این کار رو کرد ، پلی لیست هم سریع بشه درست کرد
    7 _ Clock, Alarm, Calendar, Task, Contacts
    این موارد و از این دست خرت و پرت ها برام خیلی اهمیت نداره ، اما باشه بدک نیست
    8 _ رادیو که حزو باینفک باشه
    9 _ رادیو ریکودینگ هم باید باشه دیگه ، اصلا نمی شه گذشت ازش
    10 _ظرفیت اش بالا باشه
    11 _ فعلا همین ، شما چیزی به ذهنت نمی رسه ؟
    می دونم این ها هم زیاده ، هم خیلی ایده ال گرایانه ، اما از اینجا شروع کنیم تا دونه دونه فیلتر بشن ....

ببخشید ، به بیراهه رفتم ...

در مورد هدفون هم این 630 خوبه ، اما هم این که وقت تعویض اش رسیده ، هم این که خسته شدم ، دوست دارم تو همین حدود ها یه مدل \ مارک دیگه رو بگیرم برای تنوع ، اون هم این ایر ، و اون هم با همین کیفیت ، راضی ام ازش ....

این فکر هنوز خیلی خامه استاد ، 3 _ 4 روزه که کک اش افتاده به جونم ، برای اولین دیدار هم s9 از cowon رو دیدم ، همین ، بدم نیومد ازش ، ولی خیلی چیزی نمی دونم ازش ....

خیلی مخلصیم استاد
    یا حق
    حالا بدشانسی خورده به روزهایی که سر من قدری شلوغه ... ولی من سعی می کنم روزی یه مرحله کار رو پیش ببرم و البته دوستان خوب دیگه هم هستند ..

بیاین اول یه بررسی مقایسه ای روی iriver P7 و s9 داشته باشیم:

+ حمایت فرمت اش از s9 ضعیف تره .. باید همه ویدئوها رو تبدیل کنی
    +صفحه لمسی اش از s9 ضعیف تره
    + عملکرد s9 روی قابلیت های جانبی مثل ضبط صدا ، و طراحی و منوها بهتره ..
    + نرم افزارهای همراه s9 بهتر هستن و ضمناً بین دو حالت mtp و ums می تونه جابجا بشه.
    +باتری s9 بیشتر عمر می کنه : 37 ساعت در مقابل 55 ساعت.

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

نه - قیمت s9 چندان پایین تر از این نمیاد و الان در حالت ثباته ..
    خوش خبر باشی ، زدی تو ذوقم

حالا بدشانسی خورده به روزهایی که سر من قدری شلوغه ... ولی من سعی می کنم روزی یه مرحله کار رو پیش ببرم و البته دوستان خوب دیگه هم هستند ..

بیاین اول یه بررسی مقایسه ای روی iriver P7 و s9 داشته باشیم:

+ حمایت فرمت اش از s9 ضعیف تره .. باید همه ویدئوها رو تبدیل کنی
    +صفحه لمسی اش از s9 ضعیف تره
    + عملکرد s9 روی قابلیت های جانبی مثل ضبط صدا ، و طراحی و منوها بهتره ..
    + نرم افزارهای همراه s9 بهتر هستن و ضمناً بین دو حالت mtp و ums می تونه جابجا بشه.
    +باتری s9 بیشتر عمر می کنه : 37 ساعت در مقابل 55 ساعت.
    خوبه ، تا اینجای کار که پی 7 از اس 9 باخت ...
    ولی به نظرم می مومد پی 7 هم یه چیز هایی اش بهتر از اس 9 باشه ها ؟
    دقیق نخوندم پی 7 رو ، اما به نظرم اینجوری می اومد ...

راستی استاد ، هر فیلمی ، با هر اندازه ای بزنیم تنگ اس 9 ساپورت می کنه ؟
    ( امروز یه wmv ریختم رو N78 ام ، اما تصویرش رو نمی تونست پخش کنه ، فکر کنم مال اندازه تصویر بود ، اس 9 از این بازی ها در نمی آره که ؟ )

ما مزاحم شدیم ، شرمنده ، شما هر وقت فرصت کردی ریپلای کن
    مخلصیم
    یا حق

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خيلي ممنون كه جواب دادين

E200 و E150 يه مقدار بزرگ و سنگين هستند ( كوچيك و سبك بودن براي من مهم هست ) و البته قيمت 8 گيگشون از بودجه من ميزنه بالا.

اين E50 هم كه ديگه نيست همه جارو گشتم هيچ جا نداشت و ميگفتن زنگ بزن شايد اورديم ...... شما جايي سراغ ندارين داشته باشه؟؟

اگر اين EZ300 كيفيت صداش خوبه همين برم بخرم ....... چند وقته اومده؟؟ قيمت و قيافش كه خوبه فقط كيفيت صداش موندم !!

EZ300 کیفیت خیلی خوبی داره .. تایید میشه ... چه از نظر طراحی ، چه از نظر امکانات و کیفیت صدا ..

8. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dsa

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوش خبر باشی ، زدی تو ذوقم

//
    خوبه ، تا اینجای کار که پی 7 از اس 9 باخت ...
    ولی به نظرم می مومد پی 7 هم یه چیز هایی اش بهتر از اس 9 باشه ها ؟
    دقیق نخوندم پی 7 رو ، اما به نظرم اینجوری می اومد ...

راستی استاد ، هر فیلمی ، با هر اندازه ای بزنیم تنگ اس 9 ساپورت می کنه ؟
    ( امروز یه wmv ریختم رو N78 ام ، اما تصویرش رو نمی تونست پخش کنه ، فکر کنم مال اندازه تصویر بود ، اس 9 از این بازی ها در نمی آره که ؟ )

ما مزاحم شدیم ، شرمنده ، شما هر وقت فرصت کردی ریپلای کن
    مخلصیم
    یا حق
    زندگیا سخته دیگه
    //
    مزیت P7 در مقابل S9 فقط می تونه صفحه نمایش بزرگترش باشه از نظر من .. حالا باز شاید چیز جزئی (مثلا یه قابلیت اص) از قلم انداخته باشم .. باز چک می کنم.

//

نه دیگه - بهشت هم نیست که هر فرمتی بذاری روش پخش کنه ... اما اینکه ساپورت native (یعنی بدون نیاز به تبدیل) از divx و xvid داره بسیار خوب و مطلوبه ... wmv هم ساپورت می کنه ... باز با این احوال توجه داشته باش که خیلی موارد می تونه موثر باشه در اینکه ویدئوی شما توسط دستگاه خونده نشه (باند صدای ویدئو اگه فرمت خاص باشه - مختصات فنی ویدئو اگه بالاتر از توان دستگاه باشه - ...) ... ولی باز همونطور که گفته شد : دردسرت کمتره ..

//

اختیار داری.

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سخت مال یه دقیقه اشه ....
    مزیت P7 در مقابل S9 فقط می تونه صفحه نمایش بزرگترش باشه از نظر من .. حالا باز شاید چیز جزئی (مثلا یه قابلیت اص) از قلم انداخته باشم .. باز چک می کنم.
    * اون خ رو جا انداختی ، یه ساعته سر کار ام : دی
    شاید ، الآن باز خودم کامل یه نگای می اندازم بهش ...

نه دیگه - بهشت هم نیست که هر فرمتی بذاری روش پخش کنه ... اما اینکه ساپورت native (یعنی بدون نیاز به تبدیل) از divx و xvid داره بسیار خوب و مطلوبه ... wmv هم ساپورت می کنه ... باز با این احوال توجه داشته باش که خیلی موارد می تونه موثر باشه در اینکه ویدئوی شما توسط دستگاه خونده نشه (باند صدای ویدئو اگه فرمت خاص باشه - مختصات فنی ویدئو اگه بالاتر از توان دستگاه باشه - ...) ... ولی باز همونطور که گفته شد : دردسرت کمتره ..
    آره ، این طوری بیتره باز
    می خوام بدونم مثلا یه دی وی دی ریپ 700 مگی ای که دان می کنم ، عقلش می رسه پخش کنه یا نه ؟
    الآن دیدم ، تو مشخصات فیلم زده بود 304*720، من که بعید می دونم بتونه ...

ادیت 1 : الآن رفتم دیدم ، زده بود ( اگه اشتباه نکنم ) 480*272 یعنی همون اندازه ال سی دی اش ، اما ، اما ، اما a3 رو دیدم ، زده بود ماکس می تونه 1280*720 رو پخش کنه .... آخه چرا ؟ چرا اون می تونه ، این نمی تونه ؟ همه اش زیر سره ....

*** شما تا حالا تلاش کردی فیلم تو zen ببینی ؟ ( منظورم مثلا دی وی دی ریپ ، یا اچ دی ریپه ) پخش کرده ؟ کانورت کردی شما ؟
    ... به این شانس

شما لطف داری سیمور جان
    Last edited by akhoond; 11-11-2009 at 11:54.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

باز هم سلام

گفتم هم کار استاد رو راحت تر کنم ، هم این که یاد دوران جوونی افتادم گفتم بذار خودم یه خرده دست به کار بشم ، بقیه دوستان هم اگه منت بذارن ، نظر بدن ، ممنون شون می شم ...

یه مقایسه کاملا سر انگشتی کردم ، بدون این که به ریویو خاصی لینک بدم ، فقط از توی مشخصات خود سایت ها برداشت کردم ، پس دونه دونه اش نیاز به تایید و تاکید داره ، زحمتش رو استاد و بقیه دوستان بکشن ، تنکس

انتظارات ام از پلیر اینه :
    1 _ پخش صدای خوب
    تا اینجایی که من فهمیدم ، می شه هم روی کریتیو حساب باز کرد ، یعنی حرف واسه زدن داره ، هم رو کاوون ، کاوون اگه اشتباه نکنم ، یه نموره باید سر تر باشه ، اینجا کاوون برتره .
    2 _ پخش فیلم هم خوبه که داشته باشه
    فیلم که هم اکس فای ساپورت می کنه ، هم اس 9 ، اما به نظرم اس 9 سرتره تو پخش فیلم بنا به دلایل پایین ، اما همون سوال پست قبلی ام پا برجاست
    3 _ تاچ نباشه بیتره
    فکر می کردم نگهداری تاچ برام سخت باشه ، اما با توجه به این ویدیو از یوتیوب
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظرم خیلی نباید سخت باشه ، و نیز این که اولین دیوایس تاچ ام هست ( چه موب چه پلیر ، تاچ نبودن تا به حال ) و دلم رو صابون زدم برای اون کاپاسیتیو بودنش
    تو این مورد هم به نظرم اس 9 سر تره
    4 _ خروجی داشته باشه خوبه ( خوراکه فیلم با بروبچ )
    این مورد تقریبا مهمه .... مبتلا به هستم بهش ، اس 9 رو دیدم که داره ، اما کریتیو رو ندیدم که چیزی گفته باشه ... اینجا هم اس 9 ...
    5 _ باتری اش مرد باشه
    اون جوری که من دیدم ، باتری اس 9 رو کاغذ 55 ساعت برای موسیقی و 11 ساعت برای فیلم پلی بک داره ، ولی کریتیو 25 ساعت داره ، مشخصا اینجا هم اس 9
    6 _ برای فیلم نه ، اما برای آهنگ ، دیتا ترنسفرش دهن آدم رو صاف نکنه ، یعنی بدون برنامه هم بشه این کار رو کرد ، پلی لیست هم سریع بشه درست کرد
    در مورد آهنگ چیزی ندیدم ، اما برای فیلم که شما هم فرمودید ، کاوون native هست ...
    اما اگه اشتباه نکنم ، هنوز کریتیو به درد ترنسفر از طریق برنامه مبتلاست ، درسته ؟
    7 _ Clock, Alarm, Calendar, Task, Contacts
    این موارد و از این دست خرت و پرت ها برام خیلی اهمیت نداره ، اما باشه بدک نیست

اصلا مهم نیست ، جزو ارزش افزوده باید محسوب بشه
    8 _ رادیو که حزو باینفک باشه
    اینجا هم اس 9 برنده است هم کریتیو
    ولی مزیت اس 9 ، تیریپ تیونرش هست ، با مزه است
    9 _ رادیو ریکودینگ هم باید باشه دیگه ، اصلا نمی شه گذشت ازش
    بعد از اون مرحوم سامسونگ ، دیگه نتونستم چیزی از رادیو ریکورد کنم ، اما این اس 9 رادیو ریکوردینگ هم داره
    *** بازی که در نمی آره مثل اون کریتیو ؟ اوکی هست استاد ؟
      محتوای مخفی: سامسونگ 

10 _ظرفیت اش بالا باشه

این هم تا اینجا اصلا مهم نیست ، چون برای جفتش داریم رو 16 گیگ صحبت می کنیم
    11 _ فعلا همین ، شما چیزی به ذهنت نمی رسه ؟
    چیزی هست استاد ؟

*** چیزی که باز اس 9 رو از ایکس فای 2 برتر می کنه ، 0.3 اینچ سایز بزرگ تر ، و همین طور این که اس 9 دارای 16 م کالر هست ، اما ایکس فای II داریای 262 ک کالر ( ایکس فای I هم 16 م کالر هست ، اما با اینچ کوچکتر )
    اس 9 Amoled هست ، اما کریتیو TFT راستش چیزی نمی دونم از Amoled اما قاعدتا باید به نسل جلو تر از تی اف تی باشه دیگه
    در این مورد هم اس 9 برتره ، رو کاغذ ....

در مورد هدفون هم این 630 خوبه ، اما هم این که وقت تعویض اش رسیده ، هم این که خسته شدم ، دوست دارم تو همین حدود ها یه مدل \ مارک دیگه رو بگیرم برای تنوع ، اون هم این ایر ، و اون هم با همین کیفیت ، راضی ام ازش ....
    اگه چیزی هست ، که هیچ ، اگه نه همون 630 ، چندان مهم نیست

یه چیزی که دیدم ، اس 9 پایین تر از بقیه دیوایس ها قرار می گرفت ، خروجی اش بود :
    Max output Stereo, Left 29mW + Right 29mW (16 Ohm earphones)
    لینک :
      محتوای مخفی: لینک 
    http://www.jetmall.net/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=500

در این مورد چی استاد ؟ مثلا برای d2 رو ببنید :
    Output 37mW + 37mW(16 Ohm Earphone)
    اس 9 ضعیف تره ....

راستی ، در مورد d2 :

جسارت نشه استاد ، دی 2 در مقابل اس 9 که اصلا حرفی برای زدن نداره که ؟ اس 9 همه چیش سر تره ، درست می گم یا دارم اشتباه می کنم ؟ اگه چیزی هست که من نمی دونم ، بفرمایید .

باز هم ، راستی استاد ، دیروز یه سر باید می رفتم ایران ، یه سر به رایتک هم زدم ، ایکس فای 2 رو نیاورده بود ... پی 7 رو هم من ندیدم تو مغازه اش ، گفت کاوون هم راست کارش نیست

فعلا تا اینجای کار ، تنها مشکل اس 9 ، هزینه اش هست ..... تا ببینیم خدا چی می خواد ...
    ادیت : راستی استا د، الآن به ذهنم رسید ، الآن داشتم می دیدم که 16 گیگ رو زده 200 دلار ، به نظر شما ، این 100 اختلاف ارزش داره کسی برام بیاره ( با توجه به مباحث گارانتی و این حرف ها و و و و و ... ) نظر شما ؟
    ادیت 2 : استاد ، این اس ناین ، قابلیت تبدیل به مس استوریج رو داره یا نه ؟ مثل این zvp که می تونم قسمتی اش رو انتخاب کنم برای مس استوریج ...

باز هم ممنونم از لطف تون ، منتظر نظرتون هستم

مرسی
    یا حق
    Last edited by akhoond; 11-11-2009 at 16:53.

13. این کاربر از akhoond بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره ، این طوری بیتره باز
    می خوام بدونم مثلا یه دی وی دی ریپ 700 مگی ای که دان می کنم ، عقلش می رسه پخش کنه یا نه ؟
    الآن دیدم ، تو مشخصات فیلم زده بود 304*720، من که بعید می دونم بتونه ...

ادیت 1 : الآن رفتم دیدم ، زده بود ( اگه اشتباه نکنم ) 480*272 یعنی همون اندازه ال سی دی اش ، اما ، اما ، اما a3 رو دیدم ، زده بود ماکس می تونه 1280*720 رو پخش کنه .... آخه چرا ؟ چرا اون می تونه ، این نمی تونه ؟ همه اش زیر سره ....

*** شما تا حالا تلاش کردی فیلم تو zen ببینی ؟ ( منظورم مثلا دی وی دی ریپ ، یا اچ دی ریپه ) پخش کرده ؟ کانورت کردی شما ؟
    ... به این شانس

شما لطف داری سیمور جان
    در مورد حمایت از فرمت : ببین اصولاً مساله مهمتر از فرمت ، پروفایل فرمته .. فرقش همون قضیه "هر گردی گردو نیست" هستش .. یعنی دوتا فایل divx شاید داشته باشیم که یکی رو این پلیرها در پخش اش به مشکل بخورن و اون یکی رو روان پخش کنن .. پروفایل شامل مشخصات فنی مثل وضوح ویدئو، کدک صدای ویدئو (که مثلا mp3 باشه ، یا ac3 ...) ، بیت ریت و اینطور چیزاس ... معمولاً اونایی که ریپ می کنن حواسشون به این قضیه هست .. یعنی اصلاً یکی از اهداف اصلی موقع ریپ اینه که بعداً یه mp3 player یا یا پلیر خانگی در صورت حمایت استاندارد (یا همون native) از این فرمت ها مشکلی نداشته باشه ..

با اون حساب فرض رو بر این بذار که

//

در مورد هدفون : ببین EP630 خوبه .. اما اگه پولش رو داری و دوست داری بیشتر خرج کنی .. EX35 از سونی خیلی خوبه که میشه 27 تومن حدوداً ...

//

مقایسه هات هم که خیلی خوب بود من چک کردم ..

//

اون موردی که اشاره کردی 37+37 mw و ... مربوط میشه به بلندی صدا .. از این نظر خیالت راحت باشه .. هم 37+37 و هم 29+29 به اندازه کافی بلند هستن و از اکثر پلیرهای هم رده به شکل قابل توجهی بلندترن؛ انقدر که احتمالا سمت اینکه صدا رو به max برسونی نری و اگه هم خواستی بری چه باک! .. البته با احتیاط ..

//

در مورد اینکه رفتی پاساژ ایران : بهرحال اگه همون طرفا، خواستی دنبال cowon بگردی ، بازار رضا نمایندگی داره - اگه iriver میخوای همون نمایندگی cowon بازار رضا این رو هم داره ....

//

در مورد مقایسه D2 و S9 : خب البته مقایسه چندان عادلانه ای نیست ، اینا در دو نسل مختلف تولید شده ان و طبیعیه که درسهای آموخته کمپانی از تجربه قبلی اش (D2) بهش کمک کرده در تهیه یه محصول بهتر یعنی s9. بله - اصولاً میشه S9 رو برنده قطعی این رقابت اعلام کرد .. اما خب D2 هم میتونه مزایای خاص خودش مثل سایز کوچکتر و قابلیت افزایش حافظه رو داشته باشه ..

//

در مورد اختلاف قیمت ایران و خارج: والا این بحث "جنس کمیاب رو در ایران قیمتش رو بالا می برن و آیا می ارزه و نمی ارزه و چی کار میشه کرد و.. " قبلاً یه بحث مفصلی در تاپیک دیگه داشتیم .. خلاصه اش اینه که در ایران : مجبوریم و صد البته چون اینطور مارک ها گارانتی خاصی هم ندارن (این cowon البته انگار بدک هم نیست گارانتی اش - اما کلا بحث اینه که اگه خراب بشه طرف میخواد چی کاره اش کنه) و ضمناً اختلاف قیمت اگه بالا باشه ارزشش رو داره که از خارج بیارن .. پس اگه کسی می تونه با اطمینان از خارج بیاره (دوستی آشنایی باشه که نخواد دوباره کلی بکشه روی قیمت یا دستگاه رو خراب کنه) ، چه اشکال داره و خیلی هم خوبه

//

در مورد mass storage : مدل s9 این قابلیت رو داره با تغییر تنظیم بین حالتی که نیاز به نرم افزار داره و حالتی که مثل کول دیسک عمل کنه جابجا بشه .. در نتیجه مشکلی نداره و هر دو قابلیت کاملاً در دسترس شماست..

//

در مورد قابلیت های جانبی مثل ساعت و .. : والا اینا رو دقیقا ً ندیدم .. ولی کلاً جزو مدلهایی هستش که زیاد روی برنامه های جانبی اش مانور داده شده .. مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین

15. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •