مشهد نمیارن انگار بازیشو!باید ما هم دانلود کنیم!زنگ زدم به طرف،میگه این بازی بدرد نمیخوره،مردم نمیخرن،نمیاریم!:((
_
لینکای دانلود صفحه قبل خرابه،لینک دارین دوستان؟؟
مشهد نمیارن انگار بازیشو!باید ما هم دانلود کنیم!زنگ زدم به طرف،میگه این بازی بدرد نمیخوره،مردم نمیخرن،نمیاریم!:((
_
لینکای دانلود صفحه قبل خرابه،لینک دارین دوستان؟؟
Last edited by gap; 17-03-2010 at 10:22.
سایت گیم اسپات هم به بازی 8 داد. فعلا میانگین امتیازها بد نیست. چون بسته مکمل هستش خیلی امتیاز بالایی نمیدن.ولی واقع 8 گیم اسپات به یک بسته مکمل یعنی امتیاز خیلی عالی چون گیم اسپات به بازی های خیلی بزرگ امسال امتیاز 8.5 داده!
چیزهای خوب بازی از نظر گیم اسپات:
-تعدادی تصمیمات پر اهمیت که تاثیر واقعی در ماجراجویی شما دارن
-تعداد زیادی مبارزه عالی با چندین مبارزات چالشی
-talent ها و spell ها و slkill ها و specializations جدید
-سرزمین های قابل اکتشاف جدید با اتمسفر بهتر شده
چیزهای بد بازی از نظر گیم اسپات:
-داستان نا امید کننده که به عناصر اصلی یقینی بی احترامی می کند.
-کاراکترهای جدید خیلی به یاد ماندنی نیستن
لینک نقد گیم اسپات:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان bioware یک فیلم از بازی منتشر کرده که در آدرس زیر می تونید ببینید:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی میگم این عکس بالایی خیلی باحاله ها.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کسی بازی رو دانلود کرده لطفا فولدر Support توی فولدر نصب بازی رو برام بزارید ممنون
منظورم نسخه Awakening هست
Last edited by d_a_n_t_e; 17-03-2010 at 19:13.
Here u are:
(رپید و مگاآپلود):
پسورد: green
حجم: 5.5 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان این Awakening به نظر ابهت قبلی رو نداره . دیالوگ ها همینجوریه و هر کی یه چیزی میگه ، حتی الیستر هم دیگه از اون تیکه هاش نمیاد ( لا اقل تا اینجاش )
کسی نظری نداره ؟
دوست عزیز ممنون از لطفتون میشه لطفا فایل Autorun و همینطور توی فولدر Data یه فولدر هم هست به نام Autorun میشه لطفا ایناها رو هم آپلود کنید برام فکر نکنم بیشتر از 7 مگ بشوند
ممنون
pass: greenکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز این یک بسته مکمل هستش نباید توقع خیلی بالایی داشته باشید. ولی با اینکه بسته مکمل هستش امتیازهای خیلی خوبی گرفته. در پایان سال احتمال داره حتی جایزه بهترین بسته مکمل بازی ها رو بگیره. باید منتظر dragon age2 باشید که حدود 10 ماه تا اومدنش مونده. من که بی صبرانه منتظرش هستم.دوستان این Awakening به نظر ابهت قبلی رو نداره . دیالوگ ها همینجوریه و هر کی یه چیزی میگه ، حتی الیستر هم دیگه از اون تیکه هاش نمیاد ( لا اقل تا اینجاش )
کسی نظری نداره ؟
راستی دوستان مثل اینکه برای خرید این بازی توی ایران نمیاد. الان رفتم یه جا نداشتش.این جا که من رفتم معمولا هر بازیی توی ایران میاد حداکثر یکی دو روز بعد میاردش. حال نمی دونم شاید هنوز توی ایران نیومده...
دوستان من یه مشکل عجیب دارم وقتی میخوام بازی رو نصب کنم تا وسطای بازی نصب میشه و بعد میزنه setup failed لطفا یکی کمک کنه من از سایت باز دانلود این بازی رو دانلود کردم و پارت های 3 و 8 و 11 مشکل داشت 3 بار دیگه هم دانلود کردم 2 بار از رپید و یه بار هم از مدیا فایر ولی مشکلم حل نشد دوست عزیز با این فایل هات که شما گذاشتین هم Autorun درست نشد میخواستم بدونم که شما بازی رو از کجا دانلود کردین و آیا Autorun نصب بازی درست بود ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)