آقا کسی میدونه تنظیمات turn of مانیتور در اوبونتو ۷.۱۰ کجاست و با کدوم گزینه میشه زمانش رو تغییر داد ؟
آقا کسی میدونه تنظیمات turn of مانیتور در اوبونتو ۷.۱۰ کجاست و با کدوم گزینه میشه زمانش رو تغییر داد ؟
Salam!
bebakhshid nemitoonam Farsi Type konam!
in ERROR ro bebinid:
________
There was an error starting the GNOME Settings Daemon. Some things, such as themes, sounds, or background settings may not work correctly. The last error message was: Failed to execute program /usr/lib/control-center/gnome-settings-daemon: No such file or directory GNOME will still try to restart the Settings Daemon next time you log in.
_______
hamin ke Login mikonam mide!
che kar konam?! :(
منم یه بار با این باگ برخورد کردم بعد با restart درست شد .
Restart javab nemide!
tanha rahi ke rooye net peida karde boodam in bood ke zamane Computer ro taghir bedim ke oonam kar nakard :((
دوست عزیز شما وارد محیط متنی شید : Ctrl + Alt + F1
و در آنجا با دستور sudo gedit /etc/network/interfaces
چک کنید که آیا خط auto lo در فایل باز شده هست یا نه
سلام!
از راهنماییتون ممنونم ولی من مهاجرت کردم به کوبونتو. فکر میکنم همین جا هم بمونم!![]()
آقا یه فایل txt با نام nautilus-debug-log در homefolder من هست که هر چی پاکش می کنم دوباره بعد از راه اندازی مجدد سیستم دوباره ساخته میشه کسی میتونه راهنمایی کنه .
من هنوز درایور وایرلس لپ تالپم رو نصب نکردم . کسی میتونه من رو راهنمایی کنه ؟ حسین جان اگر شما بلدی من رو راهنمایی کن . مدل لپتاپم : dell inspiron 6400 (mm061
دوست عزیز مسیر زیر را دنبال کنید:آقا کسی میدونه تنظیمات turn of مانیتور در اوبونتو ۷.۱۰ کجاست و با کدوم گزینه میشه زمانش رو تغییر داد ؟
System -> Preference -> Power Management
فایلی که گفتید هم باز جز باگهای ۷.۱۰ هست که واقعا یکی از ورژنهایی بود که هرگز نباید منتشر می شد ولی...
نگران نباشید این باگ تاثیری بر عملکرد سیستم نداره ولی قابل ذکر هست این باگ مربوط به نسخه ی beta میشه! شاید بد نباشه یک upgrade بکنید سیستم رو!
برای اطلاعات بیشتر:
و این هم صفحه ی ریپورت این باگ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بی صبرانه منتظر ۸.۰۴ هستیم! من خودم به ۷.۰۴ downgrade کردم خیلی وقته!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by taia; 25-02-2008 at 15:41.
دستت درد نکنه taia عزیز . خیالم رو راحت کردی اما در power management گزینه ای درباره مانیتور نیست . شما دقیقا کدوم گزینه رو می گید ؟![]()
فایل نصاب Apache HTTP Server رو برای اوبونتو ۷.۱۰ می خوام لطفا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)