نه اونجوری هم نیست مجید ....
من دزدی نکردم ... مشکلی هم نداشتم ....
..........
راستای کارمای منفی داشته باشین هم میتونین همراهان خاصی داشته باشید ... که اتفاقا تعدادشون یکم بیشتر از کارمای مثبت بود به نظرم
نه اونجوری هم نیست مجید ....
من دزدی نکردم ... مشکلی هم نداشتم ....
..........
راستای کارمای منفی داشته باشین هم میتونین همراهان خاصی داشته باشید ... که اتفاقا تعدادشون یکم بیشتر از کارمای مثبت بود به نظرم
امید من وقتی کارمام بالا میرفت مجبور میشدم دزدی کنم تا کارمام معمولی بشه.
باز کردن بعضی از قفل ها یا هک بعضی از کامپیوتر ها کارما رو کم میکرد و 1 جور دزدی بود درسته امید؟
یعنی می خوای بگی از این کارها نکردی
سلام
تا چه کامپیوتری رو هک و چه قفلی رو باز کنی !
من الان کامپیوتر هک میکنم کلی امتیاز میده
راستی من توی شهر یکی دیگه هم یافتم که گفتم باهام همراه شه اما بیشتر از یک نفر مثل اینکه نمیشه همرات برد
همین موتانت که یافتم خیلی باحاله همه رو میکشه و میگه چه کیفی میده چه آسون بودخونش هم که دمش گرم کم نمیشه
![]()
اون پسر هم بردم رسوندم و ماموریتش هم انجام دادم الان دارم میرم جاهایی که نرفتم
بینم این قرارداد ها که برای انجام کاری میشه بست باید کجا بست و با کی ؟
دیگه اینکه من یکی از این Perk ها رو باز کردم که انگشت بعضی از شخصیت های بد رو بر میداره این انگشت رو میشه فقط فروخت ؟ کار دیگه نمیشه کرد ؟
دوم اینکه من از این دختر بار-دار توی شهر Megatown چند تا چیز خریدم خیلی هم گرون بود اما نمیدونم چیکار میکنه نوعی نقشه اینا بود فکر کنم مثلا یکیشون اسمش این بود فکر کنم nichocola house یک چیزی توی همین مایه ها 3 4 تا ازش خریدم شد حدود 4000 تا پول
ولا من اینجوری فکر نکنم !تو این بازی اگه دزدی نکنی به جایی نمیرسی مثل ایران
من الان دزدی اصلا نکردم و لول 17 هم رد کردم
اگه نخوای دزدی کنی که بازی حال نمیده
1 جا داخل rivet city هست که کلی قفل و کامپیوتر داره تمامش هه هارد هست کلی امتیاز گیرت میاد اگه نخوای دزدی کنی باید بی خیال شی. من هم منظورم رو بد گفتم میشه بازی رو تموم کرد بدون دزدی ولی با دزدی باحال تره مثلا قایم بشی و.....
در مورد اون پرک هم یادمه نوشته بود اگه به بعضی ادم های خاص بدی بهت کارما میده من نگرفتمش چیز به درد بخوری نبود
اون چیز هایی که از دختره خریدی برای خونت بوده الان چیز وای جدید به خونت اضافه شده.
ببخشید که توی 2تا پست جواب دادم اخه من با موبایل هستم تعداد حرف هایی که توی هر پست میتونم بنویسم محدوده
خوب واسه چی ؟امید من وقتی کارمام بالا میرفت مجبور میشدم دزدی کنم تا کارمام معمولی بشه.
باز کردن بعضی از قفل ها یا هک بعضی از کامپیوتر ها کارما رو کم میکرد و 1 جور دزدی بود درسته امید؟
یعنی می خوای بگی از این کارها نکردی
اره منم یه کارایی میکردم خوب ... مثلا یه دفه یه اسلحه فروش رو کشتم ... همه تفنگ و تیر هاش رو برداشتم ....
ولی در کل لازم هم نیست
نه نمیشه ... همون مگا من آخر همه ایناس ....راستی من توی شهر یکی دیگه هم یافتم که گفتم باهام همراه شه اما بیشتر از یک نفر مثل اینکه نمیشه همرات برد
امید زدی اسلحه فروش بدبخت رو کشتی
صد رحمت به خودم من نمیکشتم قایم میشدم کش میرفتم.
راستی بچه ها خواب توی بازی یادتون نره 10 درصد بیشتر xp میده وقتی کامل استراحت کرده باشه
یه جایی تو نقشه هست یکم پایین تر از mine field که همچین چیزیه regiular H Q یا همچین چیزی! اونجا یه کلبه قدیمیه با چند تا گاو دو سر که توش آدمایی با تریپ گاو چرونا زندگی می کنن و انگشتا رو با قیمت کلونی می خرن! می تونی عضو فرقه اونا هم بشی! من عضوشونم! الان کسی می دونه مقر contract killer ها کجاست؟ همون که گوش های آدم خوبا رو می خرن
امید من کارمام باید معمولی باشه چون یک perk گرفته بودم که اگه کارمای معمولی داشته باشی 30 تا به speech اضافه میکرد
ببینم مگه شما هر دو تا پرک رو گزفته بودی ؟یه جایی تو نقشه هست یکم پایین تر از mine field که همچین چیزیه regiular h q یا همچین چیزی! اونجا یه کلبه قدیمیه با چند تا گاو دو سر که توش آدمایی با تریپ گاو چرونا زندگی می کنن و انگشتا رو با قیمت کلونی می خرن! می تونی عضو فرقه اونا هم بشی! من عضوشونم! الان کسی می دونه مقر contract killer ها کجاست؟ همون که گوش های آدم خوبا رو می خرن
هم گوش هم انگشت
فکر کنم اون ربطی به کارما نداشت ... من کارمای خیلی بالا داشتم و تو یه پرک کلی به اسپیچم اضافه کردمامید من کارمام باید معمولی باشه چون یک perk گرفته بودم که اگه کارمای معمولی داشته باشی 30 تا به speech اضافه میکرد