تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 111 از 298 اولاول ... 1161101107108109110111112113114115121161211 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,101 به 1,110 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

بهادر عزیز تونستی اون فایلهای مربوط به تغیر پرداکت کد فارسی یا عربی رو برام آپ کنی یا نه اگه نشده حداقل یک سایت معرفی کن که بتونم از اونجا دانلود کنم چون شاید حجمشان زیاد باشدنتونی............. به هر حال ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ماله من که اصلاً مموری روش نبوده باتریشم خوب نیست ولی خیلیم بد نیست. نسبت به روز اولش بهتر شده ولی فکر نمیکنم به مموری ربطی داشته باشه
    در کل باتریش خیلی هم بد نیست ولی نه دیگه 3-4 روز حداکثر 2 روز
    2 روز که خیلی خوبه .دوستانی هستن که باتری گوشیشون حدودا 20 ساعت بیشتر کار نمیکنه (با استفاده معمولی)
    پس مثل اینکه این قضیه میتونه یه جورایی صحت داشته باشه
    دوستان i8510 دار! اگه مموری کارت دارین از گوشی دربیارین و باتریو charge کنید و عمر باتری گوشیو بدون مموری کارت تست کنید
    البته تو اون لینک که دادم یه سری توصیه های دیگه هم کرده بودن که به گفته خودشون اثر داشته ولی خیلی کم.اونا رو هم بخونید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

بهادر عزیز تونستی اون فایلهای مربوط به تغیر پرداکت کد فارسی یا عربی رو برام آپ کنی یا نه اگه نشده حداقل یک سایت معرفی کن که بتونم از اونجا دانلود کنم چون شاید حجمشان زیاد باشدنتونی............. به هر حال ممنون
    سلام آقا آپ کردم برات ولی میترسم برات بزارم نتونی استفاده کنی گوشی رو خراب کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

alirr64 جان نگفتی باطری گوشيت چطوريست 2 روز نگر ميداره ديگه از سيمبين و win بيشتر از 2-3
    روز انتظار نميره البته (نه هميشه)
    در رابطه با سؤالت درباره i900که مطمئنم اماi8510رو نميدنم صبر کن دوستان حرفه اي جواب بدن
    سلام.
    من روز اول كه گوشي رو خريدم اونقدر باهاش ور رفتم كه خاموش شد. بعد گذاشتم شارژ بشه. فكر كنم 3 ساعتي طول كشيد تا پر شد. ساعت 12 شب كه پر شد فقط حدود 30 دقيقه راديو گوش كردم و وقتي خواستم بخوابم مقدار شارژ كم نشده بود و هنوز كامل بود. صبح كه حدود ساعت 6 بلند شدم ديديم باطريش 2 خونه كم كرده!!!!! ( لابد خوابهاي وحشتناك ديده بود)
    خلاصه تا ساعت 12 ظهر كه تقريبا باطريش خالي شد به جز چندتا عكس گرفتن كار ديگه اي نكردم.
    روزهاي ديگه هم تقريبا همينطور بود.

يه چيز ديگه هم بگم. به نظر مياد مصرف زياد گوشي به خاطر اتصال به شبكه مخابرات باشه (GSM,GPRS,UMTSو ...). چون گوشي از شب تا صبح standby بوده ولي 2 تا خونه باطري كم كرده . به خاطر همين ديشب يك آزمايش ديگه انجام دادم.
    ديشب هم گوشي رو گذاشتم تو شارژ تا كاملا پر بشه. ساعت 11:30 شارژش پر شد. من هم گوشي رو از شارژ در آوردم و گوشي رو در حالت Offline قرار دادم. حدود 50 دقيقه راديو گوش كردم و بعد هم خوابيدم. صبح ساعت 6 كه بيدار شدم ديدم يه خونه هم از باطريش كم نشده. تا حدود ساعت 9 صبح هنوز گوشي Offline بود و همچنان باطري گوشي كاملا پر بود. بعد از اون گوشي رو از Offline خارج كردم و تا الان كه ساعت 6 بعد از ظهر هست 2 تا خونه از باطريش مونده. البته چند ساعتي باهاش كار كردم.

به نظرم اگر دوستاني كه از كم بودن باطري شكايت ميكنن در حالت Offline با گوشيشون كار كنن ببينن چند روز دوام مياره بعد با حالت معمولي مقايسه كنن شايد بهتر و زود تر به يه نتيجه گيري برسيم.

البته براي اينكه به نتايج دقيقتري برسم به وقت بيشتري نياز دارم

5. این کاربر از alirr64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

تو دفترچه گوشي نوشته كه اگر زنگ آلارم هشدار رو مثلا براي صبح تنظيم كنيد هروقت كه گوشي شروع به زنگ زدن كرد اگر گوشي رو از سمت مانيتورش رو زمين بخابونيد آلارم گوشي قطع ميشه و در حالت snooz قرار ميگيره!!

داره خودمونی میشه captain JAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    گوشه تفکرات خودم تويه جزيره گرفتارم

پيش فرض

alirr64جان در کل از باطری رضايت داری تورو جايی لنگ نميزاره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام آقا آپ کردم برات ولی میترسم برات بزارم نتونی استفاده کنی گوشی رو خراب کنی

میترسم اگه بگم راهنماییم کنی برات زحمت بشه !!!!!!!!!!!!! راستی جایی را سراغ نداری که در این مورد بحث شده باشه بتونم به یک نتیجه ای برسم مثلا تو همین سایت خودمون در مورد پرداکتهای نوکیا کاملا بحث شده ولی در مورد سامسونگ نه مر30 مر30

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

میترسم اگه بگم راهنماییم کنی برات زحمت بشه !!!!!!!!!!!!! راستی جایی را سراغ نداری که در این مورد بحث شده باشه بتونم به یک نتیجه ای برسم مثلا تو همین سایت خودمون در مورد پرداکتهای نوکیا کاملا بحث شده ولی در مورد سامسونگ نه مر30 مر30
    نه جایی برای پرداکت سراغ ندارم حالا راهنماییت میکنیم ببینیم به کجا میرسیم فعلا لینک های زیر رو دانلود کن دانلود کردی خبر بده باید توضیح بدم این روش حتی اگر گوشی رام پاک کنه یا زیر آپدیت خراب بشه جواب میده با این کار سامسونگ حال کردم فعلا دانلود کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mostafa_Kaveh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام کسی میدونه چطوری از gps این گوشی چطوری استفاده میشه ؟
    باتشکر

داره خودمونی میشه captain JAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    گوشه تفکرات خودم تويه جزيره گرفتارم

پيش فرض

آقا گوشی رو گرفتم
    1-گوشی update هست فقط رو خود گوشی زده بود 1000 ميلی امپر با ورم نميشه 2-راستی رو تت 66رو روش نداشت
    و اينم بگم ازنما يندگی ما کرتل در جمهوری گرفتم !!!
    مدل 8gbفقط داشت
    3-فروشنده گوشيم رو تنظيم کرد و گفت که تا ته باطری خالی کنه و بد شارژ کنم و تا 2-3 روز باطری درست ميشه
    4-دوستان اگه گوشی رو هک کنم گارانتی باطل نميشه؟
    5-از گوشی خيلی راضی هستم فقط بابت باطری ميترسم اما هنوز جوا ب پس نداده
    آقا از اين packهای نرم افزاری سيمبين9.3 که مخصوص n78 n96 n85 n79 هست بگيرم برايه gpsو نرم افزارها
    از تمامی دوستان تقاضايه کمک دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •